פרק 5 - שלב ההדחה

סאמוואן

New member
גם אני חשבתי על זה..

יכול להיות שעושים כמו שהיה ב"לרדת בגדול" שבמצב של תיקו נותנים לשבט השני לבחור את מי להעיף...או משהו כזה..

israelisurvivor

New member
אחלה פרק

פעם ראשונה שאני מסכים עם הפרומו - ההדחה הייתה מאוד דרמטית, מצאתי את עצמי על קצה הכסא אחרי ה4-4-1 שהיה ברור שיקרה כדי לגלות מי תהיה ההצבעה ה10. האמת? חשבתי שזאת תהיה ויקה כי יש לי הרגשה שנעמה הגיעה רחוק במשחק הזה (גם עם כמה שמראים אותה...) אז לא האמנתי שהיא יצאה כבר בשלב הזה. אלכס עשה את הדבר הנכון בסופו של דבר... נתחיל מההתחלה... האדישות של ברית נועם-נעמה-מרינה-יעל לעובדה שהם עדיין לא ביתרון מספרי ושדן הזה בקלות יכול לאחד את ה3 האחרים סביבו וסביב ויקה הייתה מוזרה...כאילו אתם 4 חזקים אבל דן בקלות יכול לפתות את סיוון בעזרת משחק חרבות, היא מביאה איתה את משה ואז יש שיוויון.זה כאילו שהם הסתפקו ברביעייה הזאת כשבעצם אחד מהם בקלות יכל לעוף...היו צריכים לנסות לגייס את אלכס במקום לסמוך עליו שיעשה את ההחלטה הנכונה. האמת, שמחתי מאוד לראות את זה קורה לדן - מר אני מחליט פה מי עף, אני מלך המשחק, אני שולט פה בכולם. זה היה ניסיון טוב מאוד מצדו לשמור על ויקה - אחלה רעיון שיצרף את סיוון אליו - אבל זה לא היה טוב מספיק..ועכשיו הוא באמת נחלש ומה שנקרא - ON THE OUTSIDE LOOKING IN - הוא מסתכל על הברית בין ה4 שהיא עכשיו הברית עם הכוח במשחק. בסבאנה...לא מעניין במיוחד. התחיל הלכלוך על נועם ברגע שהוא עזב...חלוקת הפריטים הייתה נחמדה. כל הקטע הזה של "אני עידן קפון, המאסטרמיינד, שלא יכול לבטוח באף אחד בשבט" היה קצת מיותר...כמה דקות שלמות שבהם עידן מדבר על חבר שבט. אפשר לראות שגם הוא הגיע רחוק במשחק הזה... רק אני חושב שיש מצב שהיה לטינה מספיק חבל כדי להגיע, אבל התקשה לסיים את הכל בערך?
ברגע שהייתי שומע שלעומר חסר 30 ס"מ (או 2 אח"כ) הייתי רץ ועושה ניסיון אחד להגיע לשם. לא נורא...עומר נשאר ויכול לנקום בויקה בפעם הבאה...אני משתוקק לראות קרב נגד דן, אבל זה בטח לא יקרה בקרוב. (לא שאני כזה מת על עומר, שנשמע לא פחות גרוע...אבל זה יהיה מעניין) טוב שלא כל האמת יצאה לאור במועצת השבט...אם הייתי צופה רק במועצת השבט ולא בכל התוכנית הזאת היה אפשר כבר להגיד מה הולך לקרות...באמריקאי היה ככה פעם שתכלס דיבר בגלוי על מי המתמודדים להדחה ומי חושב ככה ומי חושב ככה? דן הצביע לסיוון עם ההצבעה השנייה. למה? דווקא מישהי שלצדך? לא נראה לי שזו הגרלה או משהו...למה לא יעל שהוא כל כך השתוקק להעיף? מה היה קורה אם היה שיוויון (נגיד אם אלכס החליט לא להיות צד בעניין ולהצביע נגד סיוון או משהו? יש מצב שהיו מצביעים שוב - ואז האנשים שהצביעו נגדם לא יוכלו להצביע ואז דן נדפק (כי הוא מאבד את סיוון שלטובתו)...זה בטח לא היה קורה ככה אם היה שיוויון אבל למה להסתכן? אלכס עשה את ההחלטה הטובה בסופו של דבר...אבל זה היה ממש דרמטי. לא היה אפשר לדעת. באמריקאי משום מה אף פעם לא הרגשתי ככה (אולי בגלל שאני יודע מי עף/זוכה כל פעם מהאינטרנט
). הצצה לפרק הבא...כבר די שכחתי. יש מצב שהשבט המנצח נוסע לאיזו מסעדה עם התפריט הזה או משהו?
אולי ייתנו להם לבחור משהו מהתפריט והם יקבלו...ובמשימה נראה מעניין...צריך להיאחז באיזה עמוד בזמן שהשבט השני צריך לגרור אותך לצד השני. בזמן שגיא זוארץ אומר למושיק לא לחנוק נראה יותר שמושיק הוא זה שנחנק...דן נחלש, ואני אוהב את זה. אבל מה לעזאזל קרה עם אלכס? מה הוא עשה שכזה נורא ולמה הוא הלך לסבאנה...מותח ומעניין - הפעם לא 5 דקות שלמות שבעצם מגלות לנו את כל הפרק הבא. אני חייב להגיד שאני מתרשם מאוד מהסדרה, למרות בעיות העריכה הברורות (במשך קבלת הפריטים האישיים כל מילה שנאמרה ע"י חבר שבט סבאנה בצד צולם בישראל - עידן ומולי מגולחים, ליה ושחר עם פנים...זה די ברור). זהו נראה לי.

israelisurvivor

New member
אה כן...(לא חסכתי במילים עכשיו שאני קורא../images/Emo3.gif)

פרס ההצבעה הכפולה - ממש ממש ממש ממש מיותר. למה לא חסינות אישית? זה יכל להיות מעניין, וגם שווה יותר לויקה להתאמץ. אני לא יכול להמשיך לשמוע את המשפטים "ההצבעה הכפולה תיתן לי כוח משמעותי במועצת השבט". למה? כי אתה מסתובב כמו גבר עם גרזן?

../images/Emo45.gif מזדהה עם המשפט:

"בזמן שגיא זוארץ אומר למושיק לא לחנוק נראה יותר שמושיק הוא זה שנחנק" לא הבנתי למה הוא אומר למושיק לא לחנוק כשהוא נראה על סף מוות

israelisurvivor

New member
"מושיק לא לחנוק! לא לחנוק!"

איך לעזאזל הדן הקטנטן הזה הצליח לחנוק את מושיק בכל מקרה...

s h a r u s

New member
בטח

אולי גיא זו-ארץ התכוון כאילו לקרוא למושיק בשמו ואז אמר שלא לחנוק כאילו "מושיק, (חסר פה דן חח) לא לחנוק לא לחנוק"

dacou194

New member
כן הוא באמת תותח מטורף!

הוא גם משחק את המשחק. כמו דן (בעיקרון..) אבל הרבה יותר נכון מדן . כולם שבט של דן יודעים שהוא תחמן אבל אף אחד מסאבנה לא חושב על עידן כתחמן...

מה יא

New member
שניהם פאתט ברמות שקשה לצפות בזה בכלל../images/Emo96.gif

ואני חייבת להגיד שדווקא עידן הדביל עם הביטויים המוזרים והתרנגולת - הרבה יותר פאתט. דן סתם בנאדם מטומטם וחש שחושב שהוא "משחק את המשחק" כשבעצם היו לו המון אסטרטגיות ממש גרועות (להצביע לסיוון למשל, ובכלל ההתנהלות בפרק).

israelisurvivor

New member
במחשבה שנייה...אלכס עשה את הדבר הנכון?

כלומר, כן אלכס עשה את הדבר הנכון...בשביל השבט...בשביל נעמה(-מרינה-יעל-נועם)...בשביל הצופים שונאי דן/אוהבי נעמה...בשבילי
אבל האם הוא עשה את הדבר הנכון בשבילו? זה לא שהוא ישב והתייעץ עם קבוצת מני"ן (מרינה-נועם-יעל-נעמה...ככה נקרא להם בשביל הקיצור) והבטיח להם שהוא איתם, והוא כן ישב עם קבוצת מוס"ד (משה-ויקה-סיוון-דן) כך שיש לו עכשיו 3 אנשים שנגדו בגלל שהוא בגד בהם. אבל זה לא שהוא נמצא עמוק בתוך ברית מני"ן, הוא אפילו לא דיבר/הבטיח להם לפני ההצבעה כלום - ואין לו סיכוי להמשיך איתם. יחד עם הפאשלות שכנראה קרו בפרק הבא...אלכס יכול מאוד להיות המודח הבא בג'יבארו. הוא לא בדיוק מקבל הרבה חשיפה, כך שאני יכול לראות את זה קורה - אולי כבר בפרק הבא. בכל מקרה, הוא אחד המתמודדים היחידים שיהווה קושי רציני לעומר ברגע שהוא יעבור את ויקה.

אוהד 49

New member
ישש!! עכשיו נישאר רק את דן!!!

יאללה איזה פרק טוב! איך נהניתי לראות אותו...איזה פרק כיפי!!! אחח כמה טוב היה לראות את דן חסר אונים ומתוסכל!!! עכשיו אין לו את ויקה לתחמן הזה ואמן שיעיפו אותו ושיהיה הבא בתור! למסקנות: 1.מולי הפתיע אותי. הוא גילה שהוא moore then jest a pritty face ושיש לו גם עומק. סחטיין עליו..ממש הפתיע עם התפילים 2.
מי שעוד הפתיע אותי היה גם עידן! אחרי שהוא היה אחד האהובים עליי, פתאום גיליתי שגם הוא תחמן לא קטן..דיי עבד עליי ועל כולם שם. נחש..., מסתבר שהכל היה אצלו אסטרטגיה רק בשביל לגרום לאנשים להאמין שהוא נאמן וטוב..מסתבר שהכל אצלו היה תוכנית
3.כל הכבוד לנעמה ומרינה, סוף סוף קיבלו שכל והבינו איזה נחש דן ומה הוא רצה וניסה לעשות כל הזמן ואת התיחמונים והתכניות שלו שוהא ניסה לעשות! איזה כיף איך שמחתי כשראיתי את זה בפרק...עכשיו נעמה היא השולטת!!
יחד עם מרינה..ונועם 4.אחרי הפרק של היום גיבשתי את הפייבוריטים שלי לגמר- נועם, מושיק, (ועידן..אבל זה היה לפני מה שהוא אמר) וואי בוא'נה היו לי עוד המוון אבל שחכתי
אם אזכר אני אכתוב שוב...ומקסימום אני דיי בטוח שעוד ייצטרפו ויגידו מה המסקנות והמחשבות שלהם..

אוהד 49

New member
../images/Emo3.gif וואי כשהתחלתי לכתוב היו פה איזה

3 תגובות אולי...
יופי, עכשיו אני צריך לעבור תגובה תגובה ולקרוא..שמחים על האקסטרה עבודה שנתתם לי....???
חחח סתם...

LiRs Lullaby

New member
מה?

מולי הוא עדיין פריטי פייס. זה שהוא "שומר" על מצוות עלק לא הופך אותו ליותר עמוק. ועידן - הוא מאז היום הראשון מדבר על בחישה בכל מיני דברים..... עד עכשיו הוא לא הרשים אותי בכלל. הוא בעיקר מדבר. נעמה ומרינה קלטו את האופי של דן עוד לפני כמה פרקים - מרינה אפילו הציעה להעיף את דן מתישהו.

אוהד 49

New member
כן, אבל פריטי פייס עם עומק../images/Emo8.gif

מה קרה לך?? אני כשראיתי את זה הוא ישר הרוויח אצלי כמה נק' זכות (וזה לא שמתתי עליו..) זה שהוא מניח תפילין ועוד מביא אותם לאי זה מראה קצת יותר על בנאדם שעד עכשיו כל מה שהוא היה עושה זה להיות יפה ולשתוק.. או יותר נכון עד עכשיו הוא הפסיד יפה ושתק
לא היה מתורמי השבט במיוחד, והפעם היחידה שהוא ניצח במשימה כלשהי היית נגד ויקה במשימה של הים. הוא מפונק (או לפחות ככה מציגים אותו וככה אומרים עידן וליה) והוא סתם שם בתור 'נער פוסטר' חתיך. ת'כלס, הוא לא עוזר ממש במשימות יחסית לבנאדם שניראה כמוהו פיזית, עם כל השרירים האלה..הוא דיי חלש
ועידן? עידן הוא אחד הפייבוריטים שלי!!! הוא תותח אמיתי..לא עצלן, מנצח במשימות, אחלה בנאדם, מנהיג..ועוד מיליארד דברים שאני יכול להגיד עליו. הוא הכי מוסרי שם (יחד מושיק, ונועם, ואולי גם יעל)!!! הוא פשוט גבר.. סורי שאני נישמע כמו ליה
חחח אבל זה נכון. הוא תמיד משקיע ועובד..הוא המנהיג של סבאנה כולם אוהבים אותו! ולגביי מרינה ונעמה- הם אולי קלטו, אבל לא ממש כמו שהם קלטו בפרק הזה! בפרקים הקודמים הם אולי חשדו..או התחילו לחשוב על זה- בפרק הזה הם כבר ממש הבינו את זה, והבינו/ידעו שהם צריכים לעשות משהו נגד זה. הנה, עובדה שבאמת בפרק הזה הם קמו נגדו! ואמר לו את זה בפרצוף!..וכבר לא 'פחדו' יותר לעמוד מולו ולצאת נגדו..ואני לא זוכר שמרינה רצתה להעיף אותו..(ואם כן זה היה רק בגלל שהם ראו שהוא וויקה מתחברים יותר מדיי)

למעלה