פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

shiiiiira

New member
חבל שאנשים לא קולטים מיזה אשר..

אני לא באה להסיט כי הוא דתי, אבל מעצבן שההפקה לא חותחת דברים, ועושה את אשר כ"כ צדיק כ"כ רחום וחנון.. כאילו די, עובדים על האנשים בבית!

עזבי אני גם לא בעד אשר וממך הבנתי שאת בעד צבר

צבר במו ידיו קבר את עצמו, הוא פשוט רמס את אשר עד עפר בלי קשר למי ומה הוא...

shiiiiira

New member
מתי צבר רמס את אשר? צבר השתיק את אשר!

יש הבדל! ולא, אני גם לא בעד צבר הוא טיפה יהיר ומיתנשא אבל כן הוא חכם.

Yaki J

New member
../images/Emo106.gif פרס העריכה הכי חד צדדית של השנה

הרי אפילו את ההטפה המשעממת של שפרה (שאוהדיה הפאנטיים תיארו כמדהימה ועוד כל מיני סופרלטבים שלא תואמים את המציאות) במרפסת לא הראו. עריכה מגמתית, עלובה, שכל מטרתה להוציא את ש.פרה וקקטוס הכי טובים שיש. ובל נשכח את ההערות של ארז בן טולילה והסיידקיק המעאפן שלו שהפכו מהערות לפרשנות. הכי מקוממת כמובן הערת הנחשים של שי - במיוחד שהרבה אנשים ראו בפידים איך הוא משכנע אותם להחליף את איתי בצבר. לא נורא, העיקר שיש מחנות ברורים, והמלחמה התחילה. מכאן על לסילוקם של הצמח והש.פרה לא רחוקה הדרך. וכמובן שאין מועמדים להדחה - הרי רוב אנשים בארץ מקיימים את יום כיפור כהלכתו (לפני שהמטומטמים הקבועים קופצים, כן - זה מוכח סטטיסטי) ואז הם לא ימשיכו להעשיר את קופתם של אנשי קשת. כמה חבל.

Jason2

New member
דיברנו כבר על לא לתקוף אישית

אנשים שכותבים בפורום, זה לא מקובל עלינו ולא על אף אחד. ברגע שרשמת עלי את הדבר שרשמת, הפסקתי לקרוא.

יNOT

New member
../images/Emo3.gif אין הרבה עברית בטקסט הזה

ולא הכי מובן......
יכולת פשוט להגיד שהכל משחק מכור, וזהו. לא להכביד במילים שנתבלבל ולא נבין אותך

Yaki J

New member
תפתח מילון לא מדובר במילים מסובכות. כנראה מצב

מערכת החינוך בארץ על הפנים אם מילים אלמנטריות אתם לא מכירים.

Q u a Q u a

New member
צבר והש.פרה שלך בטח היו מבינים...

ואני בטוחה שאשר ועינב היו קוראים "בשקיקה" כל מילה 0עד המשפט השני) והיו עונים לך: "אח, כפרה, עיניים, נשמה, תעשה קפה וסתום ת'פה"

היום כיפור, אבל אין לי בעיה לחזור על כך

שבמדינה אחרת שי היה נתלה בכיכר העיר. הוא נשי (רכלן יותר מנעמה), סכסכן ושחצן, ולמרות שאני לא הכי בעד יוסי ועינב, הלוואי שהם יכניסו לו.

shy6

New member
המזרחי התנצל בשידור חי בפני האשכנזי

בגלל שהראו שהמזרחי זמם להדיחו. אבל האשכנזי גם הדיח אותו. אבל המזרחי תמיד ישלם את המחיר ויצא מושפל.ככה זה בישראל

Funk18

New member
רחמים עליך...

כמה רגשי נחיתות יש לך שתיהיה בריא, תתבגר כבר... אתה מוציא לכל המזרחיים שם רע ...

יNOT

New member
אתה לא יכול להתייחס לאנשים בשמם? במקום...../images/Emo4.gif

במקום לפי עדתם ומוצאם?!

למעלה