פרק 14 - ההדחה

droriko

New member
קיטש ערוץ שתייםי מצוי

בהפקה יודעים שרוב הצופים שלהם אלה פקצות חובבות טלנובלות אז הראו את המפגש ה"סוחט דמעות" עם הילדה שלו אני העברתי ערוץ עוד בפרסומות שלפני

BeN ShaDe

New member
את האמת , זה ממש לא היה מרגש.

חשבתי שהולכת להיות לי דמעה בעין מהמפגש הזה עם הרבה נשיקות , חיבוקים ודמעות , אבל שהדלת נפתחה הוא לקח את התינוקת והם ישר התחילו לדבר.

שוב! אסור לו לגעת באישתו חודש אחרי

הלידה. הם שומרים נגיעה חודש לאחר הלידה. מה אתה רוצה שהוא ירקוד ויקפץ בלי לגעת בה? אסור לו לגעת בה אז הם דיברו.

bibaso

New member
או שזו היתה אשתו - ולא מישהי מההפקה בנוסף

בכל אופן הכינה אותו לזה שהוא מין כוכב בחוץ ושיעשו עליו\עליהם סרט דוקומנטרי

יNOT

New member
איפה שאפשר לסחוט ../images/Emo130.gif סוחטים ../images/Emo13.gif

אני כבר מדמיין את הסרט מוקרן בפסטיבלים למיניהם....או שרק בקשת

bibaso

New member
נוט, אתה קולט שאחרי שהעלתי את ההודעה

כל המצלמות הושבתו לכמה דקות ??

יNOT

New member
../images/Emo3.gif זה בטוח מקרי ...בטוח...

(שאלת אותי בפוסט אחר על ציניות , זה היה ציניות
)

אין אשר מנסה לחנך את כל העולם

כשאר אפילו את אשתו הצדקת הוא לא מצליח לחנך? ואני לתומי חשבתי שצדיקות לובשות שמלות ולא מכנסי גינס צמודים. שלא לדבר שאפיו לא לחץ יד לאשתו, לא חיבוק, לא נשיקה, כלום!!! ואל תגידו שזה בגלל המצלמות, כי את עינב ושאר דיירות הבית היה כל הזמן מנשק ומחבק.

אשר גבר דוחה ומגעיל

לא יהיה כלי גבר על אשה ולא ילבש גבר שמלת אשה כי תועבת יהוה אלהיך כל עשה אלה זה הפסוק שאמר אשר לליאון איך לכל הרוחות הוא מעז החצוף הקטן הזה לנסות לחנך את ליאון, כשאת אשתו הוא לא הצליח? ממש גועל נפש. ומעניין אין כולם הפכו להיות אבירי חופש הפולחן כשזה נוגע לאשתו של אשר, וקנאים חשוכים ופרימיטיביים כשזה נוגע לשפרה.

bibaso

New member
אשר דוקא יצא גדול עם ליאון

וקיבל אותו כבן-אדם בצורה שלא היית מצפה לאדם עם רקע כמו שלו (של אשר) ומה שהוא חשב על הומואים לפני שהגיע לתוכנית. הוא הודה גם בטעויות לגבי איך שקלט את שיפרה כאחת שעושה לו בכוונה והיה הרבה פחות חשוך ופרימיטיבי מחלק מתומכיו בפורום. - ברגע שהציגו לו את האמת - ביחס לדברים שעשה או חשב שהם לא בסדר - הוא ידע להודות בטעות, וקיבל אותם. בסך הכל הוא הפתיע לטובה, בסופו של דבר.

לימור1977

New member
תכינו את המזומנים החתן הגיע

חזני חזני חזני. אתם קולטים מה היה קורה אם עינב הייתה מודחת היום? אפילו את החזן הביאו לקבל את פניה.

בהלםם

New member
הביאו את חזני אך ורק בשביל האסמסים

שלא תתבלבלי לרגע... זה היה שקוף מאוד מאוד מאוד שאשר יודח מי שהיה מופתע כנראה שהוא לא עוקב אחרי התוכנית ושמחתי לראות את פרצופו של שי ועכשיו הוא יתחיל להתחנחן לבובלילים וכולם יגלו את פרצופו האמיתי ויעלו אותו על הגריל בשבילנו

nikename

New member
עצוב לי

הבית לא יהיה אותו דבר בלי אשר, הימי שישי לא יהיו יותר, אין חגים [לא שנשארו עוד אבל עדיין..שמחת תורה
] אין מי שיריב עם שפרה על ענייני דת, ומי שיעשה קודים מסובכים ולא מובנים עם עינב. ממש חבל, הוא היה דמות מרכזית שם.

pinky6

New member
גם לי מאוד עצוב

חבל על אשר.ובגלל זה אני והאח הגדול סיימנו.אשר בהצלחה בהמשך...

למעלה