עם כל הכבוד ההחלטה של נעמה אם להישאר או לא להישאר עם הילד שלה היא שלה בלבד, והיא תעשה את השיקולים שלה. אפשר לחשוב שהיא השאירה אותו לבד, אני בטוחה שהוא היה בסדר. בכל מקרה, הנקודה היא שזה ממש לא ענייננו ואין לנו זכות להכנס לזה.
הגברת הנכבדה הפכה את עצמה לאישיות ציבורית, וחשפה מרצונה את הפרטים האלה על חייה. מכאן ואילך אני לא צריך לקבל ממך שום "זכות" להגיד מה אני חושב עליה, או שתחליטי בשבילי מה "ענייננו" ומה לא "ענייננו".
לא כל עם ישראל צריך לדעת שאבא של חולה בסרטן ואני בטוחה שגם הוא לא רוצה שיידעו את זה עיניין התינוק זה בסדר כי עם געגועים לילד אי אפשר לעצור חייב לדבר על זה... אבל למה לספר מול המצלמות שאבא שלך חולה בסרטן?
מסכימה שלא צריך להיכנס לחייה האישיים, למרות שפרשה אותם לפנינו, אבל מאידך, היא אשה שלילית מאד. הדחף שלה ליצור חבורה, ואז לפעול נגד אנשים מסויימים, הוא פשוט דוחה.
העובדה שהוא הציג את עצמו כאדם עם ערכים ורחמים לזולת, זאת בנוסף לעובדה שכישוריו הפיזיים וההישרדותיים כבור הוכחו, עובדה זו רק תתרום לכך שהחבר'ה לא ידיחו אותו בשלבים הקרובים. אלכס אדם חכם, זה ברור.
נכון הראו את דן ונועם חותכים משהוא מתקרה כזאת מעל למים מה הם חתכו מה נפל לסיר? וויקה כוסית לאללה ח בל שהיא עפה רק היום התחלתי לראו ת וכבר התאהבתי בויקהה