רוצה להיות חבר של קבע....

לא קראתי את התגובות של כולם...

אבל אני רוצה להיות חברה של קבע... חשבתי שאני כבר!!! חבר פורום, הוא כל מי שהפורום מופיע אצלו במועדפים... אבל ברצינות, גם אם הוא לא במועדפים, מספיק שיכנס פעם בשבועיים שלושה בשביל שיחשב בעיני חבר פורום. יש לנו מחוייבות לפורום, והיא אחת: לא לשתף בחוץ דברים שקראנו פה בפורום. סה"כ אנחנו חיים במדינה קטנה, ויש סיכוי להכיר מכרים משותפים. אני בהחלט מרגישה קירבה אל חברי הפורום (מה, במובן הרומנטי אסור?). הפורום מהווה לנו מקום להשען ולהתמך - עבורי, לפחות, כן. אבל יכול להיות מישהו שלא מרגיש כך ובכל זאת הוא חבר פורום. אני הרבה פעמים מזדהה עם מצוקות שעולות במסרים שכותבים חברים אחרים. אני חושבת שרצוי וכדאי להתייחס גם למצוקות של אחרים, אבל מותר לפעמים להתרכז בעצמי ופחות באחרים. מודה שלמשל השבוע, הייתי יותר שקועה בעצמי ופחות באחרים. היו כמה שרשורים שלא הגבתי בהם בכלל. אני הולכת לתקן את זה מיד, לא בגלל שחייבים אלא בגלל שהיום אני מרגישה יותר טוב ויותר פנויה רגשית להכיל אחרים... עניתי על הכל, רואים שאני "ייקית"...

במבי, רק רציתי לומר לך ש......

אני אוהבת אותך. את אצילת נפש בעיניי. מקבלת בברכה ובכבוד כל פנייה, ביקורת, והרעפת חום. תמשיכי להיות כמו שאת.

doבי

New member
אני כיונה אחת ובמבי שגם- לשחר, אבל-

זה עוד " יאק יאקה Yak Yakeh)-יאקטה-יאק. שחר של יום - אולי תתעוררי כבר מהחושך שבלילה ולא תפחדנה שלשתכן - להודות זו לזו גם מלבד השרשור הזה?

אומנם לא ותיקה ואולי לא הכי חדשה

אבל מרגישה את החם המיוחד של הבית הזה אם אתחשב במה שגבר כתב אז בעצם אינני חברת פורום כי לא היו לי שלושה חודשים רצופים וכו..(עד עכשו) אבל בהחלט מענין ונעים להיות כאן לקרא וללמד מניסיונכם

rolan

New member
../images/Emo41.gif סיכום../images/Emo35.gif...../images/Emo41.gif

בשלבי הבשלה... רק הערת ביניים
אהבתי את מה שנכתב, זה לא כדי לתת ציונים למישהו, אך לטעמי, אנשים כתבו כאן ברגישות רבה, עם המון מחשבה ורצינות - זה בעיני תמצית החברות בפורום
חבל לי על התקרית עם גבר, אם הייתי יודעת מראש, ששרשור כזה יכול לסנן אנשים מכאן, הייתי שוקלת שוב, האם לשלוח אותו בכלל... אז הסיכום בוא יבוא... אוהבת כל אחת ואחד כאן, גברים ונשים כאחד

את מסננת אותי את מסננת אותי..

את מסננת ...סתם סתם זה רק ציטוט משיר
חושבת שההודעה הזאת היתה במקום לא סתם שדדתי לך אותה .. חושבת שזה גם נתן לי קצת לקרא על כולם ולהכיר אחרים ואפילו עזר ל
ים לצאת ולהציץ החוצה .. את אחלה

rolan

New member
../images/Emo41.gifותראו מה קרה../images/Emo41.gif

ענבר יקרה - תודה על שהסבת את תשומת לבי ואני מביאה, ברשותך, את הדבר גם לידיעת החברים שלנו... שתראו עד לאן הגענו...

gn64

New member
טוב , לא להיסחף עם כל הכללים האלו

בסך הכל הצורך להיות כמו תרנגולת דוגרת על כמו מה שנכתב יכול לגרום לכותב לחשוב פעמיים לפני כתיבה והאחזות הזו על משהו שנשלח ברשת קצת גובל באפסורד . מספיק במישהו בסוף העולם יכניס מחרוזת בחיפוש עם מנוע חיפוש כלשהו וכבר הטקטס שלך מתחיל לטייל בעולם. במקרה הספציפי כמו שנאמר: הגונב מגנב פטור
למרות לפי מה שהבנתי ל'השאלה' המקורית היה אישור ובפועל ההעתקה בוצעה משם ולא מפה ולכן לא צורף הלינק למקור (אבל צויין שזה 'גנוב'
) בכל מקרה אני חושב שהדרישה להסיר את המודעה היתה קטנונית וחסרת טעם אבל שיהיה כי באמת זה לא כזה משמעותי אבל במידה וזה פגע בך אז קבלי את התנצלותי הכנה

rolan

New member
מיותר לחלוטין

ולא ארחיב מכאן - בשביל זה יש תיבת מסרים. תודה לך

*יערית

New member
גיא השובב../images/Emo13.gif

מה זה פה?גונבים לנו טקסטים
? יש לך מספיק חומר לפורום ההוא{שד"א הדלדל מאוד מאז הפעם האחרונה שהייתי שם} אבל אין אין כמו התשובות שלנו.....כאן בפורום הזה
רולנצ'וק
אוהבת אותך!

*יערית

New member
לאט אך בבהירות../images/Emo13.gif

רולן כתבה שאלון עבורינו,חי היחידה
ביקשה רשות להעתיק לפורום אחר..עד כאן זה ברור? משם בפורום שחי העתיקה{שגם בו אני משתתפת}לקח אחד החברים והעתיק לפורום אחר שהוא כותב בו בנענע שגם שם פעם הייתי פעילה
בשורה התחתונה...זו קנונייה...רוצים לבדוק את האמינות שבו אני עונה בין שאלון לשאלון
חחחחחחחחחחחחחח לרולן זה הפריע וביקשה שמפורום נענע זה יימחק כי גיא היקר לא ביקש רשות..וחשב שזה גנוב בפורום שהוא העתיק ממנו...וחשב לעצמו גונב מגנב פתור,רק מה הוא לא הבין? שחי היחידה ביקשה רשות מרולן וזה מעשה אצילי נכבד ...כך נשמרות זכויות היוצרים לרולן
הבנת את זה קרן? חשוב ביותר שתביני שהיתה פה קנונייה נגדי

rolan

New member
הכל כתוב...

בפוסט בו כתוב:
ותראו מה קרה
רק כאן באמת לא כדאי להכביר במילים, כי זה סתם יגרר....

למעלה