פותחים שרשור עם אגם רודברג

אביחי 33

New member
תתאזרו בסבלנות../images/Emo13.gif

שוקדים על השם משתמש. סליחה בשם אגם והיא אומרת שהיא כבר מגיבה

אגמי, בשביל אלו שלא הספיקו להתעדכן.

עקב ההתראה הקצרה. את יכולה לכתוב כמה מילים לחלי? :), היא תתבאאס שהיא פיספסה אותך. וגם הילה:). לא מצליחים לתפוס אותן. בצד זאת חלי איתך:).

חלי נשמתי והילה

אוהבת אותכם ויודעת שניפגש בקרוב נששששששששששששששששששיקות .הילה המתוקה פטרי ושיר ןבכלל מי שפיספס

לאגמי

היייי זאת חן ששולחת לך מכתבים רציתי להגיד לך שאני מתה עלייך ואת הדבר הכי מושלם שהכרתי בחיים שלי קודם כל רציתי להגיד לך שהקמפיין באינטימה יצא יפה וגם היומן ראיתי חלק כי עוד לא יצא לי לקנות בגלל המצב בצפון רציתי לשאול אותך מתי יהיו החלוקת חתימות על היומנים אוהבת אותך המון המון חן

חן המקסימה

גם אני אוהבת אותך המון לא נורא שלא הספקת יש עוד זמן ללימודים זה בסדר .החתימה ליומנים הפרטים בהמשך אביחי יעדכן אוהבת המון אגם

אגמוש ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היי אגמוש מה קורה ?
אני לא מאמינה שנכנסת לפורום סוף סוף
ואני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל הייתי עם איילה בהופעה של המתגייסים ודיברנו איתך
רציתי לומר לך שעוד שבוע בדיוק יש לי יום הולדת
ואני מקווה שתאחלי לי מזל טוב
זהו אגם יפה שלי אני אוהבת אותך
מאוד מאוד מאוד !!

שירוש יום הולדת שמח

שירוש בטח שאני זוכרת אותך מקווה שיהיה לך יום הולדת נעימה לאור המצב אוהבת המון ומאחלת המון מזל טובים שלך תמיד תמיד אגם

yair hazout

New member
תגידו יש מצב שאגם גורמת לקריסה בתפו

תפוז.... כי אני לא הצלחתי להתחבר כמה דקות.... היי אגמי (נסיכה).... אביחי וכל הפורום שאני מקווה שהיום הוא במלאו ערב טוב לכולם

אביחי 33

New member
../images/Emo6.gif היא ממוטטת את תפוז../images/Emo3.gif

מרוב שהיא אוהבת מחשבים

חיחיחיחיחחיי../images/Emo204.gif

איזה קרועים אתם... אביחחחחחחחחחחחחי אתה חייב להפסייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקק כל הודעה שלך אני לא מפסיקה לצחווקקקק לא יודעת מה יש לי היוםםםםםםםם

אייללוש

New member
יאירוש מושלם שלי תודע ענקית../images/Emo99.gif

*סורי ממש הייתי חייבת להגיב כיפאק לביחי וצ'ופי
* צ'ופי וביחי לב יו בצורה ענקית

yair hazout

New member
רק שתדעי שזה לא אני, תגידי תודה ל..

אביחי!!! אני רק משגיח מהצד פה....

יאיירר תודהה גמללךך!!

עעללל כלל הדבריםם שאתה עושה בשבילנו ועל זה שאתה מסדרת את הפורום תמידד ואננחנו יודעים שאנחנו עושים בלאגן
חחחחחח כל הכבודד לכם!! וכלל הכבודד לאביחי אני בטוחה שהוא עשה מאמציםם רביםם כדיי שזה יקרההה תוודה!! אגמיי יפשליי תודהה גמללךךך!!

למעלה