פרק 6 -השרשור הרשמי

אדווה345

New member
עומר לא כזה נפלא. הוא חשב שמצביעים לסיון

והצטרף לעליהום עליה. רק שבסוף יצא עליהום עליו.

rebecca121

New member
מה זה קשור?

אמרו לו שכולם מצביעים לסיון ובאו לו בהפוכה לא נתנו לו אפילו הזדמנות כמו שקרה עם ויקה ונעמה שזה היה מאוד קרוב!

אדווה345

New member
אבל גם הוא לא נתן לסיון צ'אנס

הוא פשוט הצטרף לקבוצת ה"עליהום" על סיון, ריכל על סיון, כרת בריתות סודיות נגדה, וזה מגעיל. היא אף פעם לא פגעה בו בשום צורה. הוא יכול היה לדבר איתה ישירות ולהגיד לה מה מפריע בהתנהגות שלה, אבל בחר בלרקום נגדה משימות. זה שהוא לא ידע שזה יופנה כלפיו, זו בעיה שלו.

rebecca121

New member
זה לא היה כול כך סודי

זה כמו שדן באה לנעמה ואמר לה: אני בוחר בך. זה נתן לנעמה את הזדמנות לעשות בריתות עם אחרים ולדעת שהיא בסכנה. דן בא לעומר ואמר לו שכולם בוחרים בסיון! עומר אפילו לא ידע שהוא מועמד להדחה !! אני לא כול כך זוכרת את הפרק הראשון של ההדחה של גיברו אבל נראה לי סיון ידעה שחלק עומדים לבחור בה גם משום שהיא מטומטמת ברמות קשות וגם בגלל שהיא לא עוזרת לשבט אלא מחלישה אותו. יש הבדל בין לבחור במישהו ולא להגיד לו לבין להגיד לו שאתה בוחר במישהו אחר ובעצם את תוקע לו סכין בגב.

rebecca121

New member
כי זאת היתה הדחה ראשונה

ודן ונעמה היו חברים לפחות... על הפעם הראשונה סיון ועומר לא הסתדרו

LiRs Lullaby

New member
ומה רצית שהם יעשו? יבואו ויאמרו לה שהם

הולכים להצביע נגדה? ככה זה בחוקי המשחק. הם הרי לא לחצו לה יד ואמרו שהם הולכים להצביע למישהו אחר. ואת אומרת שזה שהוא לא ידע שזה יופנה כלפיו זו בעיה שלו - מה אם זה הפוך? הרי היא ידעה שהם הולכים להצביע כנגד עומר, אז למה דווקא כאן זה בסדר שהיא תתנהג כרגיל?

אדווה345

New member
אני משיבה על זה שאמרת שדן אמר לנעמה שיצביע

נגדה. ולמה לא עשו את זה לעומר. הנקודה היא שהוא הצטרף לקואליציה נגד מישהו. זה מה שמכוער כאן. הוא לא צריך להצטרף לאף אחד. הוא יכול להצביע למי שהוא רוצה, אבל מכאן ועד לכל הריכולים יש הבדל גדול. הוא יכול היה לתת לה צ'אנס ולהבהיר לה שההתנהגות שלה לא במקום, וכך אולי היה לה סיכוי להישאר במשחק. הוא בחר לא לעשות זאת, לא להתנהג בהגינות ולא להתנהג באנושיות, אז שלא יתפלא אם בסוף עושים לו טריק.

Imai

New member
אני עם עומר! הוא בחר בסיוון

כי הוא האמין שהיא החוליה החלשה בשבט, ושיש סיבה מוצדקת למה השבט בוחר בה ללכת. הוא עצמו היה אדם חזק שעשה הכל בשבט, והיה טוב במשימות, לכן באמת לא היה שום היגיון בלהעיף אותו בשלב כל כך מוקדם במשחק. גם אם הוא היה מעצבן, סיוון בטוח הרבה יותר מעצבנת ממנו. גם מה עושים עיניין עם זה שהוא בכה? הבנאדם היה תקוע לבדו (וההפקה) על אי בודד במשך שבוע, מתוסכל על הקבוצה ששיחקה מאוד מלוכלך (אפילו למשחק ראליטי) ובגדה בו. מי לא היה פורק הכל על האדם הראשון שהיה רואה מהשבט שלו? אני מבקשת, לא להיכנס לסטיגמות שבנים לא בוכים וכ"ו. רק לליה מותר לעשות את זה!

אדווה345

New member
בד"כ אנו באותו ראש. אבל מה שעשו לסיון מגעיל

וילדותי. כל הסודיות הזאת, ותקיעות הכף. תחשבי מה בן אדם כמוה מרגיש. או כשהיא התחילה לשיר ואמרו לה בגסות "לא לשיר". היית רוצה להיות במקומה? נעמה פשוט בן אדם גס. למרות שהיא יותר טובה מדן, כמובן.

Imai

New member
סיון עושה את זה לעצמה

היא בעצמה לא הכי תמימה במחשבות שלה על שאר בני הקבוצה ותופסת את עצמה גבוה מהם. וכן לשיר וכל זה נחמד וכ"ו, אבל בגבול הטוב, ואפשר להבין שלא תמיד יש לשאר חשק לשמוע אותה, (תאמיני לי בימי הצבא גם לי הייתה בבסיס אחת כזאת שלא סגרה את הפה, לא משנה כמה ביקשנו ממנה (בצורה הרבה יותר יפה משל נעמה) ותאמיני לי זה היה מאוד, אבל מאוד מעצבן. סיון לא מתחשבת בשאר בני השבט, לא מנסה להתחבר איתם, ולכן לבני השבט (בעיקר הבנות שמהקבוצה שלהן היא מנודה) קל מאוד לסמן אותה כמועמדת להדחה. גם סיון עצמה לא חסידה כזאת גדולה. ממש לא אהבתי את איך שהיא פתחה את הפה שלה על אלכס אחרי ששב מסאבנה.

אדווה345

New member
אבל סיון לא פגעה באף אחד במכוון

ולא עשתה לאף אחד שום דבר רע. זה שהיא לא שמה לב שהיא מעצבנת זה לא עושה אותה רעה. אבל לשבת מול הפרצוף שלה ולהגיד לה בגסות: "לא לשיר", זו כן פגיעה אישית. אין מה להשוות את הרשעות של נעמה, מרינה ודן לסיון. האנשים האלה עושים קואליציות ויורדים ביחד על אנשים. זה ממש לא משתווה לדברים שסיון עשתה מתוך חוסר מודעות. אחר כך איך שהיא דיברה על אלכס באמת היה גס, אבל זה כבר היה אחרי שעשו לה את המוות, ואלכס לא מנע את זה ואף שיתף פעולה, בעקיפין, עם האנשים שמרעים לה.

LiRs Lullaby

New member
יש כזה מושג שנקרא "ראש קטן".

והיא לגמרי בקטע הזה. היא לא חושבת אף פעם על טובת השבט ועושה רק מה שבראש שלה - בין אם זה לשטוף את השיער שלה עם מי השתיה (והם לא זורמים שם היישר מתוך מעין בלתי נדלה) או לא להקשיב לגיא זוארץ כשהוא אומר לה שאסור לשבת על הקורה. ולמה את חושבת שהיא פחות רעה מנעמה ושות'? היא הרי סכסכה בין אנשים ואף פעם לא גילתה סימפטיות כלפי אף אחד עוד מהפרק הראשון. היא לא אהבה את הרעיון שתהיה דוגמנית בשבט, היא קוראת לבנות שם פוקאצ'ות כי הן כביכול מתעסקות רק בטפל, כמו צדפטות למשל (ולהזכירך, מדובר פה על מישהי ששוטפת מים עם הפאקינג מי שתיה וחושבת שהיא הגיעה לקאריבים כדי לנוח ולשיר) וממשיכה עם ההתנהגות הלא חברתית הזו. ובפרק האחרון אנחנו גם גילינו את הצביעות שלה - בבחירה בין ויקה לנעמה היא בחרה דווקא בנעמה? למה? הרי ויקה היא זו שפישלה מביניהם ולא הייתה שום סיבה להדיח את נעמה חוץ מהעובדה שהיא רצתה להעיף את ויקה. אז היא הלכה ועשתה מה שדן הציע לה. אז למה היא הלכה וסיפרה לה ש"בין נעמה וויקה זה היה להצביע נגדך"? כדי להראות שהן כאילו חברות ושהכל בסדר ביניהן למרות שתכלס - היא אפילו לא מנסה להתקרב אליהן או להיות נחמדה.

אדווה345

New member
את מאד מושפעת מנעמה. כמו כולנו.

אבל אם נסתכל על זה קצת, היא לא פוגעת באף אחד. הבנות לא צירפו אותה אליהן, אז היא יושבת בצד ומלגלגת עליהן, לעצמה בלבד, אבל לא פוגעת בהן אישית לפני כולן (כמו שהן עושות לה). היא לא שמה לב לגיא זוארץ כי לא הבינה את הכללים. זה ברור, הרי היא רצתה מאד להצליח. זה לא הגיוני. שוב, היא לא פגעה פה באף אחד, רק בעצמה, כי היא ממילא היתה אמורה לעוף ,ולא אף אחד אחר. ויקה פישלה, אבל נעמה תקפה אותה באכזריות לפני כולם. והיא לא עשתה את זה כי ויקה פישלה, היא עשתה זאת כי קנאה בקשר בין דן לויקה (לא במובן הרומנטי דוקא). בודאי שהיתה לה סיבה להדיח את נעמה- נעמה העליבה אותה לפני כולם, ארגנה הדחה נגדה בעבר, ויצרה ממנה שעיר לעזאזל. זה לא משנה אם היא לא מנסה להתקרב- לא נטפלים לבן אדם. לא חשוב אם הוא מרוחק או לא- לא נטפלים אלי כל עוד הוא לא פוגע באף אחדו! ובטח לא נטפלים אליו בקבוצה. כך שהסיבה שאני חושבת שהיא פחות רעה מנעמה היא כי היא לא פוגעת בבן אדם בפרהסיה, והיא לא יושבת ומרכלת כל היום. נעמה, לעומתה, יוצרת חבורה ואז פוגעת במי שבא לה. זה ההבדל!

דרדן

New member
חחחחחחחחחחח איך סיבנו את אלכס

נראה לי בג'בארו תולים אותו.

אדווה345

New member
הוא מצחיק נורא, אבל חזק במשימת הגרירה

הוא מצחיק נורא עם האירובי, וההדרכות על הקליעה ומשיכת החבל. יצא ענק במשימת הגרירה. בזכותו השבט זכה. בקושי הצליחו להזיז אותו.

למעלה