פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

אז מה אם היא לקחה??

זה בית משותף, ברגע שהאוכל נכנס אליהם הביתה הוא של כולם, וזה לא בית האח הגדול הדתי, היא לא צריכה לתת לאף אחד דין וחשבון אם בא לה לאכול בחג, או לפני או ביום כיפור!!! אשר והכפייה הדתית זהו שלו נמאסו עלי לגמרי!

יש לי שאלה אליך...

יש לך ילדה קטנה שרק נולדה ואת הולכת למשפחה וכולם שם מעשנים מן הראוי שהמשפחה תבין בלי שתעירי שלא מכובד לא רצוי לא כדאי לעשן ליד הילדה נכון?! זה לא קשור לדת בכלל!! היא תמיד עושה בדווקא אני מבינה שאת אוהבת אותה מתחברת אליה וכו'... אבל עדיין זאת האמת אני אישית אין לי מישהו שאני אוהבת יותר או מעדיפה יותר אני רואה ככה מהצד ואומרת את דעתי אני גם לא דתיה או משהו שמתקרב לזה אבל כשאת גודלת עם הזמן את שואבת לעצמך ערכים בסיסים ושיפרה כרגע עושה הכל בשביל לעשות ההפך ממה שהיא חונכה וגדלה עליו כמו היום שבאמצע הסלון היא החליטה להוריד את החולצה ונשארה עם בד קטנטן שבוקשי הסתיר לה ולדעתי לשבת בצורה כזאת בסלון מול 2 גברים נשואים זה גועל נפש נכון שהם נכנסו לבית הזה והם ידעו להן הם נכנסו אבל עדיין.. איפה הכבוד של הבחורה? אני מבינה בזה שהיא לא רוכשת כבוד לזולת נכון שונסה גם מטיילת עם הבד הקטנטן הזה אבל ונסה נראת ממש אחרת עם זה היא רזה וזה מסתיר לה הרבה יותר ממה שזה הסתיר לשיפרה!

נתחיל בזה ששיפרה היא לא המועדפת עלי

האמת שעדיין לא גיבשתי דעה עליה, אבל, וזה אבל גדול, המעשים שלה לא משפיעים בריאותית. איך אפשר להשוות עשן סיגריות מסרטנות ליד תינוק מול לחמם אוכל בשבת. כן, לשיפרה יש בטן מלאה על אשר ומה שהוא מייצג, ואולי באמת היא עושה בכוונה, עדיין זה מעצבן אותי שבבית האח הגדול צריכים לשמור שבת! זה לא מקובל עלי, זה לא המשחק. אם לאשר זה כ"כ מפריע הוא יכול בשימחה לעזוב, אבל להתעצבן עליה? לקלל אותה? להכנס ולבכות והזכיר את זה בכל הזדמנות? זה ממש מעצבן. ואשר לא שונה במה ששיפרה עשתה עם החולצה, בשבועות הראשונים אשר ישב עם תחתוני בוקסר (ותו לא), מול הבנות בסלון, ברגליים מורמות על השולחן ומפוסקות - איפה הכבוד שלו? עליו זה לא תקף כי הוא גבר? שלא יהיו אי הבנות, אני אומנם חילונית, אבל יש לי הרבה כבוד לדת, ולמסורת, ואני משתדלת להעביר לבתי את כל הערכים שגדלתי עליהם. אותי מקוממת כפייה, אם לצוטט את אשר? "הוא חופשי דוחף מים לאנשים שמקיאים"!

kashat8

New member
אשר דתי ? זה דתי זה ? זה בור ועם הארץ

מחלל שבת בפרהסיה. ועינב סתם פרחה .

My Little Fairy

New member
מה שהיא עשתה לאשר

היה כמו... תאר לעצמך שאתה חי בבית עם שותפים, כל שבת משפחה של שותף אחר שולחים לכם אוכל. בשבת שהמשפחה שלך שלך לך אוכל, השותפים שלך לקחו את כל האוכל והשתינו עליו ככה כי בא להם. למה לא להשתין לצלחת של עצמך? למה להרוס את האוכל כולו? אף אחד שם לא שומר שבת בשביל אשר. הם מחללים שבת חופשי ולאשר לא אכפת, אבל להטריף את האוכל שאמא שלו שלחה כך שהוא לא יוכל לגעת בו? זה נורמאלי??

Jason2

New member
הדוגמה שלך לא נכונה

כי לא מדובר באורחים אלא בשותפים. וכל שותף רשאי לחיות את אורח חייו כרגיל. ואם שפרה החליטה לשנות את אורח חייה, זה זכותה היא בן אדם מבוגר ובאה לוילה כדי לחיות את חייה מאותה נקודה ולא לחזור אחורה.

Fairywitch

New member
הוא הודה בזה בעצמו:

"אם זאת הייתה קרן או מישהי אחרת הייתי סולח." יאללה, שיטוס הביתה החלאה. כפייה דתית זה באיראן, לא פה. בעצם לצערי זה גם פה- אבל זה נושא אחר.

ליטליקSD

New member
אמא שלו בישלה להם

לא רק לו. הם היו רעבים וחיממו סיר. מה היה עדיף, שיתקלקל במקרר כל האוכל הזה כי אשר דתי? היו שם 16, רק 2 מאמינים ושומרים, הגיוני שהבית יהיה דתי בגלל התחשבות בהם? למה תמיד צריך להתחשב בהם? במקום להתלונן שמשתמשים לו באוכל, שיאכל וישתוק. לתת לחתול, אסור. לחמם בחג ובשבת, אסור. הוא בן 30 ואב ל3 או בגיל של הבן שלו?

אשר הצליח להשפיע על קרן הצבועה להצביע לשפרה

ורק לפני כמה ימים כששתיהן היו מועמדות ראינו אותן נהיות חברות..

הצבעות עד עכשיו:

הדחה - 4 ונסה - רנין שי שי - עינב קרן אשר - שפרה צבר קרן - צבר שפרה איתי - רנין קרן קולות שי - 1 רנין - 2 עינב - 1 קרן - 2 שפרה - 2 צבר - 2

ליאורי13

New member
התכוונת שי שקרן מס' 1 התבלבלת ../images/Emo6.gif

אם הוא לא יהיה בין המועמדים להדחה, הראש שלו יהיה בעננים וזה לא טוב

למעלה