פרק 14 - ההדחה

ב ן 0 0 0 0

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני חייב לציין שזה באמת עצוב
..... אפילו שאני שונא את התוכנית
אשר היה מקסים!

הוא סתם פה כי אין יותר מה לכתוב על ליבי..

ומנסה להתכחש שהוא רואה את התוכנית ונבתיים מגלים שהוא מכור.. מזל שהוא לא בא עלינו עם שרשורים כמו: אשר אשר אשר אשר פועם בכל פעם שהוא אוחז במיקרופון. אשר סימוני החתיך ההורס המהמם אין עליך הכי כובש!!!!!!!!!!!!!! רק אשר אין על אשר שיהיה ברור אשר הכוכב הבא ברור ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nik name

New member
חחחחח הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

הוו אשר נסיך החלומות אתה הה"ה
הידיים הקפוצות יסמסו לך

samatit

New member
זהו, מעכשיו כל השאר הולכים לעוף כמו זבובים

אחד אחרי השני מול הבובלילים.

Jason2

New member
מול יוסי אולי לא

אבל יש אנשים יותר פופולרים מעינב, ליאון לדוגמה.

droriko

New member
אתה שוכח מי רוב המצביעים

לשפרה וצבר אין סיכוי מול עינב. יש שני דרכים להעיף אותה מהוילה: או להעמיד מולה להדחה את ליאון או ששי ישחזר את האמבוש על נעמה

droriko

New member
כשאומרים "קהל של אסמסים"

ולא משנה באיזה ריאליטי, מתכוונים לצ'חצ'חים שמצביעים בהמוניהם לאלילים שלהם , בעיקר קהל של בני חטיבה-תיכון. וכשאני אומר צ'חצ'חים אני לא מפחד להגיד שזה בעיקר בני עדות המזרח שמגיעים ממקומות כמו אשקלון , ולא סתם הבובלינים כבר 6-7 פעמים הוחזרות מהגריל. ואם אתה רוצה בסיס מוחשי יותר, אז אני מציע לך לקרוא קצת טוקבקים , לא משנה באיזה אתר תבחר , תמיד אלה יהיו הודעות הילולה לבובלינים(בעיקר ליוסי) וקצת לליאון.

קפרי

New member
../images/Emo45.gif-צודק! הוכחה מוצקה לי , נולדתי וגדלתי

20 שנה באשקלון לפני הרבה זמן, ו נותרה משפחתי הענפה מאוד שם, ואתה לצערי כן צודק!!!לא כולם אבל רובם ,ואומר עוד משהו, אני לפעמים מרגישה שאני המבוגרת היחידה כאן כי לפעמים אני קולטת שרוב המצביעים והמעריצים בטרוף הם בקושי בחטיבה או תיכון. ומה עם שגיאות הכתיב הרבות שניתן להבין שהם ילדודס?

Jones

New member
שיחה מרתקת על הבר בין הבובלילים, ונסה ואיתי

הרביעיה (יש לציין - סוף סוף) קלטה את שי הנחש.. בנוסף, גם ונסה ואיתי צבועים לא קטנים. גם הם העמידו את הבובלילים להדחה בנוסף, פנינת החכמה האחרונה של הנסיכה הערביה: "אני בחיים לא אשקר ולא ארמה" LOL

bibaso

New member
ונסה רק את יוסי

ומתוך סיבה - היא לא מאלו שבוחרים בו קבוע אתי בחר בנאשמים ב ש"צ :- עינב ואשר

למעלה