פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

../images/Emo60.gifאיכס../images/Emo5.gif

לגמרי הרסו את כל הפורמט..בקטע שהראו לכל דיירי הוילה איך אשר ועינב התכוונו להדיח אותם! מעניין שעל לאון לא נטפלו מתי שהוא אמר למי הוא הולך להצביע להדחה הקרובה..ועל שאר הדיירים שדיברו על דברים כאלה..
בטח ההפקה ראתה שאשר ועינב קיבלו הרבה קולות בהדחה של כולם אז רצו לבנות על זה עוד כסף מSMS!! אני ממש מסכימה עם עינב!! גועל נפש של הפקה
ואגב, מה צבר משחק אותה כאילו שהוא לא הצביע לאשר?? ממש לתת לו בעיטה!!!

bul1

New member
ההפקה הרסה תתוכנית, אין טעם לצפות יותר .

פשוט יכלו להגיד שחיפשו סיבה (ואני לא מבין מה היא) להשאיר את צבר ושיפרה (כזאת אישה מכוערת ומגעילה) ופה נגמר הסיפור . אין טעם לראות תתוכנית הזאת יותר .. וחבל על כל שקל שלכם שתשלחו SMS .. אם יש לעינב-אשר-יוסי שכל, שלושתם עוזבים עכשיו תבית וגומרים להם תתוכנית ואת כל הרייטינג בפעם אחת .

abcde

New member
זה פשוט לא ייאמן

שיש מישהי כמו עינב שמתנהגת בצורה כל כך ברברית, ברוטלית, חסרת רגישות ויוצרת קליקה שהקונספט שלה הוא "לא לקבל את האחר" ויש אנשים שקוראים לשיפרה אישה מכוערת ומגעילה. כנראה שעינב ואשר הם באמת הייצוג של העם. זה עושה לי צמרמורת.

ושיפרה וצבר מייצגים עם אחר.

עם של"כאילו" עם שדורח על חבריו,עם שמנסה בכול דרך למחוק מורשת בת אלפי שנים... אבל היי,אשר החוצפן הזה מעיז להתפלל ולעשות קידוש בשבת,חוצפן...!

לגמרי!!! מסכימה עם כל מילה!!!

אנשים כותבים הודעות של "שפרה הבהמה השמנה והמגעילה", אה, והודעות כאלו לא מגעילות, נכון? זה בסדר. לשפרה אסור לדבר בשפה גבוהה כי היא פלצנית ומגעילה, אבל להגיד עליה פרה בהמה זה בסדר, זה מותר. וגם: "עינב צריכה להישאר", הלו? מה נהיה פה? עינב כל היום מקללת, עיצבנה אותי לגמרי עם המשפט שלה "מי שלא מכבד את שולחן שבת לא מכבדים אותו", סליחה? ואם שפרה תחליט שמי שמראה את הציצים שלה כמו עינב שפרה לא תכבד אותה? הורג אותי שהיא "מסורתית" ומתלבשת בצורה הכי לא מסורתית שיש. שפרה ואשר מזמן היו צריכים לעוף. אשר שקורא לעצמו דתי ומסתובב עם מיקרופון בשבת, שזה לגמרי חילול שבת, וטוען שהוא לא בא לקחת את המליון אלא להכניס דת. כן? מי התיר לך? הלכת לשאול את הרב שלך והוא התיר לך לחלל שבת כדי "להכניס" שבת לאנשים אחרים? לא, נכון? אז יאללה, חלאס, תודה שרצית את הכסף ותציל את טיפת הכבוד האחרונה שנשארה לך.

eli7r

New member
כמה דברים

קודם כל אני מתפלא שתפוז לא קרס לא תאים לו בדר"כ אחרי ש3 אנשים שולים הודעה ביחד הואקורס ברכות לתפוז ועכשיו לגבי מה שהיה היום: 1) לדעתי כמו שכבר נאמר פה היה צריך לעשות 6 מועמדים להדחה לא להוריד 2 ושים 2 במקומם אם כי אין אפס שהוא נקמה גדולה. 2) לגבי צבר ואשר א- שצבר אמר לו מה שהוא אמר (אני לא זוכרת כרגע) ואחרי זה איחל לו בריאות וכו' אין בזה דו פרצופויות זה מעין סגנון דיבור שמראה על סיום שיחה בלי רצון להמשיך אותה לא יודעת איך להסביר את זה במילים אחרות זה כמו לומר למישהו תהיה בריא כשהוא עושה משהו מוזר/מטורף ואני אישית אומרת את זה הרבה. ב- לפי דעתי לצבר לא היתה בעיה שהוא הצביע נגדו אלא העניין שהוא חבר שלו ואז עושה נגדו קנוניה גם הוא(צבר) יודע שהכל משחק וכל אחד יכול לבחור במי שהוא רוצה 3) לגבי זה שהראו את הקליפ (או איך שתקראו לזה) זה מגעיל וזה גורם לסכסוך אבל לא זה מה שגרם לכך שיבינו שעינב ואשר הצביעו לשפרה וצבר זה נעשה ברגע שהחליפו את המועמדיות. 4) לגבי זה שהם היחידים שזה קרה זו באמת שאלה מעניין איך ההפקה היתה על זה.

ההפקה חוצפנית../images/Emo124.gif

ששי לחש לערן למי להצביע למה הם לא שידרו את זה!! נראה שיש להפקה משהו עם שי............. שי מנסה לחפור ולחמם את כל העניין רק שכולם יצאו מהוילה הם ידעו איזה
שי
אני שונאת אותו,שונאת אותו, שונאת אותו

ועדיין... ברגע שנשמע את מוזיקת הפתיחה

ואת ארז טל ואסי עזר מריצים בדיחות קרש, נעזוב הכל ונתיישב מול המסך כי אנחנו מכורים אנונימיים

Dam Right

New member
גם אני!

שי לגריל..?
בכלל, שי הוא נחש לא קטן, וההפקה מאוד מגזימה עם האפליות שהיא עושה. אתם יודעים כמה פעמים אנשים כבר תיאמו בבית הזה הצבעות? פתאום עכשיו הם קולטים? ועוד דווקא להעניש את עינב ואשר המסכנים שבתכל'ס מאוד נפגעו? ואז מה אם הם עברו על חוק - זה לא אומר שצריך להלבין את פניהם ברבים ככה. אם עינב תחליט לעזוב זה יהיה חבל, וגם אשר אמר לפני כמה דקות שהוא כבר רוצה לראות את הילדים שלו והוא לא יכול יותר להיות בבית. יש לי הרגשה שמהרגע הזה זאת נקודת האל חזור, וחבל שדווקא ההפקה גרמה לזה לקרות... כל מזויף, כל כך מרושע... כל מגעיל לראות איך עכשיו יהיו מהומות וריבים בביתץ חמה היו חייבים להראות את זה מול כולם? פשוט עצוב.

דורוN

New member
שי לוחש לערן למי להצביע - הווידאו../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

http://www.keshet-tv.com/vod/vod.aspx?id=5674&article=239608&GroupID=5492 בחלק 3! פה אפשר לראות את הווידאו מלפני כמה שבועות בו שי לוחש לערן למי להצביע. ממש שחור על גבי לבן. בסופו של דבר שניהם אכן הציבעו אותו הדבר. אני מציע למי שיכול להעתיק את הווידאו הזה למחשב כי ההפקה כנראה תוריד אותו בקרוב. ההפקה כאן עברה קו אדום.סימנה פייבוריטים.

אל תוותרו להפקה עד שיעשה צדק

תפיצו את הווידאו שגם שי יועמד להדחה, תפיצו את הוויאו של צבר שגם הוא יועמד להדחה, אסור לשתוק להפקה המפלה, ואולי הגזענית הזאת. פשוט אסור אסור.

איתי בל

New member
אתה צודק

לטובת ההפקה רק אגיד שזה יהיה לפני שהם הזהירו לגבי לדבר על הדחות ולפני שהם הביאו את העונש של מאה שקלים לגבי כל הפרה של החוק הם שלפו את הקלף הזה רק אחרי שהמשיכו להפר את החוקים אבל כן אתה עדיין צדוק זה לא שאשר ועינב הם חוטאים בגן עדן אבל מי שם זין זה היה ענק אהה... ושי אמר מה שאמר לערן לא כדי שיצביע מה שהוא רוצה אלא כדי להזהיר את ערן מפני שלא יודח בעצמו כפי שקרה האמת שזה הבדל לא קטן אבל שוב אתה עדיין צודק... אבל זה עדיין ענק:)

droriko

New member
לטובת הפקה ?

אחי, כששי עשה את זה , זה היה כשהעונש על העבירה הזו לא היה לקבל מועמדות להדחה אלא הדחה !

איתי בל

New member
סבבה

שוב...צודקים אני פשוט מעלה עוד טענות לטובתם זה לא נוגד...בסופו של דבר זה היה לא עלניין אבל זה היה טוב:) לא זכור לי זמן שהעונש על לדבר על הדחות היה הדחה אני זוכר בהתחלה אמרו שאם ידברו על הדחות או יעברו על שאר כללי הבית האח הגדול יבחר או להעיף את הבנאדם או להעמיד אותו להדחה ואז העלו את עניין המאה שקלים... מה שתכלס נחמד מצידם שלא ישר הדחות ורק אז העלו להדחה זה שהם בחרו בעינב ואשר זה פשוט מצחיק אם היו בוחרים בשי היתים שותקים... ולהם מגיע כמו שמגיע לשי ברור שבכך שבחרו בהם הם עשו אותם שעירים לעזאזל אבל זה מה שכל כך מצחיק!!!

דורוN

New member
היו שותקים כי

הם לא עושים את זה כל שבוע. לשי כמעט ואין שבוע שהוא לא מתאם הדחות.

איתי בל

New member
לא יודע אם שי עושה את זה יותר או פחות

הוא כן עושה את זה יותר משמעותי וחכם אין ספק יותר או פחות... יכול להיות מה שכן זה לא משנה כמות תשמע אם נלך על החוק היבש וצדק... ההפקה הייתה צריכה להגיד שגם השבוע כולם או כמעט כולם על הגריל כי הפרו חוקים... וזה היה הכי צדוק ונכון כי כמעט כולם עברו על החוקים אבל זה כבר היה שבוע שעבר אז צריך לגוון:)

איתי בל

New member
חייב לומר להפקה... שאפו

לצערי תפסתי ממש את הדקות האחרונות של התוכנית הגעתי בהפסקת הפרסומות האחרונה... ואני פשוט לא יכול לחכות למחר שהם יעלו את הפרק ואוכל לראות אותו כמו שצריך מה שהם עשו לאשר ועינב היה לא פייר מניאקי אפילו לא צודק ומביש לקחו שניים שדיברו על הדחות אחרי שבועיים בערך שעברו על החוק הזה בכיף ועוד הראו את זה במסך הטלוויזיה לכולם וזו... טלוויזיה מצוינת! זה היה נהדר... חזק... חד בדיוק כמו שתכנית ריאליטי צריכה להיות זה היה גאוני מצחיק מבדר ומרתק וראיתי רק את ה5 דקות האחרונות מצוין!

למעלה