פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

סאמוואן

New member
חחחחחחח איזה קרוע האסי הזה!!

"רוצה בוקס לפנים"? "איך אני"?
בכלל לדעתי השילוב של ארז ואסי הוא קטלני...חח היה מצחיק... חחח ועינב "האח הגדול נכון שהחזן חתיך"? קיצר טוב שקרן יצאה...

קופנגן

New member
יוסי קח אוויר, הוא משתגע שם!!

אני מת עליו, לכן כואב לי לראות את התגובה שלו לכך ששרד עוד הדחה. הוא קיפץ וצעק כמו קוף, וצרח "5 פעמים, 5 פעמים!!" אז נכון, אפשר להבין את השמחה שלו, כל הבית לעג וצחק על אשר והבת שלו ביום ראשון, אבל אל תעשה לאחרים את מה ששנוא עליך ואסור לו ליפול למלכודות, הקהל אוהב אותו כי הוא אמיתי ומצחיק, אבל ברגע שייצא הפן היותר קולני שלו, הוא יאבד קולות

זו רק אני או שיוסי הוריד פרופיל בזמן האחרון?

הוא לא מעניין ומצחיק כמו בהתחלה. כל הזמן אני גם חושבת איזה מסכנים הוא וורד, מה הבת שלהם בטח עשתה להם כל הילדות והבגרות שלה, שיגעה אותם בטח.

קופנגן

New member
דווקא היום היו לו כמה משפטים קרועים

ב-6 בערב הוא פרח כשארז את המזוודה, דיבר לעצמו במשך 20 דקות בשלל משפטים קורעים : "אשר השמיע קול, קוקוריקו הנה גול" ואחר כך דיבר לעצמו: "אתה הולך הביתה" -"שתוק, מה פתאום אתה הולך, אתה נשאר" והיום בתוכנית נקרעתי מצחוק חצי שעה מהמשפט שאמר לעינב: "הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק" בסך הכל יוסי צריך לשמור על ההובלה. זה כמו קבוצה שמובילה 20 הפרש ברבע האחרון בכדורסל, הוא צריך לשחק רגיל אבל זהיר, לא לפתוח את הפה יותר מידי, לא להשתולל ולהוציא צדדים שליליים בו שיהפכו אותו מליצן החצר למשהו מגוחך. בינתיים הוא עומד במשימה בכבוד, חוץ מהיום אחרי ההדחה שהוא הגזים. הוא התנהג סצורה מגעילה וזחוחה. אפשר להבין אותו אחרי 37 יום שכולם נגדו כל הזמן, אבל שיחגוג ככה אחרי שיזכה, לא תוך כדי.

gralanit

New member
מה עובר לשפרה בראש?

אחרי ההדחה של קרן, הדיירים ממתינים לארז שיחזור אליהם. יוסי מבין שהוא מלך בחוץ, רוקד ושר... אבל שפרה - יושבת בפנים מהורהרות ומודאגות, לא בארשת הפנים הבטוחה-בעצמה הרגילה שלה, מדי פעם מכסה את הפנים ומנידה בראשה. נראה שהיא ציפתה שמישהו אחר יודח (אשר?) וחוששת מהמצב הנוכחי, ומנסה לחשוב ולחשב את המצב והמהלכים הבאים שלה. צבר עבר את הגבול במה שהיה עם אשר. למי שלא יודע - ארז הודיע לאשר שהוא נשאר, ואז אשר רכן אל צבר ולחש לו שלעולם לא יפקפק באהבתו אליו. צבר נרתע מיד מהחיבוק של אשר, ואמר לו - "לא, לא ככה", וממש ייבש אותו. אשר התבאס ונכנס לדכאון. אשר בסה"כ היה מאוד שמח לגלות שהוא נשאר ורצה לפרוק את הרגשות שלו עם איזה חיבוק. למה לשמור טינה, צבר?

ruti

New member
צבר משחק אותה דיפלומט עו"ד קטן ומושחת

הוא חושב שעם ישראל לא רואה את ההתנשאות וההתחסדות שלו אחרי שהוא עצמו הצביע נגד אשר. חחחחחח

יNOT

New member
בכל זאת, סליחה זה לא מספיק לפחות באופן אישי

זה המינימום שצבר ביקש...ויש לו גם מה להגיד, לא להישאר חייב.

Antonio Montana

New member
הוא הלבין את פניו של אשר בשידור חי.

לא מספיק שההפקה עשתה את זה לפני יומיים.

Eil

New member
הוא התנצל אלף פעם! בפני שניהם!

אני לא אוהבת את אשר במיוחד, אבל חלאס. ואם לצבר יש משהו כל כך דחוף להגיד לאשר הוא יכל להגיד את זה ביומיים האחרונים, ולא לחכות להגיד את זה בהתנשאות ובקור בדיוק בקטע החגיגי שהם מתבקשים לבקש סליחה זה מזה בשידור חי. גם אם אשר חייב לצבר משהו, יש דרך לעשות דברים. והוא פשוט תופס טרמפ על התקרית הזאת וסוחט ממנה כל מה שהוא יכול.

../images/Emo45.gifבזה אתם צודקים

בתחילת הפרק הוא העיף אותו בגלל שהוא אמר שאם הוא רוצה לדבר איתו אז ליד כולם, ועכשיו כשהוא דיבר איתו ליד כולם הוא אמר לו שידבר איתו בצד כנראה שהוא מסוג האנשים שאוהבים לשחק את הנפגע והקורבן (רנין?)

ספיר 24

New member
הרי זה ברור שצבר ושיפרה

לא מרוצים שקרן הודחה ולא אשר או עינב או אפילו יוסי שסך הכל לא פוגע באף אחד.

למעלה