רוצה להיות חבר של קבע....

גבר יקר

הפורום הזה לא בורר זכר או נקבה,מי שנכנס מתקבל ברצון ללא קשר למינו. חלק מהעניין פה הוא להוציא את מה שיש לטוב ולרע,וכולם כאן לומדים לקבל ולתת מבלי לפגוע,לא תמיד מצליחים אך מאד משתדלים. צר לי מאד שאתה מוותר ויוצא ולא עומד על דעתך ועוזר להטיב עם ביקורת או שיפוטיות שגורמת לא פעם לעזיבה של משתתפים. קח סולם רד מהעץ ובוא שתף אותנו מה לדעתך צריך שינוי כאן. אנחנו משתדלים מאד להקשיב לכולם וללמוד. סליחה מראש

גבר, כתבתי לך כבר במסר אישי

חבל שאתה בוחר להיעלם ולא להתמודד. זה חשוב בחיים בכל תחום. מעבר לזה שאני חושבת שאת שוגה בפרשנות שלך לעיל.

*יערית

New member
נישפייה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

את גדולה היום יונצ'וק..
הבן שלי חושב שהשתגעתי...מ'כפת לי הוא עוד נאיבי אני בהחלט מצ'וגעת

עלמה 3

New member
יערית, את צריכה משקפיים...../images/Emo9.gif

גם אני חשבתי שכתוב נישפייה.... תגידי, מה יש לך להציע מהמבצעים ?

על קצה המזלג

אף אחת לא אמרה כאן בשירשור הזה משהו פרובוקטיבי או שנוי במחלוקת. לכן התייחסנו רובנו לשאלה של רולן ולא אחת לדברי השנייה. אתה כן אמרת דבר שנוי במחלוקת. טענת שיש פה אחוות נשים וניתן היה לשמוע מזה תחושה של קיפוח הגברים. יצאת גם בהצהרות על המוטיבציה של נשים ושל גברים. איך אתה יכול לצפות שלא יגיבו לזה? ומכיוון שרוב המשתתפים פה הם משתתפות, כך היו גם המגיבות אליך. אתה יכול לבחור לראות בזה אישור לתחושת הקיפוח שלך - לא תהיה היחיד, הרי יש מפלגה פוליטית שלמה שדוגלת בגישה הזו ונוקטת פעולות מיליטניות כדי לחזור ולזקוף את ה....קומה הגברית, או שאתה יכול לבחור לראות עובדות כהווייתן ולהבין מה קרה. חבל שתעזוב בגלל דבר כזה, אבל כמו כל דבר אחר - זו בחירתך.

החתולית

New member
לא שאני... אבל בשביל מה זה טוב ?

לא ברור לי בכלל בשביל מה צריך את ציוני המגדר האלה. כמו שכתבת בפוסט שלך, רולן שאלה מה חוות הדעת של אחד כאן. לכן נכתבו חוות דעת פרטיות ואישיות. למה אתה צריך לחפש איפה כתבה אישה ואיפה כתב גבר ? האם דעתם של הגברים היתה שונה לחלוטין מדעתם של הנשים ? למה זה בכלל משנה מי כתב מה ? נדמה לי מקריאה מרפרפת שניה על הפוסט הזה, שאתה היית היחיד שציין את עניין המגדר. אני, ציינתי, לעומת זאת, במפורש שאני לא מתייחסת למין הכותב/ת כאשר אני עונה לשאלה או מביעה את דעתי. לא מתאים לך יותר ? חבל באמת... אבל למה להפיל את על עניין מגדרי ? החתולית שמודעת לזה שהיא מביעה דיעה נחרצת מאד למרות היותה חדשה.

blonda3

New member
לגבר שקיבל תגובות../images/Emo91.gif

התגובות שקיבלת לידיעתך היו לא בגלל שאתה גבר אלא בגלל דיעותיך שהקפיצו כמה מאיתנו. (אז מה?) אתה לא צריך לא להפגע ולא להעלם ולא להפסיק לכתוב ולא להפסיק להביע את דעותיך אתה גם לא חייב לקבל את מה שמנסים להעיר לך אתה תמיד יכול להשאר בדעתיך אבל זאת לא סיבה לא לכתוב יותר. גם אני כמו ששחר כתבה לך לא מסכימה עם הנקודה הגברית כפי שניסית להציג את דעותיך כי אני מכירה נשים וגברים שמסתכלים בצורה שונה ממה שכתבת על החיים ,על הילדים, על הזוגיות, על הכסף וכו' אבל זה לא אומר שאתה לא צודק במה שכתבת לגבי גברים אחרים שאולי אתה מכיר ושכמותכך. ולגבי ההערות שלנו הנשים אם תקרא כאן ובעוד שרשורים ברחבי הפורום תראה איך אנחנו הנשים קוטלות אחת את השנייה בלי רחמים לפעמים.... ולא תמיד יש "אחוות נשים" כפי שנדמה לך.... ואני יכולה לאמר לך מנסיוני שהיו פעמים שדווקא מתגובות שקיבלתי שממש נגדו את דעתי ואת השקפתי למדתי הכי הרבה והיו פעמים ששיניתי כיוון מציעה לך להשאר ולהיות עם ראש פתוח.... ושוב אנחנו לא חייבים תמיד להסכים בכל דבר מכל דעה לומדים משהו לפעמים כשיש ויכוח הדברים יותר מתחדדים לכן אל תבהל.....

../images/Emo141.gif

לא שמתי לב שכך שהינך בוחר ללכת?.. לא הרבה זמן כאן אבל התרשמתי מתגובותיך ממש לא לרעה אני לא רואה אנשים בזכר ונקבה אלא כבני אדם, אם אינך חושב כמוני אינך ראוי לפחות ממני ואין אני חייבת להסכים לדעתך, סתם הצחיקה אותי המחשבה שאני לפי מה כתבת לא חברת פורום בגלל התנאים שצוינו על ידיך, אך מה ? האם הלכתי כי נעלבתי? הבכלל נעלבתי? ממש לא|
אני כאן כי בחרתי להיכנס לכאן לאחר שהמליצו לי לבוא התרשמתי ועדין מתרשמת והבית הזה דוקא מראה סימנים קסומים של חם ותמיכה, עדין אולי לא מרגישה כמו כולם כי ההכרות עוד בחיתולים אבל אז אבל.. חושבת שלא זו היתה המטרה של הכותבים או הכותבות אליך חושבת שסך הכל אמרו את שחשבו ולא קשור כאן שום כלום לאחוות נשים ההפך הרי אומרים שנשים לא יודעות לספק את האחוה כמו שגבר לאישה ואישה לגבר (סתם מתלוצצת קלות) אשמח לראות את שימך כאן שוב היום או אולי מחר (לא אחכה הרבה אין לי סבלנות..ככה אומרים ..
) בכל אופן לי היה נעים להכיר

חבל שאתה לא מגיב.זה לא מנומס ומעליב

חברים וחברות כאן טרחו להגיב להודעת הפרידה שלך ואתה לא מגיב כלל. זו סטירת לחי לא נעימה. אין ספק שאתה קורא את התגובות משום שאתה גם חבר בפורום השכן. גם למסר שלי אתמול, האישי אליך, לא הגבת, למרות שאין ספק שאתה עדיין נמצא בתפוז. אנשים כאן טרחו בחיבה, בהבנה ובסימפטייה גדולה לענות לך. הם בזבזו מזמנם ומדם ליבם לכתוב לך ואתה אפילו לא מודה ולא מגיב. לך לדרכך לשלום, למרות שאתה תמיד תהייה כאן רצוי. רק זכור לא להתנהג כך במקומות אחרים. זה לא בדיוק מוכיח על נאמנות וחברות. לא יפה. יום נעים

oehhe

New member
חבר שלקבע - דעתי להלן:

הפורום הוא פלטפורמה של חברת תפוז (תודה לכם חברים)שהקימו עסק על מנת לנסות (ללא הצלחה יתירה) לשלשל מעט ממון לכיסם. לצורך זה הם מציקים לנו עם פרסומות שונות ומשונות. את הפורום פוקדים אנשים רבים, רובם הגדול ביותר נשארים lurker או אורבן בעברית, כלומר: קוראים ואינם משאירים עקבות חלק קטן הרבה יותר, מגיבים מדי פעם, כותבים, שואלי, עונים וכיו"ב חלק קטן עוד יותר, רואים בפורום הזה את ביתם, אצבעם (בעצם אצבען) מתנחלת לה בסביבות מקש ה F5 בעוד והן נכונות מיד לכל תגובה חלק קטנטן עוד יותר, ממהר מדי פעם לאחר ארוחת הערב של יום שישי ליסוע אל קצווי ארץ כדי ללגום מעט מרלו משובח עם אפחמשיות (f5) אחרות מה אני רוצה לומר: אל נחפש כללים, כל אחד מאיתנו הוא שונה, אצל כל אחד מאיתנו תופס הפורום מקום שונה בחייו. הפורום הוא כלי תקשורת. ובאשר לחברויות אשר נוצרו בעטיו, הן נפלאות, אך חברויות נוצרות תמיד עקב מפגשים אקראיים ותחומי עניין משותפים, גם בחיים אשר מחוץ לאינטרנט (יש בכלל חיים שם?) לגבי המנהלת המופלאה? אין לי מילים..... לא לזרוק אבנים וירטואליות בבקשה, זו רק דעתי. oehhe החיים האמיתיים הם פתרון פרימיטיבי לאלו שאינם מוצאים את דרכם באינטרנט

עלמה 3

New member
אוהי , מסכימה איתך בכל מילה ../images/Emo70.gif

ומצא חן בעיני מאד , אבל מאד הכינוי אפחמשיות, מזכיר לי שם של מטוס קרב

noamic

New member
נפלא נפלא. מאד מסכימה. ומאיר שלו

קורא להן - פשמינות... (מלשון הצעיפים...) ואני קשה לי לצאת מהשבלול. אז אני לא יכולה להיות חברת פורום ??? כל הגדרה מגבילה מעצם ההגדרה. לא כל דבר צריך חוקים וכרטיס מועדון. היופי של הפורום הוא החופש והאנונימיות. תנו לו להשאר חופשי. לא עשיתי כרטיס לייף סטייל כי חייבו אותי לקנות פעמיים בחודש בסופרפארם. אל תחייבו אותי לכתוב 4 פעמים בשבוע בפורום פליייייייייייייייייייז...

*יערית

New member
אני חושבת נועמיק...

שכל אחד מתבשל בקצב משלו...יש חברים ורטואלים שמעולם לא פגשתי בהם כששנים אנחנו כותבים באותו פורום, יש אנשים שמיד קופצים לביצה
רוצים להשתכשך בצורה אחרת חברתית יותר....אני מקבלת אותך איך שאת
את רוצה משהו מהמיבצעים

azaria

New member
הגיע הזמן להסביר את עניין המבצעים!

קודמת לקמב"צית? את אחראית על פינת המבצעים בסופר-מרקט? כנראה פיספסתי את השירשור האחד שבו נולד עניין המבצעים ומאז אני באפלה...

*יערית

New member
הסברים בגוף הסרט../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

זו שטות שהוספתי {בדיחה פרטית שלי}, היי לא חייב לצחוק...אותי זה מצחיק
עכשיו אתה יכול לצאת מהאפלה.....לא יפה לך שם

אחשל

New member
תלוי...מה ההטבות לקבועים ../images/Emo3.gif

שולם רולן, האלות כביכול מכוונות ממש אלי
, אז אני עונה, גם כמשתתף מזדמן, וגם מנסיוני בניהול פורום אחר: 1.חברות בפורום היא הגדרה דינמית, ותלויה בהרגשתו של הכותב, ביחסם של שאר המשתתפים בפורום ושל מנהל הפורום אל הכותב. בד"כ בכל פורום יש "גרעין קשה", קבוצת אנשים שכותבת כמעט על בסיס יומי, וקושרת קשרים בינה לבין עצמה. קל מאוד לזהות את הקבוצה הזו כאן
2.מחויבות לפורום? שוב, זה עניין אישי. אני נכנס כמעט כל יום לקרוא, ובד"כ אין לי מה להגיב (מה לעשות שאצלי המורכבות מתנהלת קצת אחרת?) 3.קירבה ואינטימיות - אני מניח שבתוך אותו גרעין קשה זה יכול להתקיים, והראיה לכך היא המפגשים מחוץ לפורום. אני מרגיש קצת אאוט-סיידר... 4.לתמוך ולהיתמך - ודאי וודאי
הרי זו המהות של הפורומים האלה, לא? 5.הזדהות - לרוב כן, אבל כמובן תלוי בנסיבות. 6.ממש לא
- אני בד"כ מעדיף לתת, מאשר לקבל
7. אני חושב שזו גישה קצת שיפוטית. במדיום הפתוח הזה, כ"א בא עם הצרכים שלו ועם היכולות שלו. יש כאלה שבאים כדי לקבל, וכאלה שבאים כדי לתת. אי אפשר לדרוש כאן מידה כנגד מידה. זהו, עד כאן להפעם, תודה על ההזדמנות להביע דעה
ניר

אחשל

New member
תלוי...מה ההטבות לקבועים ../images/Emo3.gif

שולם רולן, האלות כביכול מכוונות ממש אלי
, אז אני עונה, גם כמשתתף מזדמן, וגם מנסיוני בניהול פורום אחר: 1.חברות בפורום היא הגדרה דינמית, ותלויה בהרגשתו של הכותב, ביחסם של שאר המשתתפים בפורום ושל מנהל הפורום אל הכותב. בד"כ בכל פורום יש "גרעין קשה", קבוצת אנשים שכותבת כמעט על בסיס יומי, וקושרת קשרים בינה לבין עצמה. קל מאוד לזהות את הקבוצה הזו כאן
2.מחויבות לפורום? שוב, זה עניין אישי. אני נכנס כמעט כל יום לקרוא, ובד"כ אין לי מה להגיב (מה לעשות שאצלי המורכבות מתנהלת קצת אחרת?) 3.קירבה ואינטימיות - אני מניח שבתוך אותו גרעין קשה זה יכול להתקיים, והראיה לכך היא המפגשים מחוץ לפורום. אני מרגיש קצת אאוט-סיידר... 4.לתמוך ולהיתמך - ודאי וודאי
הרי זו המהות של הפורומים האלה, לא? 5.הזדהות - לרוב כן, אבל כמובן תלוי בנסיבות. 6.ממש לא
- אני בד"כ מעדיף לתת, מאשר לקבל
7. אני חושב שזו גישה קצת שיפוטית. במדיום הפתוח הזה, כ"א בא עם הצרכים שלו ועם היכולות שלו. יש כאלה שבאים כדי לקבל, וכאלה שבאים כדי לתת. אי אפשר לדרוש כאן מידה כנגד מידה. זהו, עד כאן להפעם, תודה על ההזדמנות להביע דעה
ניר

אני חברה גאה

גם אם אני לא מגיבה הרבה ולא תמיד משתפת. כך בחיים האמיתיים. ובכל זאת חשוב לי להיכנס לפורום לדעת מה שלום אנשים שיקרים לליבי. לעתים הבעיות המוצגות כאן כה קשות בעיני שאני חשה שאני לא זכאית לענות מחמת אי נסיון. ואז אני מקווה שרק הבעיות תפתרנה עלה צד הטוב ביותר ומתפללת קצת לטובת הענין.כי זה מה שנותר לי. לעתים מרגיזות תשובות שנתפסות בעיני כ"יפות נפש". אולי כי אני קצת כוחנית ובעד לכסח את הזולת כדי להגן עלי ועל יקירי (ובמקום הראשון פירות רחמי ואחר כך שאר העולם). אני אוהבת את הפורום כי עוסקים פה בבעיות אמיתיות ללא כל המסביב , שבמציאות די מייגע אותי. המחויבות שלי היא בכך שבאמת אכפת לי מחלק לא קטן מאנשי הפורום אם מישהו יצטרך - אני מוכנה להבליח מהוירטואליות לחיים... אני מתחיבת לכתוב רק באופן קרוב ואינטימי, בפתיחות המירבית שאני מודעת לה- כי רק כך יש ערך לדברים. אני לא מצפה מאף אדם לחשוף עצמו לפני כשאני יושבת מעונבת ועם פנקס ביד... אוהי: מהעושה הF5.?ניסיתי והוא סגר לי את ההודעה. זה בסדר או להביא למחשב כאפה.

עלמה 3

New member
סיביבית, ../images/Emo6.gif תני לו כאפה ../images/Emo67.gif

גם לאוהי, F5 , עושה רענון , רי פרש של דף הפורום. אוהבת את סגנון כתיבתך , את תמיד באה בזמן הנכון ובמקום הנכון.

וואי כמה את מחמיאה לי

כבר אני מסתובבת כמו טווסה. לאוהי לא אתן כאפה - לא כי הוא ענוג - אלא כי במפגש הבא הוא לא יעסה את כתפי הרחבות....

למעלה