כן, אבל פריטי פייס עם עומק../images/Emo8.gif
מה קרה לך?? אני כשראיתי את זה הוא ישר הרוויח אצלי כמה נק' זכות (וזה לא שמתתי עליו..) זה שהוא מניח תפילין ועוד מביא אותם לאי זה מראה קצת יותר על בנאדם שעד עכשיו כל מה שהוא היה עושה זה להיות יפה ולשתוק.. או יותר נכון עד עכשיו הוא
הפסיד יפה ושתק
לא היה מתורמי השבט במיוחד, והפעם היחידה שהוא ניצח במשימה כלשהי היית נגד ויקה במשימה של הים. הוא מפונק (או לפחות ככה מציגים אותו וככה אומרים עידן וליה) והוא סתם שם בתור 'נער פוסטר' חתיך. ת'כלס, הוא לא עוזר ממש במשימות יחסית לבנאדם שניראה כמוהו פיזית, עם כל השרירים האלה..הוא דיי חלש
ועידן? עידן הוא אחד הפייבוריטים שלי!!! הוא תותח אמיתי..לא עצלן, מנצח במשימות, אחלה בנאדם, מנהיג..ועוד מיליארד דברים שאני יכול להגיד עליו. הוא הכי מוסרי שם (יחד מושיק, ונועם, ואולי גם יעל)!!! הוא פשוט גבר.. סורי שאני נישמע כמו ליה
חחח אבל זה נכון. הוא תמיד משקיע ועובד..הוא המנהיג של סבאנה כולם אוהבים אותו! ולגביי מרינה ונעמה- הם אולי קלטו, אבל לא ממש כמו שהם קלטו בפרק הזה! בפרקים הקודמים הם אולי חשדו..או התחילו לחשוב על זה- בפרק הזה הם כבר ממש הבינו את זה, והבינו/ידעו שהם צריכים לעשות משהו נגד זה. הנה, עובדה שבאמת בפרק הזה הם קמו נגדו! ואמר לו את זה בפרצוף!..וכבר לא 'פחדו' יותר לעמוד מולו ולצאת נגדו..ואני לא זוכר שמרינה רצתה להעיף אותו..(ואם כן זה היה רק בגלל שהם ראו שהוא וויקה מתחברים יותר מדיי)