פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

ruti

New member
כנראה אין הדחה כי לא הראו את אולפן ההדחה

ולא הביאו את כל המשפחות גם. לא ראיתי עד עכשיו אז אולי באמת אין הדחה וסולחים להם

ruti

New member
באמת הראו? לא ראיתי שום דבר ../images/Emo10.gif

פספסתי כנראה. מתנצלת. אז יש הדחה כרגיל. הייתי בטוחה שלא הראו. תמיד היו מראים קהל ואת כל המודחים יושבים שם. הראו אותם?

yafufa88

New member
לא יאמן! ../images/Emo46.gif

אני פשוט בהלם!!! ההפקה הזאת פשוט חתכה את הכול! היא משאירה רק את הקטעים ששיפרה וצבר יוצאים "גדולים" כשאשר מגמגם ועינב פולטת שטויות מרוב כעס! אני בנאדם דתי ואני בעצמי הייתי נעלבת בשביל שיפרה וצבר - אבל מזל שראיתי את כל מה שקרה ואני אומרת לכם - הישרדות קטן עליהם! הם פשוט חתכו את זה בצורה בוטה וחד משמעית לכיוון שלטובת שיפרה! למשל, הם לא הראו שמה שבעצם הפריע להם זה ששיפרה יודעת פי 10 יותר מאשר את ההלכות, ובכל זאת היא לוקחת את כל הסיר שאמא שלו הכינה בשבילם (ובגלל זה הוא לא יכול לאכול ממנו) - ועוד שעתיים לפני צאת החג! בגלל זה (ועוד מלא דברים קטנים שהצטרפו - אותם הם פירטו) הם חשבו שהיא עושה להם דווקא, ולא פשוט בגלל שהיא גדלה בבית דתי. אני עם התוכנית הזאת גמרתי! - אני לא אביא להם שום רייטינג ולא בטיך! הישרדות עשו את זה בשביל הרייטינג, הם עושים את זה סתם, מתוך משהו שמאוד קרוב לאנטישמיות.

blur2

New member
אני דווקא חשבתי שזה היה מאוד מאוד מאוד מאוזן

וכפי שכבר כתבו בפורום מקודם, אשר טעה לגבי הבישול בשבת.

yafufa88

New member
מאוזן?!

כשמתוך מה שאשר אמר - שלמרות שהוא יודע רק 10% ממה שהיא יודעת בהלכה, היא לוקחת סיר שלם ומבשלת אותו שעתיים לפני צאת החג, ככה שהוא לא יוכל לאכול ממנו (האוכל שאמא שלו הכינה!) - לוקחים רק את "מפריע לי שמבשלים בחג"?!? כשחותכים את "כשהצעתי לאפות חלות ביום שישי ושיפרה סירבה, ואז ביום שבת אחה"צ היא מחליטה לפתוח מאפייה" ל- "ביום שבת הם פותחים לי מאפייה!" "זה פוגע בי" "כל מי שיפגע בדת שלי אני אצביע נגדו" זה מאוזן?!????? WTF???

blur2

New member
אין קשר בין הדברים

אם הפריע לו משהו שקרה ביום שבת הוא היה צריך להגיד באותו הרגע. וזה לא עניינו של אשר מה שפרה יודעת או לא. היא מתנהג כחילונית לכל דבר ולא צריכה לחשוב פעמיים על כל צעד שהיא עושה - אלא אם כן האדם המסויים ביקש ממנה להתחשב בו במצב מסויים. הסטנדרט הכפול פה פשוט זועק לשמיים: למה שי או רנין יכולים להכין אוכל בשבת אבל אם שיפרה עושה את זה אז זה פתאום לא בסדר? זה פשוט מגעיל מה שהם עושים לה. מגעיל. אין מילה אחרת.

אכדית

New member
כי גם את זה חתכו...

לא מפריע להם בעיניים כי זו שיפרה הבת של הרב כפי שזה הוצג. מפריע להם כי הם יודעים שהיא יודעת את כל ההלכות והאיסורים ולכן מרגיש להם שהיא עושה דווקא. שלא כמו כל אחד אחר בבית. יש הבדל.

yafufa88

New member
אבל זה מה שמבינים מהעריכה ולא מהתמונה המלאה!

שוב, הם ראו שהיא זוכרת טוב את ההלכות, לקחה סיר שלם ולא חלק, בישלה את כולו בחג (שאתם אמנם לא יודעים, אבל הוא "יום הדין" לא פחות מיום הכיפורים - כן, זאת תקופה, לא יום אחד), שעתיים לפני שהוא יוצא - והוא לא יכול לאכול ממנו בנוסף לזה שהם ראו עוד מלא דברים קטנים שהיא עשתה שגרמו ךהם להבין שהיא עושה להם דווקא. נכון, אשר היה צריך לדבר לדבר איתה, אבל הוא לא עשה זאת כי הוא יצא מנק' הנחה שהיא עושה לו דווקא - ואז אין באמת עם מי לדבר. ושוב - לא קשור מי צודק פה. העובדה היא שהעריכה היא מוטה לכיוון ברור ומשנה את כל התמונה לגמרי. אם הייתי רואה רק את זה (ותודה לאל שלא) הייתי פוצחת מיד בסימוסים נמרצים לקרן!

yafufa88

New member
וואו, כתבתי לך הודעה שלמה וזה לא שלח ../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif

אז אני פשוט יכתוב את השורה התחתונה: זה לא משנה מי צודק. העובדה היא שהעריכה מוטה לכיוון ברור ומשנה את כל התמונה. (וההוכחה היא מה שכתבת למעלה, לצערנו)

blur2

New member
תעשה לי טובה עם "העריכה מוטה לצד אחד"

אחרי הפרק הלל לאשר שעשו לפני יומיים לבוא ולהגיד שהעריכה מוטה לצד אחד זה פשוט בושה. וזה לא שלפני יום ראשון לא הוא לא עשה מספיק דברים שיכלו לעלות לו בהדחה - ההפקה פשוט התעלמה מהם בנוחיות מקוממת. אז אל תדבר איתי על עריכה שמוטה לצד אחד. וזה לא רק זה, בפרק של היום, אם ההפקה הייתה בוחרת להראות רבע ממה שהלך בין שפרה צבר ואשר בבית אחרי הפרק של יום ראשון אשר היה יוצא יותר קטן מקטן..

yafufa88

New member
נראה לי שהבנתי מה לא הבנת..

זה לא בגלל שהיא בישלה שחג! הקטע הוא שלפי ההלכה אם בישלו אוכל בשבת - אסור לאכול ממנו. יוצא מנקודת הנחה שהיא יודעת את זה טוב מאוד - הדם עלה לו לראש. וזהו.

blur2

New member
אוקיי, אז את הולכת ומגנה על אדם

שאכפת לו רק מעצמו, שהסיבה היחידה שהוא באמת רוצה להעיף את שפרה נובעת מהעובדה שהיא היחידה בבית שיכולה להגיד לו שהוא טועה, והוא לא רוצה שיהיה אדם כזה. לכן הוא מסתכל על כל דבר ששפרה עושה ב-10 עיניים, מרשה לעצמו לרדת עליה וכאילו להעלב ממנה אישית כי היא כביכול צריכה להתנהג כמו אישה מאמינה גם אחרי שהיא עזבה את הדת ולא רוצה שום קשר לדת. אז אוקיי, זכותו להצביע למי שהוא רוצה ומאיזה שיקולים שהוא רוצה. וזו זכותי האישית להגעל מההתנהגות שלו.

Jason2

New member
תאמין לי שאם היו מראים את הכל

שפרה היתה יוצאת יותר גדולה.

Martha

New member
היא גם כך יצאה גדולה

ראית את החיוך "שתבלע אותי האדמה כאן ועכשיו" של אשר כשצבר דיבר אליו במטבח?

למעלה