פרק 6 -השרשור הרשמי

אבו זקן

New member
המכשפה הנוטשת

נעמה, השאירה הארץ תינוק בן פחות משנה ואבא חולה סרטן, למרות שאחרי התוכניות האחרונות אני מתחיל לחשוב שהיא עשתה להם טובה.

AntilopA2

New member
מי ישמע מה עשיתם ממנה

עם כל הכבוד ההחלטה של נעמה אם להישאר או לא להישאר עם הילד שלה היא שלה בלבד, והיא תעשה את השיקולים שלה. אפשר לחשוב שהיא השאירה אותו לבד, אני בטוחה שהוא היה בסדר. בכל מקרה, הנקודה היא שזה ממש לא ענייננו ואין לנו זכות להכנס לזה.

אבו זקן

New member
לא ענייננו?

הגברת הנכבדה הפכה את עצמה לאישיות ציבורית, וחשפה מרצונה את הפרטים האלה על חייה. מכאן ואילך אני לא צריך לקבל ממך שום "זכות" להגיד מה אני חושב עליה, או שתחליטי בשבילי מה "ענייננו" ומה לא "ענייננו".

AntilopA2

New member
היא באה לתוכנית בתור מתמודדת,בתור שורדת

היא בהחלט לא בחרה להכניס את כל העולם ואשתו לתוך חיי המשפחה שלה. אתה לא צריך לקבל ממני אישור לשום דבר, מן הראוי שתבין לבד שזה לא עניינך.

אבו זקן

New member
לא בחרה, הה?

מי סיפר לי ולעוד כמה מאות אלפים על התינוק ועל האבא בנסיון לעורר אמפטיה?

shavitt93

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

לא כל עם ישראל צריך לדעת שאבא של חולה בסרטן ואני בטוחה שגם הוא לא רוצה שיידעו את זה עיניין התינוק זה בסדר כי עם געגועים לילד אי אפשר לעצור חייב לדבר על זה... אבל למה לספר מול המצלמות שאבא שלך חולה בסרטן?

אדווה345

New member
היא פשוט אלימה. לא בצורה פיזית.

מסכימה שלא צריך להיכנס לחייה האישיים, למרות שפרשה אותם לפנינו, אבל מאידך, היא אשה שלילית מאד. הדחף שלה ליצור חבורה, ואז לפעול נגד אנשים מסויימים, הוא פשוט דוחה.

אלכס נקט בטקטיקה מושלמת

העובדה שהוא הציג את עצמו כאדם עם ערכים ורחמים לזולת, זאת בנוסף לעובדה שכישוריו הפיזיים וההישרדותיים כבור הוכחו, עובדה זו רק תתרום לכך שהחבר'ה לא ידיחו אותו בשלבים הקרובים. אלכס אדם חכם, זה ברור.

אדווה345

New member
../images/Emo45.gif המחשבה שלו יותר מורכבת וחכמה מהחשיבה

מונחית הדחפים של שאר שבטו.

sharon 240

New member
הבן אדם דביל

לא נעים לו לקחת את הברזנט כי אז יהיה לסאבנה קר אבל לגיבארו עכשיו יהיה קר מה הוא מנהל משא ומתן? שייקח וזהו

שמתם לב,

שלליה יש שמלה חדשה וג'ינס חדש? שלנעמה יש חולצה ורודה חדשה? איך? אלכס,דביל.

שאלה

נכון הראו את דן ונועם חותכים משהוא מתקרה כזאת מעל למים מה הם חתכו מה נפל לסיר? וויקה כוסית לאללה ח בל שהיא עפה רק היום התחלתי לראו ת וכבר התאהבתי בויקהה

למעלה