פרק 6 -השרשור הרשמי

rap girl 15

New member
יודעים למה שמתי לב?

שנכון יש בג'בארו תחנון הזה משה נראה לי הוא לא תורם לשבט רב העיקר לא מעיפים אותו.. מעיפים את כולם חוץ ממנו גם בקושי מראים אותו ולא עושים איתו שום ברית כאילו הוא לא קיים.. מה הקטע?

לא ממש נכון

דן תמיד מגייס אותו לטובתו (אולי כי הוא טרף קל בשבילו) וזה שלא מראים אותו תורם - זה לא אומר כלוםף כי לפעמים העריכה נורא מטעה (כמו במקרה שחר, למשל, לפי מה שהעירה פה ג'ן לפני כמה שבועות)

אדווה345

New member
נעמה עוד לא התפנתה לטפל בו למרות שהצביע נגדה

אחרי שסיון תעוף, היא תתפנה אליו. הוא פשוט מסכן מדי, והוא נזהר לא להסתכסך. אם שמתם לב, באחת התכניות הקודמות, מראים את סיון מתחילה לשיר, והוא מצטרף אליה. לפתע הוא שומע את הבנות מרכלות עליה, ומיד נבהל וסוגר את הפה. הוא יודע שהוא במעמד לא טוב שם, והוא מנסה לא להסתבך.

emili3

New member
נכון

משה חלש מאד, ולא תורם לקבוצה, ולא מתייחסים אליו במיוחד...אני חשבתי שהוא יהיה הראשון שיעוף אבל ג'יבארו רוצים לאכול אחד את השני וחשוב להם להעיף את האנשים העיקריים שהם רבים איתם לדעתי זו היתה שטות להעיף את עומר-שהוא אחד החזקים. את סיון עד עכשיו אהבתי, היא נראתה לי מגניבה ויוצאת דופן אבל בפרק של אתמול היא עיצבנה אותי בכל היחס לאלכס-שמצידי שתעוף פרק הבא. וכך גם נעמה-שהיא מעצבנת בטירוף. אני מעדיפה שנעמה תעוף לפניה

rap girl 15

New member
חחח

חשבתי שרק אני שמתי לב.. הוא עצלן כזה וחנון ומקלל.. וקיצר לא אוהבת תשבט הזה.. סכסכני מידי ומגעיל..ודן הכי הכי מעצבן

rap girl 15

New member
חחח

חשבתי שרק אני שמתי לב.. הוא עצלן כזה וחנון ומקלל.. וקיצר לא אוהבת תשבט הזה.. סכסכני מידי ומגעיל..ודן הכי הכי מעצבן

rap girl 15

New member
חחח

Paranoid Eyes

New member
יכלת גם לשלוח הסבר לשאר כותבי התגובות../images/Emo31.gif

קיצר, אלכס הזה יצא דביל

Fairywitch

New member
נו,אז אמרתי. בהודעה הראשית כתוב למה זה נמחק.

אני לא נכנסת לפרטים כי יש לי טיפ-טיפונת כבוד אנושי למי שההודעה הראשית הייתה שלו, ואין שום סיבה להגיד לפני כולם מה היה הספאם בהודעה שלו. מי שיודע- יודע, מי שלא- לא.

Paranoid Eyes

New member
חח לא הבנת

שלחת מסר לפותח השרשור אבל לא לשאר האנשים שגם נמחקו להם הודעות, וצריך לשלוח מסר נראה לי.. לא משנה זה לא קריטי

דרדן

New member
לא דפוק מה רע במעילים שחושבים על זה

הם יכולים לעשות מי זה גם ברזנט.

Fairywitch

New member
כל כך!!!!!!!!!!!!! הייתי בהלם מהטמטום המופלג

הזה
עוד לא היה כזה דבר בתולדות הישרדות

אבו זקן

New member
טמטום רב משתתפים

לא להסיר אחריות משאר חברי השבט שבחרו דוקא את המורה להתעמלות, ההוא שעוד לא תפס שהוא במשחק הישרדות ולא בשעת מחנך, לבצע את המשימה. נוסף לזה, מלכתחילה כולם התייחסו למשימה כאל איזה סוג של משא ומתן שיש לנהל עם השבט השני במקום להבין שהם פשוט צריכים ללכת ולהביא את מה שכבר שייך להם מבחינת חוקי המשחק ("דן, תלך לסגור עיסקה" וגם הסרוב של הבנות בראשות נעמה לתת לסיון להיות השליחה בנימוק שצריך מישהו שיודע לדבר. המשפט היחיד שהיה צריך להגיד הוא "שלום, באתי לקחת את הברזנט. אם אתם רוצים להיות נחמדים ולעזור לי להוריד אותו, סבבה. אחרת, יש חשש שבטעות אשבור לכם את הגג"). אגב, אם חברי סבאנה היו מציעים לטמבל רק מעיל גשם אחד כעמדת פתיחה, יש סיכוי שהוא היה מסתפק בשניים (ואננס! לא לשכוח את האננס!) ומרגיש בסדר. אחרי הכל, תלמידים צריכים ללמוד לחלוק עם החברים שלהם, לא? אם הם לא זורקים את אלכס לכל הרוחות יהיה חבל מאד, אבל באופן אישי הייתי שמח להיפטר מהמכשפה הנוטשת.

למעלה