פרק 6 -השרשור הרשמי

אוהד 49

New member
טוב, אז ככה:

1- אלכס יצא דיי טיפש בהתחלה (תלוי איך מסתכלים על זה) כלומר- בתור שחקן במשחק הוא יצא אידיוט שהזיק לשבט שלו. בתור בנאדם, הוא יצא אחלה גבר וג'נטלמן..מוסר זה אחד התכונות הכי חשובות בבנאדם והוא הראה שהוא אחד שיש לו את זה.. אבל אחר כך יצא תותח כשהחליט יחד עם נועם לא לאכול מול הפנים של סבאנה. 2-מושיק...אח..מושיק, מושיק, מושיק..מפרק לפרק אני רק מעריץ ומעריך אותו יותר! איזה בנאדם, פשוט מלך!!! כל מה שהוא אומר (אם זה מול המצלמות או סתם בכללי) וכל מה שהוא עושה במשימות- פשות מ-ל-ך! אין אין הבנאדם הכי תותח שם!!!! ועכשיו חזר מפירסומות, אז אמשיך אחר-כך

הוא הזיק לקבוצה שלו זה כן אבל לפחות הוא יצא

בן אדם בדומה לנועם ובניגוד לשאר חברי הצוות שיצאו בהמות לחלוטין ,זה מה לא היה יפה לעשות להם את זה , גם לא הבנתי את ההפקה ,למה הם השאירו אותם להסתכל נ.ב אני שמחה שסבאנה ניצחו ואני מחכה כבר לפרק הבא שעומר יעיף את ויקה סופית

tulchi

New member
הפרק אתמול היה עמוס ביריבות בין שני השבטים

ועצם העובדה שסבאנה ישבו לראות את ג'יבארו אוכלים היא חלק מזה.

אדווה345

New member
../images/Emo45.gif מושיק לגמרי מלך!! אין מלים!!

הוא בן אדם ערכי, והוא חזק במשימות. ראבאק הוא מתחרה שם מול ילדים בני 25, ורק נועם יכול לו! בנוסף לכך, הוא נותן דוגמא לבני ה- 35+ תחושה שיש עתיד...

דרדן

New member
חחחחחח אני לא הייתי מתנגד לבשל ולאכול אותו ?

מה יש לו זה

hospital_food

New member
כל אלה שאכלו מול השבט השני שרפו את עצמם

הרי בסופו של דבר המתחרים קובעים את המנצח, ודבר כזה זוכרים. כל כך טיפשים.

דרדן

New member
אחרי שהוא נפל הראו אותו יושב על הסוכה שעמד

גיא המנחה חחחחח מה נסגר איתו.

אוהד 49

New member
הוא ישב שם כי הוא לא השתתף במשימה

בכל משימה יש שבט עם יותר מתמודדים, ובשביל שיהיה שווה כוחות, בוחרים אחד (או שניים או כמה שצריך) שיישב בחוץ.. בשביל לאזן את מס' האנשים בכל שבט

חחחחחחחחחח

משה הזה גמור אני אומרת לכם הוא גמורררררררררררררררררררר אני חולה על הדפקה שלו אמאלהההההה

למעלה