פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

yafufa88

New member
הבנאדם לא אומר מילה כל התוכנית

ואתם מתים שהוא יזכה כי הוא חתיך
דוגרי הסיבה היחידה שהוא נשאר זה בגלל זה, כי אפילו בוריס - טוב, לא נגזים - ג'ני דיברה יותר ממנו

ליטליקSD

New member
אני אוהבת את צבר

וממש לא רק בגלל שהוא חתיך. למעשה, הוא בלל לא הטעם שלי.

יNOT

New member
עכשיו מתברר שמי שאמר לעינב שהיא תצא "קטנה"

אם היא תצא מהווילה .....
זה בכלל אשר
לא ה"אח הגדול" ולא אף אחד אחר......

גם האח הגדול אמר

את השיחה הזאת שהיתה בלילה שאחרי השידור, אני ראיתי בלייב והיא אמרה שהיא היתה קודם שעה בחדר האח הגדול ואמרו לה שם שאם היא תעזוב היא תצא הכי קטנה בעולם, אבל לדעתה היא דווקא תצא הכי גדולה

Funk18

New member
אשר מפגין חוכמה :"יום כיפור שמח"

יאלה סע הביתה, טמבל.

ציון ש

New member
יום כיפור זה יום שצריכים להיות בו שמח

השם נותן לנו יום מחילה וכפרה אחי :)

ציון ש

New member
עכשיו זה לא ישמע לך מוזר:

עם ישראל ביום הזה מדומים למלאכים-מלאכים לא שותים ולא אוכלים אחי (וגם בגלל זה מתעטפים בטלית כל היום). גמר חתימה טובה גבר!!!

עינב פשוט גואלית

אחרי שהיא מועמדת פתאום היא רוצה שיחה עם צבר ושיפרה למה היא לא דיברה איתם באותו רגע כשהם בישלו וזה הפריע לה ???

עד הרגע שהיא אמרה על שפרה וצבר מי הם בכלל

האשכנזים האלה אהבתי אותה היא פשוט גזענית וזה דוחה וכן אני אשכנזייה ואין לי שום דבר נגד מזרחים ואני לא מרימה את האף ולא כלום אז שתחשוב לפני שהיא מדברת לא ייאמן שאנחנו באותו גיל ואין לה טיפת בגרות! שתתבגר אלוהים!!

yafufa88

New member
מסכימה

אבל חוץ מבקשר לצבר - כי אם יש סטריאוטיפ כזה של אשכנזי מתנשא הוא בהחלט מגלם אותה והיה שמה עוד גזען - לצד ההפוך. לא זוכרת מי זה היה אבל הוא אמר על עינב: "למה מאיפה היא באה זאתי? מאשקלון?" די לגזענות ולעריכה מפלה!

למה שיהיה ריב ??

פשוט להגיד באותה שניה שזה קורה ,זה מפריע לי מה שאתם עושים אפילו לא צריך לחכות לתגובה , להגיד וללכת כדי שיידעו .ולא לרכל ולקלל מאחוריי הגב.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

ואל תשכח שתוך דקה היא משיגה אותו בחוץ, אם היא רוצה

droriko

New member
עוד שאלה שחשובה לי כרגע

אם אני צופה בהדחה דרך הלייב, האם אני יכול לשמוע את ארז מהטלוויזיה שלהם?

למעלה