פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

Prime Time

New member
עוד הפעם כפייה דתית...

כל דבר תקשר לדת וגזענות..זה סיסטמטי. מה קשה להם לכבד אותו ואת המנהגים שלו? אין פה שום כפייה, רק בקשה לכבוד. ולגברת שיפרה אין אפילו גרם אחד ממנו. היא בנאדם אינטרסנט שחושב רק על עצמו ורק מחפש לעשות בכוונה. כאב לה לחכות שעתיים? ומה בער לה לטגן המבורגרים ממש רגע לפני צאת השבת? היא (וכל השאר) גם ככה אוכלת כל היום אז שעתיים הפסקה יעשו הבדל? אבל כשהגברת רנין מקבלת מסרים מתייסיר זה בסדר, כשצבר מדבר על להדיח את הבובלינים זה בסדר, כששיפרה כותבת וסורגת זה בסדר וממש אין לי כוח להמשיך כי בטח גם את זה תקשר לדת, גזענות, פוליטיקה, אנאערף....

עינב צודקת!

ושפרה כ"כ מרגיזה אותי מצדי שתאמין בבודהה אבל "דרך ארץ קדמה לתורה" , משחקת אותה "אמא תרזה" מצד אחד ומפזרת ניצוצות של רוע ושמחה לאיד בכל הבית מצד שני. כל מה שנראה בהתחלה כתדמית של שפרה שהיא כנה, טהורה וחסודה הכל מתגלה לאט לאט כשכבת צבע אחת גדולה ועבה שמתחילה להסדק ולהתקלף. לא אוהבת את הדרכים שלה להבהרת הדעות והעמדות שלה ולא חושבת שצריך לרמוס את כבודם ודעותיהם של אחרים בדרך למיליון!

abcde

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמעולה!!!

אני לא צופה אדוקה של התכנית, אבל הספיק לי לראות פה ושם בשביל לראות את הישראלי המכוער בהתגלמותו: עינב ואשר. העונש שהם קיבלו היום - לא רק שהיה מוצדק, אלא היה אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בתכנית טלוויזיה ישראלית בזמן האחרון. פשוט בידור טהור! אשר ועינב הם יפי נפש, מתחסדים, חושבים שלהם הכל מותר, מתגאים בבורות שלהם ולא רק שהם בטוחים בצדקתם תמיד, הם אף פעם לא יקבלו דעה של מישהו אחר, או לפחות יקבלו את העובדה שבחברה מתוקנת, לא כולם חייבים להתנהג בהתאם לאמונות שלהם. נמאס כבר מהחוצפנים האלה. הם בדיוק האנשים שגורמים לאנשים כמוני לסלוד מהדת. הם הופכים את זה למשהו מכוער, וחבל. הם לא ייצוג אמיתי למסורת וערכים, למרות שהם חושבים אחרת.

abcde את צודקת לגבי האופי המכוער

שלהם ויחד עם זאת כל שורה ממה שכתבת תואמת להפליא גם לאופייה של שפרה אני לא מצפה ששפרה תשים כיסוי ראש ותדליק נרות בשבת אבל אני בכל זאת חושבת שלמנוע מאדם את האפשרות לאכול את האוכל שאימו הכינה לחג בידיעה גמורה שזאת תהיה ההשלכה של מעשיה זה מהלך ממש מגעיל ואנוכי !

פרי28

New member
זה לא פר

סתם מגעילים שבחרו את אשר ועינב להדחה איפו ששיורנין וצבר תיכננו להעיף את נעמה וקרן על זה לא קיבלו עונש

פלדי1

New member
אני מבינה אותך מאמי

גם אני שונאת אותו ברמות. כל תנועה , כל חיוך מבחיל , כל דיבור.

רשע של ההפקה שונא את ההפקות הישראליות כולה

קומבינות ושקר הכל בלוףף אני לא סובלת את התוכניות הישראליות בולשיט אחד גדול

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

פעם ראשונה שהולכים לפי החוקים , וכולם מתעוררים וצועקים " מה עשיתם?! "

Prime Time

New member
בדיוק בגלל זה

בגלל שאחרי חודש+ זאת הפעם הראשונה, והיא כל כך אגרסיבית וסלקטיבית. לקח להם זמן להתעורר, הרי מה הטעם בחוקים אם לא אוכפים אותם? (לא זוכרת למי הקרדיט על המשפט, עימו הסליחה) אם החלטתם שיש חוקים- תאכפו אותם מהתחלה ועל כולם.

אני לא מסוגלת להסתכל עליו!

הוא דוחה אותי, כל פעם שהוא על המסך, אני מעדיפה לראות דשא צומח או ערוץ הקניות.

תעשי לי טובה ...

קחי איזה כוס מים קרים , תנשמי עמוק ... זאת בסך הכל תוכנית ריאליטי על אנשים שמשחקים משחק שבו צריכים לגרום להדחת המתחרים . לא איכפת לי אם את אדומה כחולה או מחליפה צבעים .. קצת פרופורציות !!!

מאמי ...

מה שאת כתבת בהודעה הראשונה והמקורית הוא מעבר לתחומי המשחק ולתוכנית . יש לך זכות להביע את דעתך . ויש זכות לאנשים להעיר לך על כך שאת יוצאת מפרופורציות . את יכולה כמובן להעביר ערוץ אם את עד כדי כך לא סובלת בן אדם בתוכנית מסויימת . אלא אם את מאזוכיסטית שפשוט נהנת ליצור לה אוייבים מדומיינים ברמה האישית . כולה תוכנית ! אף אחד מהתמודדים לא עשה לך שום דבר רע ברמה האישית . אפילו לא שיקר לך או ליכלך עלייך . אם את מתקשה להבין שהתוכנית היא לא ל"ו צדיקים . אלא משחק שמטרתו לזכות במיליון וכל אחד מהמתמודדים מנסה לעשות כן בדרכו שלו . אז זאת כבר בעיה רצינית . את יכולה לא להעריך דרך מסויימת לשחק את המשחק אבל המרחק מהביטויים שאת משתמשת בהם בהודעות הללו לא מתאימים ורחוקים מכך ( לפי דעתי כמובן ) . ואני מרשה לעצמי להזכיר לך שאנחנו לא יושבים " על הברזלים " באיזה כביש ראשי . תכבדי את בני האדם ( גם את המתמודדים ) כפי שהיית רוצה שיכבדו אותך . ושוב , זאת כולה תוכנית . ( רוצה שלוק מהמים ?
)

למעלה