פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

rosedal

New member
רנין מהאנשים שאומרים: "לא זה לא אני"....

וזה רק הם. חושבת את עצמה צדיקה אבל היא הכי גרועה, היא פשוט לא מודעת לזה , מה שהופך את זה לעוד יותר עצוב, מבחינתה כמובן.

Prime Time

New member
אני לא מבינה איך היא קישרה את

זה שאף יהודייה לא העירה את וונסה ל"חג של יהודים" זה נראה שבכח היא מנסה להוציא את עצמה מהכלל ולחפש איפה מתנכרים לה ואיפה מתייחסים אליה בגזענות. למה לכל מקום היא דוחפת "שתלך לחפש אותי אני לא יהודיה" מי יחפש אותך מי???? יופי שאת לא יהודיה! נמאס כבר! כל הכבוד לוונסה ידעתי שהיא מלכה אבל סוף סוף מוכיחה את זה. מה שהיא עברה בצרפת הרבה יותר גרוע ממה שרנין "המסכנה" "עברה" פה בארץ.

ליטליקSD

New member
רנין מזכירה לי את אמא שלי

אוהבת להיפגע בכוח. במקום לבוא אל ונסה ולשאול מה היא אמרה, היא בחרה להיפגע ולקשקש עם לאון ושפרה ואחרכ להישבע שהיא לא עשתה דרמה ולא דיברה עם אף אחד. נו באמת. שתלמד מלאון, צוחקים עלינ ויורדים עליו כל הזמן והוא מתעלם כמו גדול. תמיד אנשים יפגעו בך ולא כולם יתחברו אלייך, על אחת כמה וכמה כראת מפורסמת, החוכמה היא לדעת להתמודד עם זה. בדרך של רנין לא מגיעים לשומקום.

Prime Time

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק שאמא לא תראה...
ואין מה להגיד, אני מעריצה את ליאון על ההבלגה שלו. במיוחד בימים הראשונים שאפילו לי היה קשה לשמוע ולראות מה אמרו לו... כל הכבוד לו. רנין חיה בבועה, היא חושבת שכולם חייבים לאהוב אותה ולעזור לה לשחק את הדמות של המסכנה שמופלית על רקע לאומני...

לא הבנתי מה היה כל הקטע עם אשר ושיפרה

אבל עכשיו כשראיתי לדעתי אשר צודק! הוא לבד אמר מהפה שלו שהוא לא מבין כמו ששיפרה מבינה ושהיא יודעת הרבה יותר ממנו בכל זאת היא לקחה את האוכל של החג ובישלה אותו ובעצם הוא לא יכל לאכול ממנו הוא אפילו אמר שהיא יכלה לקחת כמות מסויימת ולחמם אבל למה את הכל? והוא צודק!!!! אני לא מבינה למה הרבה חושבים שאשר עושה לה בכוונה

Jason2

New member
היה להם שם שולחן מלא אוכל

ששלחו להם, לכולם! לא לאשר שיחליט מה לעשות בו. אם היא לקחה סיר אחד מכל מה שהיה שם ובשלה לכולם, זו זכותה. ושאשר לא ישחק אותה מסכן היה שם טונות של אוכל.

Jason2

New member
והדבר הכי מכעיס

המשפט שלו "הן לא יודעות, הן מסכנות".

יש כאן הרבה אנשים ...

שאוהבים להוציא דברים מהקשרם!!! מה בסך הכל הוא אמר?? בתמימות הוא אמר שהבסך הכל הבנות שלא מבינות בדת הן "מסכנות" שהן נגררו למעשה מחוסר ידע!! ממש לא בקטע של מסכנות שצריכות רחמים! וקרן....אמרה בדיוק את מה שאני חושבת היא פשוט לוחצת על הנקודות החלשות של האנשים ובמקום כזה צריך ליצור הרמוניה ושיפרה תורמת למצב הפוך!

כן היה שם אוכל בכפותות חח

אבל זה עדיין לא משנה ואני אומר שוב היא יודעת שאסור לחמם אוכל ואם כך מי ששומר לא יוכל לאכול ממנו אז למה היא לא חיממה רק לעצמה ולמי שרוצה? בעצם מהמעשה שלה יצא שכמה אנשים לא אכלו מאותו האוכל! לך זה נשמע דבילי? יש כאלה שלא מקבלים את זה ככה!! והוא צודק שהוא אומר את זה היא יודעת מה אסור ומה מותר ובכל זאת היא עושה היא לא מתחשבת בכלל!!! למה רנין כן מתחשבת והיא לא?? רנין מתחברת אליהם עם כמה שקשה לה ושיפרה עושה דווקא!! רואים את זה זה שקוף!!!!!!!!!

Jason2

New member
כי זה מותר

כי זה בית שמותר בו לחמם אוכל, כן גם בשבת וחג. ולא כל חימום אוכל הוא עשיית דווקא. ושוב אני חוזר ואמר שזה אוכל שנשלח לכולם ולא רק לאשר. ברגע שההפקה הכניסה את האוכל ודאגה להעביר אותו, הוא שייך לכולם. ואם מישהו רוצה לחמם אותו שיחמם. אין כאן אסור, פשוט נמאס לי לשמוע את המילה הזאת, הדברים היחידים שאסור במשחק הם לעבור על הכללים של המשחק וזהו.

My Little Fairy

New member
איזה חוצפה מצדך לכתוב כזה דבר

אישה דתיה עמלה וטרחה להכין כמויות של אוכל לדיירי הבית כדי שלא יצטרכו לבשל בחג. עזבו את אשר עכשיו. איפה הכבוד לאישה ששלחה לכם את האוכל? אני, במקום שפרה שכל כך לא סובלת את אשר, לא הייתי בכלל נוגעת במה שאמא שלו שולחת מהבית. שיפרה יכלה יפה מאוד לבשל לעצמה אוכל אחר, אבל היא תעשה הכל כדי לערער את אשר ולהוציא אותו מכוער, וכל הכבוד לשפרה. היא הצליחה.

כל שבת הם מקבלים אוכל ממשפחה אחרת

המשפחות של רובם (חלקם) עמלו כדי שיהיה לכולם אוכל בשבת, ואף אחד לא התנהג בצורה כ"כ רכושנית לסירים שלו. היחידה שלא הסכימה להם לאכול מהעוגה של אמא שלה זו עינב, וזה בגלל שהעוגה הייתה חלבית, והיא לא רצתה לגרום להם לאכול חלב לאחר בשר. לפני שבוע שבועיים האחיות של שיפרה בישלו, היא לא אמרה לאף אחד לא לגעת או שזה רק שלה.

My Little Fairy

New member
אשר נגע במה שאחיות של שפרה בישלו?

לא משנה מי מבשל, קצת כבוד לאדם ששלח לכם אוכל. גועל נפש של דבר לומר - ברגע שהאוכל נגע בבית זה שלי, ולא מעניין אותי מי בישל אותו.

My Little Fairy

New member
../images/Emo45.gif ממש מאכזבת הבחורה הזו

המראה שלה כל כך מטעה. רואים אחת סקסית, נשית, מיוחדת, מתוכה, תומכת, ואז מכירים אותה ומגלים טיפוס מתוסבך ומלא שנאה. חבל.

קפרי

New member
האוכל של אשר-זה שאשר כבחור דתי לא היה צריך

להיות שם בכלל ובמיוחד בתקופת החגים הנחשבים להכי קדושים (בעיני הדתיים) זה סיפור אחד, וזה שאמא שלו שלחה אוכל כמו האחרים וצריך להשתתף שווה בשווה ולהרגיש ולאכול חופשי זה גם משהו אחד אבל כשאשר כבר שם, והוא מוכר כאדם דתי והאנשים שם מכירים פחות או יותר את האיסורים והמיגבלויות שיש לדתיים (בניגוד לחילוני שיש לו אפשרות ואין לו איסורים), היו צריכים להתחשב. זה בדיוק כמו אחד שרגיל בבית או אחד שאין לו בעיה לנעוץ מזלג בצלחת מרכזית אחרי שהוכנס כבר לפיו ונגע בסלט מרכזי, יש לעזאזאל אנשים שיכולים להיגעל מזה ויש כללי שולחן, אז תתחשב ותתאפק!!! גם שיפרה ושאר הדיירים בייחוד שיודעים שהם מקלקלים לאדם הזה אשר ולא משנה אם זאת אמא שלו או אמא אחרת, היו צריכים להתחשב ולהשאיר לו בצד אוכל שלא חומם בשבת או לחמם רק כמות שתספיק להם, חלק מהעניין החברתי זה להבין ולהתחשב באחר גם אם הוא מיעוט. סופו של דבר, לחילוני מותר ולדתי אסור (לפי תפיסתו), לכן חילוני יכול לוותר ודתי לא.

למעלה