פרק 6 -השרשור הרשמי

אליהו1919

New member
אלכס

או שזה קלף מאוד חשוב בשרוול, שיציל אותו בעוד מספר פרקים או שהשבט יזכור לו את זה ויעיף אותו בגלל זה. שתבינו, הם כ"כ פתטים, מחפשים מישהו שעושה טעויות. עושים 1+1=3 כי התוצאה שלהם אף פעם לא נכונה. ככה נראה לי..

דרדן

New member
אני הייתי מבשל ואוכל אותו חחחחחח

אמרתי לכם פסיכופט העידן הזה.

ואיייייי איזה מסימה מצחיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה צחקתייייייייייייי וזה היה כל כך מותח.. כל הבית שלי צרח חחחחחחחחחחחחחחח אדיר!

אליהו1919

New member
בטח החסינות..

כל הבית צורח מצחוק רק בגלל שנועם עומד לו לבדו על המוט עץ? (או איך שלא קוראים לזה..) באמת.. סחיבת אנשים זה מצחיק

Paranoid Eyes

New member
רק אל תקחי את זה קשה כן?:)

אבל מה לעשות, חינוך מהבית. סחתיין איך אלכס ונועם לא אכלו, יפה מאוד.

idanoosh17

New member
מה פתאום סבאנה הופכים ליפי נפש?

ג'יבארו זכו בפרס......לא לקחו להם את הפרס הגדול (ברזנט) ופתאום שג'יבארו קיבלו לאכול פתאום כל חברי סבאנה מספרים שאם הם היו זוכים אז הם היו חולקים אותו עם המפסידים! מספיק! אז אני מבין שאת ציוד השבת והקידוש הם חלקו וכל הכבוד לג'יבארו על כך אבל בחיית!!! סבאנה לא חולקים את המיטה או את הדגים שהם תופסים עם ציוד הדיג!!!!!!

Paranoid Eyes

New member
תקשיב חבר

זה לא משנה מה ליה אמרה שם, וזה לא קשור עכשיו ליפה נפש... מה זאת ההתנהגות המגעילה הזו? איך אפשר לאכול לבנאדם מול הפרצוף? עובדה שנועם ואלכס לא עשו את זה , כי הם בני אדם.. ולא קרה להם כלום, הם רק יקבלו הערכה מסבאנה ובצדק.

דרדן

New member
זה הדבר שאני הכי שונא לאכול ליד בן אדם רעב

ולא לתת לו.

idanoosh17

New member
זה משחק וזה מה שההפקה החליטה

ממש לא סתם חיכו שם 2 ספסלים...זה היה הרעיון של ההפקה!!!!!!!! אם הם היו רוצים הם היו משחררים את סבאנה ונותנים לג'יבארו להנות מהאוכל לבד!!!! ההפקה רצתה בדיוק להגיע למצב של האי נעימות!

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח

ולעידן- עובדה שאלכס ונועם לא אכלו! גם שאר חברי שבט ג'יבארו יכול לחכות או לפחות להציע לסבאנה קצת, רק מתוך כבוד..

למעלה