פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

yafufa88

New member
העיקר שיראו הכל ולא מוטה לצד אחד!

שלפחות יראו את הסיבה האמיתית לכל מה שקרה

נועה21

New member
ומה בנוגע לארז טל ולאסי?

הם אמרו שצבר כועס על אשר כי בראש השנה הם התחבקרו והיו היו אחוקים בעולם אבל אז אשר בגד בו. למה הם לא אמרו שצבר הצביע נגד אשר????????????????

יNOT

New member
עוד פעם אני שומע "אנטישמיות" בערוץ 2 ../images/Emo6.gif

רק בישראל
חצי דיברת לעניין , החצי השני....

yafufa88

New member
../images/Emo6.gif

טוב אולי זה נשמע לך מוזר, אבל במאה ה-17 כשהיהודים (שלהזכירך חבשו תמיד כיפה) היו זוכים לאותה התייחסות (אפלייה והטיית האמת בעיני הציבור) זה היה נחשב אנטישמיות וכמובן שאנטישמיות זאת לא המילה הנכונה פה - הרי גם ההפקה יהודית (נדמה לי
), אבל דומה זה היה מבחינת מה שכתבתי למעלה ולכל אלה שמעלי - אתם פשוט עיוורים או משחקים אותה! בנאדם שרואה רק את הצד שלו באמת שאין לי מה להסתכל על הדברים שלו (אלא אם כן בכלל לא ראיתם מה שקרה שם באמת, אלא רק מה שהראו לכם בערוץ 2 - ואז בכלל התגובה שלכם מגוחכת
)

yafufa88

New member
ועוד משהו...

אני פשוט חיפשתי - רק קטע אחד! קטע אחד מתוך אותם מלא שראיתי שבהם אשר ועינב נשמעים הגיוניים ושאפשר להבין אותם. אבל פשוט לא מצאתי כלום! הם חתכו כל קטע קטן שהם נשמעו נורמליים ומוצדקים והשאירו אותם סתומים מי שראה (אפילו מי שהסכים עם שיפרה וצבר) יכול להעיד!

shiiiiira

New member
ההפך הגמור,

הם עשו את אשר רחום וחנון לגמריי! לא הראו אחרי השיחה שלו עם שיפרה איך הוא עוד פעם מלכלך עליה הם גורמים שהקהל יאהב את אשר עינב ויוסי הם בונים עליהם.. הפקה פשוט חובבנית..

yafufa88

New member
איך בדיוק?!

בזה שהם מראים אותם מגמגמים? מדברים שטויות בשעת כעס? אני ראיתי את כם מה שהלך שם ב-LIVE והיו מלא קטעים שהוציאו את אשר ועינב הגיוניים! אבל אפילו לא אחת הראו!

LoveMyLife

New member
מה הקשר?

איזה קטעים בדיוק עובדים לטובת עינב ואשר? שפרה לא חשבה שזה יפריע לאשר, אם הוא היה בא ואומר לה היא לא הייתה עושה את זה. זה הכול.

TeaBag

New member
עינה ואשר צבועים.

ותסביר לי מה הגיוני בנקודה "שפרה יודעת פי 10"? היא הסבירה חד וחלק שהיא ירדה מעניין הדת והוא מעניין לה את התחת. למה זה אמור להטריד אותה? בגלל העבר שלה בתור דתייה? חד וחלק-לא. נכון לעכשיו היא חילונית, היא חושבת כחילונית והיא עושה את מעשיה כחילונית. אולי כדאי שלפני שאשר מדיח מישהו מסיבה דתית (עוד הוכחה לכך שהוא צר אופקים ואדם חשוך) שמישהו ילמד אותו שאדם דתי לא מדבר לשון הרע. ("כשאני רואה את שפרה בא לי לקרוע את האור, היא מגעילה אותי") ולעינב, הדתייה החסודה-אם את כל כך דתייה וכנועה בפני האל אולי כדאי שתאמצי גם את מצוות הצניעות ותפסיקי ללכת עם מחשופי ענק מכוערים. גם כן צבועים דוחים.

yafufa88

New member
תראה,

זה בגלל שעוד באותו יום שיפרה הסבירה לו איזה הלכה שהוא לא ידע - אז הוא ראה שהיא לא שכחה.. ובכלל זה היה רק הקש ששבר את גב הגמל, אלה היו מלא דברים (שאותם עינב אמרה וכמובן לא הראו) שהצטרפו וגרמו להם להבין שהיא עושה דווקא אם אתה צם ביו"כ (שרוב הסיכויים שזה קורה) - ואתה רואה בנאדם שאוכל לך מול הפרצוף, זה לא יעצבן אותך? הקטע זה לא כמו שהם גרמו לזה להראות - שמפריע להם שמחללים שבת/חג (שאם זה היה כך גם אני הייתי מתעצבנת, כי מה הם חשים?) - אלא שעושים להם דווקא ועוד במשהו שאמא של אשר עמלה והכינה (במחשבה שגם הוא יהנה מזה קצת) ותעשה לי טובה - עוד שעתיים היא לא יכלה לחכות, השיפרה הזאת? או לפחות לקחת חלק קטן ולא את כל הסיר??

or121210

New member
שאשר יודח כבר

בן-אדם שעוזב את אישתו בחודש תשיעי רק בשביל תוכנית ריאלטי, הוא זבל של איש
. הוא אפילו לא חשב על לעזוב את הבית!

אור לא יפה להשתמש במילים בוטות,

הבנתי שהמצב הכלכלי שלא לא משהו בכלל , אז כנראה ניסה את מזלו והיא גם הייתה מרוצה מזה והסכימה. לא הוא החליט לבד.

or121210

New member
השאלה אם היא הסכימה כי לא היה לה נעים

לא להסכים (אולי ההפקה לחצה עליה), או שהיא עשתה את זה מרצון (אני לא מאמין שכן, אבל אולי). ואז השאלה למה היא רוצה שבעלה יעזוב אותה בחודש תשיעי?! רק בשביל כסף? זה לא ש-50% שהוא מקבל את המיליון. מדהים מה אנשים יעשו בשביל כסף!

אכדית

New member
נכון ../images/Emo45.gif הם גם לא הראו משהו חשוב =

ששיפרה אמרה לאשר שמלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים. זו שמחה לאיד. הכניסה לו. מה שכן מראים כמה שהיא יוצאת גדולה ומוחה לבובלילה דמעה.

ארז טל רומז להדיח את אשר. בושה !

כאילו צבר לא הצביע לאשר אחרי ברכת ראש השנה, רק שהם לא טרחו להזכיר זאת, אל תדיחו בכוונה את אשר ועינב.

הם אמרו

שאשר קרא לצבר להגיד לו שנה טובה וחיבק אותו במשך השבוע , ואז הצביע לצבר, אבל הם לא טרחו להגיד שגם צבר עשה בדיוק אותו הדבר לאשר, וגם הצביע להדחת אשר.

למעלה