פרק 6 -השרשור הרשמי

BrokenDream103

New member
וואו!! איזה מותחת היתה משימת הפרס../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

במיוחד בקטע של משה נגד מושיקו... ה"דרבי משה"... אני ממש הייתי לחוץ בקטע הזה... ראו את מושיקו מתקרב לסוף, בזמן שמטיסים את משה גם כן לקו הסיום.. אם סבאנה היו מנצחים במשימה, זה היה יכול להיות בין הרגעים ההיסטוריים של התכנית
אלכס פשוט בן אדם תמים, טיפש, וממש, אבל ממש סנילי. הוא נתן עדיפות לצרכים של השבט היריב במקום לתת עדיפות לצרכי השבט שלו... אלוהים!! הגיון פשוט
. אני הייתי ממש זועם אם הייתי איתו בשבט. "הוא ממש ג'נטלמן..." בולשיט!
הוא פעל בחוסר היגיון מוחלט! אבל מצד שני, במשימת הפרס הוא הוכיח לשבט שלו עד כמה הוא חיוני למשימות פיזיות, לכן לא נראה לי שכדאי שיעיפו אותו במועצת השבט הקרובה.
דן לא הולך לעוף בקרוב!! (אני חושב), בגלל שהשבט שלו כמו שאמרתי, צריך כח פיזי, ואין להם כ"כ כח ללא הגברים. ובקשר לנעם - הוא עד כדי כל טיפש? למה הוא רוצה שדן יגיע איתו לאיחוד? הוא לא רואה מי הוא? הוא לא שם לב שהוא מדבר עם בן אדם תחמן שיעשה הכל בשביל להישאר במשחק?
כן, אלכס צודק, נעם די דומה לו. שניהם מאד טובי לב ותמימים.. ובמשחק זה לא בדיוק עוזר. לא נראה לי שנעם ינצח... הוא פשוט טוב מדי
אני לא יודע למה אבל מרינה ממש מצחיקה אותיXD בעיקר בגלל המבטים המפחידים שלה, ובצורת הדיבור הסנובית שלה. הבחורה הזו ממש מסוכנת
... זכרו מה אמרתי
כל כך רציתי שג'יבארו ינצחו במשימת החסינות!! לא יודע למה... הייתי פשוט בעדם. הם שבט כל כך מפוזר וחלש, ולא יודע.. עניין אותי לראות איך סבאנה יתמודדו הפעם במועצת השבט... למרות שמועצות השבט של ג'יבארו הכי מרתקות
GO VICA!! אני רוצה שויקה תנצח הפעם באי המתים!! אני אוהב אותה.. היא בחורה מזה טובה. לא נראה לי שהיא תנצח אבל... המשימה הזו תפורה על עומר. יש לו כח סיבולת טוב. ורק אותי הצחיק לראות אותו בוכה כשהוא פגש את ויקה??
זה אפילו הביך אותי קצת לצפות בזה=[.. זהו לבינתיים

BrokenDream103

New member
הוא היה ממש על סף בכי...

לפחות ממה שראיתי... הביך אותי קצת לראות את זה...

הוא לא בכה הוא היה עצבני חברי

השבט שלו וויקה היא זאתי שהצביעה נגדו זה כואב לו שחברי השבט במיוחד דן הזה פשוט בגדו בו וגם אכשיו הם ניהיים יותר חלשים כל יום שעובר שם...!

omrimayo

New member
דן לא יעוף עוד המון זמן... כולם שכחו...

את זה שהוא תחמן ומגעיל ומזעזע ואיש מגעיל פתאום כשמישו אחר עושה חצי פאשלה... ככה זה. לא היה ככה עם מושיק בפרק הראשון שהיה אמור לעוף עם האננים ואז שכחו? דן יהיה בטופ 3. איכס.

LiRs Lullaby

New member
יכול להיות שאלכס פשוט לא הבין את המשימה?

למה הוא חשב שאפשר להתמקח? אף אחד לא הסביר לו שאפשר לקחת וזהו?

זאת לא הנקודה ..

את/ה שאלת "יכול ליהיות שהוא לא הבין?" אז עניתי שהוא הבין ,הוא פשוט עשה אחרת . למה הוא עשה אחרת ? כי הוא מחליט כניראה הכל על דעת עצמו ואין לו לב גם לפני הקבוצה היריבה לקחת להם את ה..נווו איך קוראים למה שמכסה אותם ? אנערף . הבנת את הנקודה

LiRs Lullaby

New member
נו, ולעשות משהו כנגד הקבוצה שלך זה לא דבר

אידיוטי? אגב, קוראים לזה ברזנט
המילה הזו תקועה לי בראש מרוב הפעמים שכבר הזכירו לי אותה. אגב 2 , הבראת כבר?
אגב 3, אני בת.

חחחחח ../images/Emo6.gif

1.וכשהתכוונתי שהוא לא אידיוט, התכוונתי בהבנה , לא במעשים . 2.כן , בסוף קראתי באחת ההודעות וראיתי שקוראים לזה כך . ,
3.חחח כן , חצי חצי . יותר בריאה מחולה אפשר לומר . ביום רא' אני יחזור לעצמי
4 . תמיד טוב לדעת

למעלה