רוצה להיות חבר של קבע....

עלמה 3

New member
ואני חייבת לומר משהו ../images/Emo3.gif

והעיקר , אנחנו מקור לגאוה והעתקה

אבל אני ראיתי שהיו שם שאלות אחרות

לגמרי. עדיין לא הבנתי איפה ההעתקה... ודרך אגב, את 100 השאלות הנסיך הראה כבר לפני כחודשיים-שלושה בפורום בריטני ספירס...

rolan

New member
זה נמחק... מה שראית זה כבר העתקה

חדשה... זה כנראה פורמאט קבוע שם...

gn64

New member
ציניות יקירתי ? ../images/Emo39.gif בואי פה בפנים

באמת לא על מנת לריב או משהו כי בתכלס מבחינתי אין לזה ממש חשיבות ובכל מקרה כבר התנצלתי, נכון ? לא פעם רבים מאיתנו מביאים כל מיני דברים מרחבי הרשת, בים אם זה כתבות שמצאו חן או שירים שמדברים אלינו ולמעשה הכל נע בתחום האפור של זכויות יוצרים ולא יכול להיות פה שחור לבן מסיבות טכניות מורכבות (יותר ממשפחות
) בכל מקרה תסכימי איתי שאין טעם להמציא את הגלגל בכל פעם מחדש. כפי שאמרתי ברגע שכותב מעלה משהו ברשת עליו לקחת בחשבון כל מיני דברים כגון תגובות לא מחמיאות או היווצרות של ויכוח ואולי אף העתקה במידה וזה נחמד ואת כל זאת צריך לקחת בערבון מוגבל. לא פעם אני מעלה הגיגים בפורומים שאני כותב בהם והם משם הופכים לילדים עצמאיים שמטיילים ברחבי הרשת בכוחות עצמם. אספר לך סיפור משעשע על משהו שאני כתבתי והגיע עד לכרטיס של בחור צעיר באתר הכרויות וידידה שמכירה את השיר שלי הסבה את תשומת ליבי לכך. תגובתי היתה שאם שיר שלי יחבר בין שני אוהבים אז העונג כולו שלי. הבאתי פה משהו מתוך התקנות של תפוז רק על מנת להאיר את עיני הכותבים לצד האפל
של הרשת (ולא כדי להרתיע או להתפלפל בדינים)
התכנים הנמסרים לפרסום ע"י המשתמש יהיו חשופים לכל משתמשי האינטרנט. החברה אינה יכולה לדעת אלו תגובות (אם בכלל) הנך יכול לקבל בעקבות מסירת התכנים, ומי יגיב למידע שתפרסם, ולכן לא תישא כלפיך (או כלפי מי מטעמך) באחריות כלשהי לתגובות הללו, לזהות הפונים או לכל תוצאה אחרת שתנבע מהפרסום. החברה גם לא תהיה אחראית לשימוש שייעשה על ידי צד שלישי בפרטים שפורסמו על ידך. בכל מקרה יש בתחום של משפחות מורכבות דברים שאמורים להיות הרבה יותר מורכבים מכמה שאלות שהלכו לטייל ברשת, נכון ?

החתולית

New member
גיא, עזוב אותך מחוקים

כבודם במקומם מונח, ואתה הרי יודע שאני חיית אינטרנט ותיקה ומכירה את כל הכללים והחוקים. אבל... יש כללים של בין אדם לחברו ונימוס (רגע... הלו... איפה הפולניות?), ונדמה לי שמין הראוי היה לבדוק ולבקש רשות. ו.... זהו ! לא חושבת שצריך לעשות מזה עניין עד כדי כך גדול ולהמשיך לדון בזה עד אין סוף. מצטערת מראש, רולן, אם נכנסתי באין כניסה.

doבי

New member
אז כעת נכניס גם את הרגולג' לחשבון?

עוד ציטטה מורכבת(והתפתחות של-)- מהגשש החיוור. מישהו חשוב לימדני פעם, רולן, כך- אסור להעתיק "יצירות וגילויים(על "עצמם" ועל מה ש"חושבים")- אבל מותר לצטט מהם "מספיק בשביל להבין הנקודה" ולפתח את הרעיון. היתה לה(כן האישה היתה "מישהו חשוב"- גם מורכב)שיטה של "לצטט בשינויי מילים או במילים נרדפות" כך שזה לא ממש העתקה - אלא "עיבוד משל עצמה".דומני שזה - מותר. השאלות - שלך בפתח -לך, ולי - התשובות שלי. אלא מה? כל כך שירשרו פה - שבוודאי כבר אמרו לך זאת קודם - אולי בשרשור אחר..."אמרו את זה פעם - לא משנה" - אז תהיה פעם נוספת - בשביל הפורום.... התשובות: 1. מבחינתי רואה שיש פה גם "חברה" וגם "חבירה" מהמינוחים הצבאיים שלמדתי. חבירה של "כוח" ל"כוח שני"- בשביל זה אני פה - להשתייך לשניהם. 2. אם "אנו רק לוקחים ממה שאחרים כותבים" איננו חשים, ואם משתתפים בנתינה/קבלה,אז מחויבים גם להוראות של תפוז פורומים. 3. מרגישים קירבה ואינטימיות עם - חברי הפורום(ראה 1). 4. דואגים להן/ם. 5-6 - כן ולא(המקור - שמעון פרס). 7. תשובתי כעת. נכון, שמסכים עם כל מי שכתבו בשרשור עד כאן,ונכון שיש לנו "אחלה מנהלת" וזו עוד סיבה להנאה האישית שלי להיות כאן. וכעת לשאלת ההגדרות של "חבר". בהומור - נראה כי המנהלת - מנסה כוחה ב"שלטון בנוסח "גברת הברזל ששלטה באנגליה" - ושואלת על "חבר", ולא חברה. מדהים, כמה שנשי יכולות להיות סולידריות זו לזו ולכלל- כשמדברים איתן על "קבלת חבר ומיהו חבר". ועל כך כבר רעם הגבר הפורש... אבל אני? לפרוש? ככל שירבו הנשים כאן, וישתבחו מהכתיבה והקריאה,כן ייטב לי. רולן, את בוודאי תסכימי אתי שכדאי ורצוי שאהיה כאן חבר. ואם יוסיפו עודגברים לכתוב ולשרשר פה? ת'פדלו ות'ירבחו, אני מאלו הזוכרים בעדנה - את התחנה המרכזית הישנה ובמיוחד את הציוריות של הרחוב ,שליד הקונוע למבוגרם בלבד" - רחוב נווה -שאנן. גברים ונשים היו באים בו - לראות ולקנות נעיים(היום כמו כל שוק - מוכרים שם אופנה"זולה" וביגוד בזיל הזול)- וכל החנויות של הנעליים היו שמחות על הקירבה , כי כולם הרוויחו. אבל מפני שאני "לא מפחד להיות מורכב כמשפחה" - מציע גם לך רולן ולכל באי הפורום, להיות יותר "פתוחים" עד פתוחי ראש-מחשבתית. ב 59 שנותי למדתי כי יש המון נשים יפות,יותר משאני יכול לספק... אבל כל אחת מהן - יש בה ייחוד ועוצמה המיוחדת רק לה.מהסרטים והשבועונים- למדתי ממוריס(שבלייה כמובן)ז"ל, שלכל אישה יש את היופי שלה ועלינו הגברים - גם לראותו וגם לספר לה שראינו כך.... doבי- שם מורכב, רואה לכן בעיניים - את היופי, שומע מכן באוזניים- את האופי, ומודה לאל שיש - כאלה "קופות" שממש לא לובשות- שמלות שקופות... כי זה רק משאת הגבר להביא לך כזו מתנה, כדי שיצליח לעורר - ויתעשת - אחרי החתונה...

*יערית

New member
סטבי ../images/Emo20.gif

מכירה אותךממקום אחר שכתבת בו{פרק ב'} נשבעת לך ...אתה כותב הרבה..אף פעם לא מקצר תשובות, זה אחלה....רק אישית אני כנראה דיסלקטית לא מבינה את הכתוב..אולי יש מישהו שיועיל בטובו לעשות לי תרגום סמולטני לדברייך? ברוך הבא

rolan

New member
../images/Emo41.gifמי רוצה להיות חבר של קבע../images/Emo41.gif

לקט קצר ולא מייצג של חלק מדברי החברים שהגיבו... בחרתי אותם די אקראית, תוך כדי גלישה בין הודעות השרשור... לא להיעלב ולא להיפגע...
למה בכלל צריך להגדיר חבר פורום?? החברות נוצרת מאליה דרך השיחות פה בין האנשים
רק משתפת או גם תומכת,אני אישית תומכת יותר ממשתפת והסיבות ידועות לכל....מרחפים.מזהה מהר את אלה שלא מגיבים ורק חושפים את בעיותיהם ולא פעם יש לי חשק לשאול אותם למה? (לוקחים אך לא נותנים בעעעעע)
ובכן, אי אפשר להגדיר חבר פורום. אני חושבת שחבר פורום הוא אדם שמרגיש שהוא נמצא, קורא ומגיב וכותב בפורום מסוים יותר מבפורומים אחרים. אני מניחה שאין לי מחויבות לפורום. אני אלך כשארצה ואהיה כשארצה, אבל היום, יש לי גם חברים כאן שמן הסתם איידע אותם אם ארצה ללכת.
משהו אישי-לדעתי יש פה אנשים מאוד אינטלגנטים שחשובה להם טובת האנשים.אבל לא על כל בעיה שלא כולם חווים אותה צריכים לתת עצות אלא רק מי שחווה או בעלי מקצוע.לעודד כן אבל כלים בהחלט לא תמיד.
זהו פורום תמיכה ולא פורום מקצועי לא תמיד צריך לחוות כל דבר על מנת לתת עיצה נכונה.
מי שמרשה לעצמו לכתוב את שעל ליבו, אבל לא מתייחס לאחרים, סופו שלא יקבל שום התייחסות בכלל. המינונים של כל אחד כאן, הם שונים, אבל הרי ברור שאם מישהו לא יתייחס לשום דבר שנכתב, ורק יפתח נושאים, ייווצר מצב של חוסר חשק ברור של האחרים להתייחס לקיומו. אנשים כאלה מוצאים עצמם מהר מאד, מחוץ לפורומים.
חבר פורום הוא אדם שכותב בפורום בצורה קבועה. אם יש לנו מחויבות...אני מרגישה צורך להכנס לכאן, לראות מה אחרים כותבים ולהעזר במידת הצורך.1.אני מרגישה קירבה אל האנשים שאני מגיבה אליהם ואל אלו שמגיבים לי.
בפורום מועלות בעיות שונות, חלקן נוגע ומוכר לחלק מהאנשים וישנן בעיות שמעולם לא ניתקלנו בהן ואין לנו את האפשרות ליעץ ולעזור. נראה לי שההזדהות נובעת מהאינטרקציה החיובית בין אנשי הפורום הזה שחלקם אף הפכו חברים מעבר לוירטואל. אישית - קוראת הכל! עונה למה שיכולה ומבינה. חושפת - הרבה פחות
אני חברת פורום? החודש אני חושבת שכן. לפני חודש הייתי עונה אחרת. ואני הייתי פה בדור המייסדים, להזכירכם...
קשה להזדהות עם כל המצוקות של האנשים ,הכל תלוי בניסיון בלימוד ובהתכחכות שלי בחיים עם אנשים...ויש עינין של אמינות אני הולכת על פי האינטואיציות שלי.
כל אחד יתן לפי יכולתו ויקבל על פי צרכיו.
הפורום הוא מקום מאוד טוב להישען ולהיתמך ואחת הסיבות לכך הוא שיש מי שרואה את הדברים מנקודת ראות שונה משלי ובעיקר כי בפורום יש נושא משותף.
אני עוד לא ממש יודעת איך "לאכול" את הפורום הזה ,אני לא חברה בשום פורום וכמו שראיתם גם לא ממש פעילה . איתכם הסליחה זה לא מחוסר עיניין או אכפתיות אלא מתוך ביישנות וחוסר ביטחון שאולי אפגע במישהו בלי כוונה משום שיש לי מחשבות ודעות די קיצוניות במיוחד כשעושים עוול למישהו , מבוגר או ילד
יש פה צורך עז לגונן על אנשים שלא לפעור פצעים וזה מראה על רגישות ואיכפתיות
את הפורום פוקדים אנשים רבים, רובם הגדול ביותר נשארים lurker או אורבן בעברית, כלומר: קוראים ואינם משאירים עקבות חלק קטן הרבה יותר, מגיבים מדי פעם, כותבים, שואלי, עונים וכיו"ב חלק קטן עוד יותר, רואים בפורום הזה את ביתם, אצבעם (בעצם אצבען) מתנחלת לה בסביבות מקש ה F5 בעוד והן נכונות מיד לכל תגובה
ואני קשה לי לצאת מהשבלול. אז אני לא יכולה להיות חברת פורום ??? כל הגדרה מגבילה מעצם ההגדרה. לא כל דבר צריך חוקים וכרטיס מועדון. היופי של הפורום הוא החופש והאנונימיות. תנו לו להשאר חופשי
חברות בפורום היא הגדרה דינמית, ותלויה בהרגשתו של הכותב, ביחסם של שאר המשתתפים בפורום ושל מנהל הפורום אל הכותב. בד"כ בכל פורום יש "גרעין קשה", קבוצת אנשים שכותבת כמעט על בסיס יומי, וקושרת קשרים בינה לבין עצמה. קל מאוד לזהות את הקבוצה הזו כאן
לעתים הבעיות המוצגות כאן כה קשות בעיני שאני חשה שאני לא זכאית לענות מחמת אי נסיון. ואז אני מקווה שרק הבעיות תפתרנה עלה צד הטוב ביותר ומתפללת קצת לטובת הענין.כי זה מה שנותר לי.
יש לנו מחוייבות לפורום, והיא אחת: לא לשתף בחוץ דברים שקראנו פה בפורום. סה"כ אנחנו חיים במדינה קטנה, ויש סיכוי להכיר מכרים משותפים.
תודה למשיבים והמתייחסים

למעלה