פרק 6 -השרשור הרשמי

אוהד 49

New member
כי הוא בנאדם../images/Emo8.gif

מה שבטוח אם דן היה הולך- הוא היה מוציא מהם הכל והיה משאיר אותם רק עם פנטזיות... ייאי! איזה מזל שאלכס הלך!!! חחחחח... ועידן יצא גבר לגמרי! אחח..ידעתי שהוא תותח...איך הוא ישר שם לאלכס את המעילי גשם האלה (שגם ככה הם לא השתמשו) ביד. ואלכס בכלל לא היה צריך לשאול אותם מה הם מוכנים לתת לו- הוא רק היה צריך להגיד מה הוא רוצה- וזה שלו..

Imai

New member
בגלל

א. הוא ונועם הם בני האדם היחידים בג'בארו (ראיתם איך מרינה נעמה ודן התנהגו עם האוכל? מגעילים.) ב. אולי הוא לוקח בחשבון שבסופו של דבר תהיה התמזגות שבטים, ולא רוצה שישנאו אותו בסאבנה. ג. למי בעצם אכפת? העיקר שסאבנה לא הפסידו יותר מדי, וג'יבארו אכלו אותה (ואת האננס). :)

emili3

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

אני אוהבת רק את נועם ואלכס-כל השאר היו מגעילים עם האוכל, רק הם היו מקסימים ומתחשבים. נועם ואלכס הם 2 אנשים טובים עם לב רחב. הרי אח"כ באמת תהיה התמזגות-רצוי להיות קודם כל בני אדם... אני מאושרת שסבאנה זכו במשימת החסינות (ומושיק-כזה תותח ומקסים... כל שבט שהוא ימצא בו-יזכה באוצר)

נורא קל לשפוט את זה כשצופים בזה בבית

אבל מן הסתם בשטח המצב יתר מורכב: אולי הוא לא ידע מה יודעין ב'סבאנה' על המשימה? הוא חשב שהם אמורים לנהל איתו מו"מ, אבל הם ראו את זה כאילו הם בכלל לא במצב לנהל איתו מו"מ (כמו שעידן אמר). הוא לא הבין נכון את הסיטואציה, ולכן נקט טקטיקה שמראש לא הייתה נכונה.

LiRs Lullaby

New member
אבל הוא כן ידע!

הוא אמר שהוא סירב לבקש מהם את הברזנט..... ומכר את חברי השבט שלו.

אדווה345

New member
דווקא הוא היה בסדר- את המעילים ישימו על הגג

במקום הברזנט. זה מה שורה הציעה ממילא, לפני שהוא הגיע. אולי הוא אפילו סידר אותם- הוא יצא איתם נחמד והגון, והשיג את אותו אפקט של הברזנט.

LiRs Lullaby

New member
לא, אני די בטוחה שהוא זה שיצא פה "מסובן".

הוא הבין שהוא צריך לקחת, רק לקחת, לא לבקש רשות, לא לדבר איתם\ להתמקח, כלום, ובמקום זה הוא פשוט שאל אותם מה הם מוכנים לתת לו. הם מרחו אותו, ואחר כך, כשהוא חוזר לשבט שלו הוא בעצם מספר שהוא "סירב לקחת את הברזנט" מתוך נחמדות יתר. ואני שואלת - מה נחמד בלתקוע לחברים שלך סכין בגב? הרי בסופו של דבר גם אמרו לך ספציפית שאתה רק צריך לקחת מהם חפץ, וזה גם חפץ שאמור לעזור להם מפני הגשם. יענו, אור לעזור גם לך. מה יעזרו המעילי גשם האלה?

LiRs Lullaby

New member
וואו כמה שגיאות הגהה....

במשפט הלפני אחרון לא אמור להיות בכלל המילה "אור".... איך זה הגיע לשם?

AntilopA2

New member
מי ישמע מה הוא עשה

הוא לא תקע שום סכין, הוא הבן אדם האחרון שיעשה את זה. סבאנה ניצלו את טוב הלב שלו, ואחרי הכל גם מעילים זה לא כזה נורא.

LiRs Lullaby

New member
למה לא תקע שום סכין?

הוא הבטיח לויקה, לחץ לה יד, ואמר שיצביע עבורה. במה זה שונה ממה שדן עשה לעומר? וחוץ מזה - החברי שבט שלו ביקשו מפורשות שיביא להם ברזנט. כולם סיכמו על זה. רק הוא החליט שהוא אפילו לא הולך לבקש מהם את הברזנט, אז למה הוא הולך בכלל? והוא עוד יוצא משם עם תחושת זחיחות ושל "יואו, תראו מה השגתי". חי בסרט הבנאדם.

אדווה345

New member
הוא ניסה לעשות WINWIN. אבל בגד בשבטו.

הרעיון שלו נכון, לדעתי, ככה ג'יבארו מרוויחים, וסבאנה לא נפגעים. אבל חשוב לציין שהוא "בגד" בשבט שלו. הוא היה צריך לתאם איתם את הרעיון שלו. מאידך, אולי זה עלה בראשו אחר כך, וכבר לא יכול היה לתאם איתם.

LiRs Lullaby

New member
הוא יכל לבקש את הברזנט באותה הצורה.

לבוא ולומר להם "אני מצטער, אני חייב לקחת משהו, השבט שלי ואני סיכמנו על הברזנט". אבל לא, הוא הלך ואפילו לא עשה את המינימום שבהלראות שהוא עושה משהו כמו שהוא נתבקש. מי יודע למה לעזאזל הוא הסכים בכלל להתנדב לזה. מילא. עכשיו הוא גם הוכיח לשבט שלו שלא ניתן לסמוך עליו, וגם לשבט סבאנה שהוא ניתן למריחה ושאי אפשר לסמוך עליו.

LiRs Lullaby

New member
כן, הבנתי שזו החלטה שלו. החלטה מפגרת

שפוגעת ביחסים שלו עם שאר חברי השבט.

Fairywitch

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

"מסכנים, לא יכולתי לקחת, בלי זה הם יירטבו..." אה, אז עדיף שהשבט שלך יירטב?

ולמרות זאת, עדיין מוקדם להמר שאלכס המודח הבא

מה יקרה במשימה? רק אני מת על משה? הדיבור שלו זה החלק הבידורי האמיתי של הסדרה :)

אוהד 49

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif כן גם אותי לפעמים../images/Emo3.gif

ממש מחוק המשה הזה, אבל הוא חמוד כזה, מצחיק....

למעלה