פרק 5 - שלב ההדחה

Torn Up Letters

New member
../images/Emo27.gif יש משהו שאני לא מבינה. חשוב, תכנסו -

את השיר שעידן [זה שמו, נכון?] הקריא מהמחברת שירים שלו, כתב והלחין בחור בשם עידן חביב. השיר נכתב על עוז צמח שנהרג במלחמת לבנון. המילים שהוא ציטט הן "חיוך שלך עולה בי כמו שקיעה." "לא מסוגלת לקום לעזוב אותך לבדך נשארת שוכבת מבקשת עם הפנים לאדמה..." אני לא מבינה למה הוא ציטט שם מהשיר הזה. למה הוא טוען שהוא כתב אותו אם הוא לא? זה מאוד מטריד אותי, אז מישהו לפתור לי את התעלומה המוזרה? תודה.
מצורף קישור לכתבה על העניין שפורסמה באותה תקופה בNRG, שתראו שהוא ציטט מהשיר הזה.

הוא אמר שיש שם שירים שהוא כתב

אבל גם שירים שלא הוא כתב, אלא פשוט שירים שנותנים לו השראה כנראה נוצרה אי הבנה שגרמה לצופים לחשוב שכרגע עידן מקריא שיר פרי עטו.

Snow White King

New member
הדוגמנית חסרת המוח עפה,ישש דן הבא בתור!!

שונא את שניהם וגם את סיון המפגרתתת ואייי לבעוט בהה איזה שטן קטןןןןןןןן נעמה נועם יעל ומרינה 3>

LiRs Lullaby

New member
עם כל השמחה על זה שדן נפגע....

קצת עצוב שויקה עפה..... היא הוכיחה את עצמה במשימה עם הסרטנים ואפילו אלכס אמר שהוא הופתע.... אז היא לא כזו חלשה...... אפילו סיוון, יעל ונעמה פחדו לעשות את זה..... ועידן הזה - פחחחחחחחח. ממש נדמה לו שכולם שם מטומטמים, הא? כאילו, הוא לא מתחבר איתם יותר מדי, יש שם את קבוצת ורה-ליה-גיא-מולי שברגע הראשון תדיח אותו סתם כי הוא בא להם לא טוב.

israelisurvivor

New member
../images/Emo45.gif

ויקה בכלל לא הייתה חלשה כמו שעשו (נעמה) ממנה. ועידן למרות שקל לחבב אותו הוא די...חש. הוא היחיד שמבין משהו, הוא המאסטרמיינד (כמו שאמרתי למעלה) מאחורי הכל...כאילו - תרגיע. הקטע הוא שאם הוא הגיע למיזוג (ואת זו ששמת את הספויילר ההוא מהבלוג, לא?) אז הוא במצב די טוב. אם הרביעייה ההיא לא תחליט שהוא חלש/מסוכן לפני זה אז הוא במצב בסדר. ברגע שזה כל אחד לעצמו יש לו את הכלים ואת האסטרטגיה...סה"כ הוא עדיין מבין את המשחק. וכמובן הוא גם לא הגבר הכי חזק פיזית אז הוא לא אוטומטית נהיה מטרה ברגע שזה חסינות אישית וכל אחד לעצמו. אני יכול לראות אותו מגיע רחוק. הזכיר לי בהתחלה קצת (קצת!) את רוב מעונה 6...למרות שעכשיו לא ממש (אבל עדיין מוקדם).

spoop

New member
נו באמתת....../images/Emo4.gif

ויקה לא חלשה כי החזיקה סרטנים ביד? ב2 משימות פיזיות היא פישלה: א.המשימה עם הסולם שהיה צריך לבנות- נתקעה שעה עד שטיפסה(שם לא כעסו כי הם ניצחו) ב.המשימה עם המנעולים, הפסד שהוא רק שלה.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif

ויקה דיי חלשה, למרות ששוב אני אומר- לא יודע אם שמחתי שהיא הלכה או לא. אבל דבר אחד אני יודע: אם אני שמח על זה שהיא הלכה- זה (רק!!) בגלל שהיה שווה לראות את דן מצוברח, מתוסכל ומעוצבן! מבחינת פרק "דן"- זה היה עד היום הפרק הכי טוב והכי כיפי לצפות בו!
חחח אחח..חיכיתי לפרק כזה כבר שנתיים!! (או יותר נכון 5 פרקים
) כל כך נהינתי לראות את הפרק הזה מנקודת המבט לגביי דן. הפרק היחידי הבא שאולי יישתווה לפרק הזה- יהיה ההדחה שלו(!) ושעומר מפרק אותו באי המתים!!!

LiRs Lullaby

New member
כן, זה מוכיח שכשצריך יש לה כוחות מנטליים,

ושהיא מסוגלת להתעלות מעל עצמה. תסתכל על כל שאר הבנות - אם זו הייתה משימה נגד השבט השני (ונניח שבאמת יהיו משימות עם "אפקט הגועל") הרי שויקה הייתה יכולה לתרום בה. אבל אפילו נעמה, שהייתה מועמדת להדחה, החליטה שקשה לה מדי; סיון לא נגעה באחד אפילו; יעל תפסה אחד בשביל "הכבוד העצמי". מסקרן אותי אפילו לדעת אם מולי וגיא שומרי הכשרות היו נוגעים בסרטנים - בקטע הזה הם בטוח יוצאים כאלה קטנים.

אם למנצח היה מותר להצביע פעמיים לאותו בנאדם

גם נעמה היתה מלקטת סרטנים למרות הגועל. ומה הקשר בין לשמור כשרות לבין לגעת בסרטנים?

LiRs Lullaby

New member
נעמה הייתה יכולה להשתדל קצת יותר.

בכל זאת, עדיין לא ברור מה קורה עם הכח הכפול ויש מצב שהוא עוד יועיל בהמשך. אני עוד לא איבדתי תקווה שיש לו יתרון במשהו. בכל זאת, לא יכול להיות שבהפקה עד כדי כך מטומטמים. ומולי לא שומר כשרות. הוא סתם נגעל מדברים "לא כשרים" כי הוא ילד קטן. זה שהוא מניח תפילין לא הופך אותו לשומר מסורת. לעזאזל, הוא אפילו לא שם כיפה.....

LiRs Lullaby

New member
שם כיפה בשביל הפוזה.

לא שם כיפה בשאר הזמן. אני לא מאמינה ששומר מסורת היה מצטרף לתכנית כזו - בילוי עם 10 נשים חצי ערומות, להצטלם בעצמך בתחתונים ולשמור על מסורת כשאין שום דרך לעשות את זה באי בודד. הוא נראה ומתנהג כחילוני גמור. אני מאוד מקווה שלא. אני חושבת שאני אטביע את עצמי בכיור אם לא יהיה לכח הכפול הזה שום יתרון בסוף התכנית

רק דתיים שמים כיפה,

והוא לא טען בשום מקום שהוא דתי. חוצמזה שבסוף כל אחד עושה מה שהוא רוצה. אני מקווה שתשכחי את הפקק...

Ping Poong

New member
לא מבין למה הם השקיעו מאמץ במשימת הכח הכפול?!

בשביל מה דן כ"כ רצה לנצח במשימת הכח הכפול, אם זה לא עזר לו?! וואי ערוץ 10 יצאו טיפשים פה!!!! הרי דן ידע שזה או נעמה או ויקה. אז בשביל מה הוא רצה כח כפול? הרי הוא סתם הצביע לסיון.. כנ"ל האחרים.. כולם ידעו שיש 2 מחנות: אחד שיצביעו נגד ויקה, אחד יצביעו נגד נעמה.. אז בשביל מה אתם מתאמצים לכח כפול?! גם לויקה או נעמה זה לא היה עוזר.. הרי ויקה הייתה מצביעה פעם אחת לנעמה ופעם אחת סתם למישו.. כנ"ל נעמה..

למעלה