פרק 14 - ההדחה

kingo86

New member
בחייכם - אשר דתי ???

אישתו בלי שמלה והילדים בלי כיפות !!! על מי אתם עובדים . ? חג שמח : )

aשרון

New member
נו מה עכשיו.......

הכניסו כבר את החזני של עינבי, אני מת לראות את הפרצוף של שי שזה יקרה. אנשים אל תשכחו לצלם תמונות, זה יהייה למזכרת.

זכותה להתלבש כמו שהיא רוצה וזכותה של שפרה

לבשל בחג. חבל שאת מה שהוא דורש משפרה וצבר, הוא לא דורש מאשתו והילדים.

Saladin

New member
ככה זה.

כשבן אדם בטוח שאין לו מה לתרום חוץ מדיבורים ארכניים בנושא דת שהוא לא מבין בהם הרבה בעצמו, הוא בונה סביב עצמו את כל הסיפור של הדת. אשר לא היה דמות מעניינת מההתחלה, ממש לא מעמודי התווך של הבית ואני גם לא חושב שהיה לו יותר מדי קסם אישי. רוב האנשים שהודחו עד עכשיו היו יותר מרכזיים ממנו.

ShukyD

New member
איך בדיוק האישה והילדים משקפים אמונה של אדם?

מה? הם מחוברים אליו באיברים? תעשה לי טובה מעבר לזה מי אמר שסממנים חיצוניים <בטח שלא כשזה על הבנאדם ספציפית> קובעים אם אתה דתי או לא? עוד דבר, בדת כמו בכל דבר יש סקאלה אז אשר בתור בנאדם מאמין שלא שומר את כל המצוות אלא רק חלק נמצא יחסית נמוך בסקאלה זה לא עושה את האמונה שלו פחות אמיתית או אותו פחות מאמין. עכשיו חלאס לנתח כל דבר ותתחילו לעדכן מה הולך בוילה

אני מכיר הרבה כאלו, הוא דתי זכותה

של אישתו להתלבש איך שהיא רוצה. הם חזרו בתשובה, הם לא היו דתיים. זה לא אומר שאישתו חייבת כיסוי ראש וחצאית. חוץ מיזה אל תדברו על דברים שאינכם מבינים, וילדים קטנים לא חייבים כיפה, ולא כפייה לכיפה.

Jason2

New member
עד שהיא תעזוב באמת

זה לא ממש מעניין. ואני לא רוצה שהיא תעזוב.

Lomsahne

New member
שמתם לב למה שארז אמר ?

בסוף בסוף הוא אמר לו שהתוצאות היה ממש ממש צמודות מה שאומר שאחד מהבולילים היה קרוב אליו. איזה חמוד אשר אני שמח שאם הוא כבר יצא הוא יצא כמו מלך ושארז שאל אותו אם הוא חושב שצבר הצביע לו אז הוא אמר אז אסי אמר אתה צודק. אני מאחל לאשר את כל האושר שבעולם לו ולמשפחתו רק בראיות. אגב ראיתם איך שהוא נכנס לחדר אז אשתו אמרה לו אני מתה לנשק אותך ? חחח חמודה.

למעלה