פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

גמלי

השקעתי בקרן עשרה SMSים אבל עזבי, זה לא משנה לפרחולה מאשקלון ולטאמבל מטבריה יש כנראה הרבה תומכים... אנשים כמותם... זוהי פרצופה של המדינה. אה ושיטת ההצבעה דפוקה מיסודה. לא מצביעה יותר גם.

אריאל5

New member
אילו שטויות

בשביל ששי יודח צריך שהוא יהיה מועמד להדחה וזה לא תלוי בציבור בבית. יראו אותו הכי גועלי שיש הוא לא מועמד להדחה עדיין

"בזבזה" לך 10 שקלים ה"אהבלה"? אם בחרת להשקיע

10 שקלים במישהי שלטעמך היא "אהבלה עם מכנסוני מיקרו" , זה רק אומר שאת אהבלה קצת יותר ממנה... כי לפחות היא "עשתה עלייך קופה" (וכן המתמודדים מקבלים משכורת בזמן השהות שלהם בבית האח הגדול אז כספך התווסף למשכורת של ה"אהבלה" לצורך העיניין) תחשבי פעמיים לפני שאת כותבת "אהבלה" על אחרת ובעצם כך מכנה את עצמך כ"אהבלה גדולה יותר" לילה טוב

גילי1002

New member
../images/Emo26.gifכמה קטעים שפספסתי

מה קרן ויוסי אמרו לפני ההדחה?? ומי השלישית גמר של קרן?? תודה...

השלישיה של קרן

יוסי,ליאון ורנין\ונסה היא התלבטה בין שניהן. קרן אמרה:אתם מכירים אותי כבר יותר מחודש ואם אתם אוהבים אותי תשאירו אותי. יוסי אמר:אני סוחב על הגב שלי עגלה והיא עם פנצ'ר,אני רוצה להמשיך לסחוב את העגלה הזאת עד הסוף ואתם תחליטו אם לתקן את הפנצ'ר או לזרוק את העגלה-לא הניסוח המדויק,זה פחות או יותר רוח הדברים

אשר בכלל לא מודה לקהל שבחר אותו

ההפך הוא מאוכזב חבל שבחרתם אותו היתם משאירים את קרן

יNOT

New member
../images/Emo4.gif כן זה נכון, הוא רצה ללכת , באמת מרחם עליו

עכשיו ביום כיפור לחיות עם הצביעות שלו, בצורה שהוא ייבדוק את הדיירים סביבו על כל דבר... אבל... אנחנו לא נראה כלום , אין שידורים בכיפור

biסk

New member
המשפט של הפרק:../images/Emo134.gif

שי ללאון:"אתה רואה עם איזה נחשים אתה מסתובב חודש?לא רציתי להגיד לך,שתגלה לבד". LOL
הבן אדם הזה בלתי נסבל!!

קמבילי

New member
כן ראיתי, בהחלט משפט השנה, לעשות ממנו פלקט

ההפקה מאתרגת את שי ולי יצא הכיף לעקוב ובטח שלא אסמס יותר.

למעלה