רוצה להיות חבר של קבע....

1נתי 1

New member
מותר לענות על חצי מבחן ? ../images/Emo8.gif

2.3.1. חבר פורום? כרטיס מועדון? מחויבות? - פורום הינו דבר דינמי והאינטרקציה בין האנשים היא הקובעת אם נעים לי וכיף לי לבקר בפורום. ואם נעים לי - הרי אבוא לבקר לעיתים תכופות ואם האנשים נחמדים לי - הרי באם יהיה ביכולתי,אשמח לעזור בעת מצוקה/שאלה. 4.5.6. בפורום מועלות בעיות שונות, חלקן נוגע ומוכר לחלק מהאנשים וישנן בעיות שמעולם לא ניתקלנו בהן ואין לנו את האפשרות ליעץ ולעזור. נראה לי שההזדהות נובעת מהאינטרקציה החיובית בין אנשי הפורום הזה שחלקם אף הפכו חברים מעבר לוירטואל. אישית - קוראת הכל! עונה למה שיכולה ומבינה. חושפת - הרבה פחות (בינתיים - חכו חכו
) בקיצור - אוהבת את כולכם

עלמה 3

New member
טוב, אני מהוותיקות כאן, יש לי....

כרטיס מועדון + 20% הנחה לנסיעה באוטובוס
וווווואאאאאאא , איזה זקנה אני כבר , טובבבבב ממהרת לכושר
ורולן כל מה שתגידי מקובל עלי ועל החצי השני שלי

עלמתי ת ענקיתתתתתתתתתתתתתתת

הרסת אותי מצחוק,את אלופה אין כמוך מצחיקולה אחת . מה שלןם מיוחדת ?

עלמה 3

New member
אז זהו רציתי לשאול ../images/Emo35.gif

האם כרטיס המועדון כלול בתוכו איזה שמרטפיה ... כי איך שמיוחדת רואה אותי ניגשת למחשב.. יש לה בקשות .... היא עושה הרבה קקי.... הרופא אמר שזה וירוס בין שבוע עד 10 ימים.

doבי

New member
זה אוטופורטרט? זהירות כשאת דורכת---

ללכת רק על מסלולים מעובדים, כגון מדרכות, כבישים. עם נעל פטיש (ה Patish או fetish ?)כדאי לא לדרוך על עץ,והכורכר- מסוכן. אך זה מצריך לעטפן ב "מגן מפורום המורכבות" שמחלקים בערב שבת פה בכניסה... עלמה 'מזוקנה' - זה מקנה לך 'הנחה על ההנחה'. זה משהו מרולן - לחברי הפורום. כן, כך מזהים: מי שיש לה/לו מגן - חבר. למי שאין - שיבוא בערב שבת.

חבר פורום הוא מי שרוצה להיות חבר

וזה במידה שאפשר בכלל להגדיר דבר כזה. אני לא בטוחה שהשאלות שלך כולן רלוונטיות ואני בטח לא מסכימה שאפשר לשים גבולות מספריים על דברים כאלה - מי שכותב כך וכך פעמים בכזאת תדירות, וכאלה. אני חברת פורום? החודש אני חושבת שכן. לפני חודש הייתי עונה אחרת. ואני הייתי פה בדור המייסדים, להזכירכם... אני חושבת שזה אחד הדברים שאי אפשר לתחום, לכמת, להגדיר. זו דעתי בלבד והיא לא מייצגת את דעתו של אף אחד אחר!!

*יערית

New member
רוצה משהו מהמיבצעים../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אז קודם כל ולפני הכל אני מחוייבת לבן זוגי ולעצמי... אני מחוייבת לא לחצות את הקווים האדומים שיש ביננו לגבי שיתוך אחרים ולגבי האינטימיות שלנו בפרט. מודה בפה מלא : אני חברת פורום במקום שנעים לי לכתוב ולהגיב, קשה לי להיות אחראית על תגובותיהם והשתתפותם של אחרים, אך אני יכולה להיות רק אחראית על עצמי, להיות נעימה בתגובותיי,לתת כתף תומכת,אוזן קשבת, הושטת יד וכו'...זה כמעט מהות חיי! קשה להזדהות עם כל המצוקות של האנשים ,הכל תלוי בניסיון בלימוד ובהתכחכות שלי בחיים עם אנשים...ויש עינין של אמינות אני הולכת על פי האינטואיציות שלי. בסה"כ אין אפשרות להיות חבר פורום על פי דרישה זו או אחרת, כל אחד צריך להיות נאמן לעצמו ולכבד אחרים גם בתגובותיהם, לכבד את המקום הזה..להרגיש חופשי להכנס.. ולדעתי להרגיש חופשי לצאת.... הדלת פתוחה לכולם
גם בזמנים קשים אני יעמוד כאן...כמו בחיים לטוב ולרע, פעם אחת בלבד כמעט עזבתי פורום כי קיבלתי את הבוקס של החיים שלי..יותר נכון קיבלתי פרופורציות..ומשם אפשר לומר שרק פריחה הגיעה.... עכשיו התקבלתי או לא?

לעשות סדר במקום שלא........

כל כך ניתן. כתבתי משהו מה זה ארוך מנומק ומלומד אך נמחק לי ולא הצלחתי לשלוח. מה שנשאר זה המשפט האחרון. כל אחד יתן לפי יכולתו ויקבל על פי צרכיו. גם זה שנראה כי רק לוקח לפעמים בדבריו נותן במה למי שאין לו אומץ. וזה שרק מייעץ ותומך מדבר בעצם דרך החברים עם עצמו . אז לא הייתי מתנה מגבילה וכו'. ולסיום אסוציאצה שירית "יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע, נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה, לא צריך כל דבר לחקור ולשאול, לפעמים גם מוטב לא לדעת הכל"

פרח 11

New member
התשובות שלי

חבר פורום הוא מי שנמצא ופעיל בפורום. אני באופן אישי, מרגישה קרבה לחברים האחרים וברוב המקרים אני מאוד מזדהה עם כל אחד ואחת מהחברים (גם אם לא חוויתי סיטואציה מסוימת). הפורום הוא מקום מאוד טוב להישען ולהיתמך ואחת הסיבות לכך הוא שיש מי שרואה את הדברים מנקודת ראות שונה משלי ובעיקר כי בפורום יש נושא משותף. אני באופן אישי, לא ארגיש נח לכתוב את המצוקות שלי כאשר אני לא אתייחס לשל אחרים. חוץ מזה אני חושבת שכולם כאן חברים גם אם וירטואלים ואם אני רואה בכם חברים,אז זה אומר שאני מאוד שמחה לייעץ ולתת דיעה לחברים.

רוצה לענות, אפשר../images/Emo35.gif

אני עוד לא ממש יודעת איך "לאכול"
את הפורום הזה ,אני לא חברה בשום פורום וכמו שראיתם גם לא ממש פעילה . איתכם הסליחה זה לא מחוסר עיניין או אכפתיות אלא מתוך ביישנות וחוסר ביטחון שאולי אפגע במישהו בלי כוונה משום שיש לי מחשבות ודעות די קיצוניות במיוחד כשעושים עוול למישהו , מבוגר או ילד.
בכל מקרה אני כאן כל ערב גם אם לא תמיד משתתפת.להיות חברה?
אשמח אם תקבלו אותי לשורותיכם. לילה טוב...

../images/Emo42.gifבשבילי?הפורום הזה

הוא שיעור ונקודת מבט מעניינת לחיים. אני יודעת שאני לא תמיד מעוררת תגובות חיוביות ולא פעם נשלחתי ליעוץ והגדירו את מצבי הנפשי ושלחו אותי ... אבל אני חוזרת ומקשיבה לכם כי אתם פורום של אנשים רגישים חושבים ותומכים יותר מהרגיל. יש פה צורך עז לגונן על אנשים שלא לפעור פצעים וזה מראה על רגישות ואיכפתיות. אני מכירה את התכונה שלי לעורר התנגדויות בדברי ואני סולחת מראש לכל מתקפה או חוסר סובלנות למה שאני כותבת. אבל למרות הכל אני נתרמת כאן אולי יותר משאני תורמת.אבל לא אני שאפסוק.בכל מקרה תדעו שהפורום הזה הוא פינת חמד

rolan

New member
../images/Emo41.gifסיכום../images/Emo41.gif

תודה על התשובות המענינות והמאלפות, גם על הצחוקים
צחקתי הרבה אתמול... בזכותכם
... בוא יבוא... בהמשך...הסיכום... אולי יש עוד מישהי/מישהו שרוצה להגיב

באתי להגיד שלום../images/Emo32.gif

אם הפורום הזה רוצה יותר גברים שיכתבו ויביעו דעה שהיום הכמות ניתנת לספירה על יד אחד מן הראוי בשרשור הזה לקרוא ולא הביע דעות על אי הסכמה.פה נשאלה דעתו של כל אחד/ת. איך צדקתי על אחוות נשים.כתבו ואף אחת לא התנגדה לאחרת. רק כתבתי מנקודה גברית ישר קיבלתי תגובות. לא נפגעתי או כועס פשוט הגעתי למסקנה שלא מוצא את עצמי כאן יותר. לחיי המורכבות. תודה למסרים שהצדיקו את דעותיי בשרשור.

rolan

New member
רגע רגע.... גבר

לא הבנתי בכלל את המסר שלך... אתה יכול לתת הסבר
אני אשמח לשמוע את טענותייך....

למעלה