פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

ליטליקSD

New member
זה היה מגעיל.

וככה בנאדם כמוהה מתייחס גם לחברים שלו בחוץ: "קוקסינל" (ללאון, שהוא חבר טוב מאוד שלה מהיום הראשון), לוקחת דברים בלי רישות לאנשים סביבה שהיא מזהה שהם חלשים ממנה, ודורשת מהם כוסמ מים בזמןם שהיא בוכה וצווחת בנוכחות אבא שלה. זה מה שנקרא פינוק יתר. עינב הזאת היא בחורה בת 23, אבל מתנהגת ומתפנקת כאילו היא בגיל של הבת של מיקי. בשלךב מסויים כבר לאמצחיק לראות את זה, זה מתחיל להיות עצוב.

כאילו צבר לא הצביע לאשר. שקרן צבר

``אדם שמחבק אותי כול השבוע ואז מצביע לי הוא שקרן`` אז צבר אני רוצה להגיד אתה סופר שקרן אתה בעצמך הצבעת לאשר אחרי שבוע של חיבוקים, צבר אתה צבוע גאוותן ומתנשא. וכן אני יודע שצבר לא קורא את זה שאני פונה אליו וחבל.

ruti

New member
הגיע הזמן להעיף את סלטי צבר מהבית. שבוע הבא!!

הבנת הנשמע

לא הפריע לצבר שאשר הצביע לו ,זה חלק מהמשחק ,הוא גם אמר את זה. אבל אחד (אשר) שטען שהוא חבר שלו(צבר) לא אומר לו שמה שהוא עשה בשבת הפריע לו ריכל עליו מאחורי הגב וסיכם להדיח אותו בגלל אי שמירת השבת , אשר עבר על הגבולות של חברות.

אכדית

New member
לא נכון

הוא אמר שאם אחרי שבוע של חיבוקים הוא היה מצביע לו הוא היה מקבל את זה, זה נקרא "סתם שקרן" בעיניו. אבל מה שהוא עשה שזה לכרות בריתות - זה מסריח. הוא בעצמו השתמש במונח "שקרן" לגבי הסתחבקות ואחרי כן להדיח כאשר הוא עצמו עשה אותו דבר.

ואני חוזר שוב ואומר

הבעיה של צבר לא שאשר הדיח אותו !!! כי זה חלק מהמשחק !!! הוא נעלב מאשר שלא אמר לו שמשהו שהוא עשה מפריע לו באותו הרגע והוא עוד גילה את זה מאחוריי הגב שלו אם לא היו מראים את ה"מזימה" אז הוא לא היה נעלב ולא כועס על אשר כי הוא לא היה יודע מזה בכלל

אני לא מבינה צבר ושפרה לא הצביעו גם

שאשר שיודח??? מה זאת הצביעות הזאת לעזאזל?!??

Funk18

New member
איזה אשר... רק לקרן

וצבר יחייך כל הדרך למיליון נשמה:]

למעלה