שאלון הכרות

purplegiraff

New member
אה...../images/Emo132.gif אופס....

"אני רואה רק סגול" זה תירוץ טוב????
פאדיחה...

הנה חלקי החלקי בשאלון

תאריך לידה: 22/6 מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות? אין לי, אבל הניסוח של השאלה אומר מה זה להיות בן יחיד - למה מניחים שלכולם יש אחים ואחיות? מוצא: פרסי (אם עדה הולכת לפי האב. אם לא - אז מעורב) צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור גובה: 1.70 נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? רדיו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? בעיקרון אני לא כותב תו"כ שיחה עם אנשים, אבל בדיוק עכשיו הייתה לי שיחת פלאפון שבגללה קטעתי לרגע את התשובות איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שני קבצי וורד מה הספקת כבר לעשות היום? להגיש עבודה של 4 נקודות באוניברסיטה, מאיחור מהשנה שעברה, יום לפני היום האחרון בהחלט להגשה, לסיים אחת אחרת שאגיש מחר, וכמעט לסיים את השלישית, שגם אותה, מן הסתם, אגיש מחר. ישנת טוב אתמול? לא, וגם לא בסופ"ש תישן טוב הלילה? חסר לי שלא
פגשת אדם מפורסם? אחד מבעלי הפאב שתקלטתי בו ביום חמישי הוא מפורסם (אבל אותו עצמו פגשתי רק בשישי) כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב / תחילת הקיץ צבע אהוב: סגול (לא שירתתי בגבעתי) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר אמינות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להטביע חותם בתחום שבו אני רוצה לעסוק איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? או כאן, בירושלים, או במושב באיזור

אישון36

New member
לא ממש התלבטתתי עם לענות

ניסיתי לנחש בת כמה את לפי השאלות. ובכלל לפי הודעה קודמת. וטעיתי סך הכל באיזה 5 שנים. לא הבדל גדול במיוחד. אישון. אז את גדולה יותר ב 5 שנים ממה שחשבתי.

Star_Dust

New member
רגע רגע רגע

לפני שאת מתחילה להעליב, אולי כדאי שתקראי קצת מסביב ותראי עם מי יש לך עסק. בערך מחצית הפורום פה נמצאת כבר עם רגל אחת בבית אבות. לכן השאלות על בית ספר שיעשעו אותם כל כך. אני שמה לב שאת מלאה בפליאה ותדהמה. תפקחי עיניים. יש בעולם אנשים שחצו את גיל 20 והם עדיין סינגלס!!! (ואפילו הרבה מהם). יום אחד אולי תביני שהחיים לא כאלה פשוטים (למרות שאני מאחלת לך בכל ליבי שלעולם לא תביני).

Woman In White

New member
לא התכוונתי להעליב פה אף אחד

ואני לא אומרת שהחיים פשוטים... אז שוב, לא ידעתי שהפורום הזה הוא של אנשים כמו שלבד אמרת עם "רגל אחת בבית אבות" אם היתי יודעת לא היתי נוהגת ככה.. מילא שהשאלות על בתי ספר שיעשעו אותם אבל מי זה בכלל "אישון" שיגיד לי שאני ילדה בת 13 ? למה הוא שופט כל כך מהר ומעליב בגלל שאלון? ובכלל רוב התגובות פה מגעילות.

Star_Dust

New member
אישון הוא דמות אינטרנטית

שיכולה להיות קטלנית כשבוחרים להיעלב ממנה. זה לא משהו אישי נגדך. קחי אותו בקלילות והוא יתרכך
באופן אישי, אני קראתי את הפורום מספר חודשים לפני שקיבלתי אומץ להיכנס אליו. אולי זו פחדנות או אולי זו הדרך היותר נכונה להיכנס לכאן. ככה את לומדת מי הנפשות הפועלות ולאיזה סוג של תגובות לצפות מהם.

אישון36

New member
את רוצה לומר שקראתי לך בת 13 ?

לא ממש התכונתי ל 13, את יודעת מה 14.2. עכשיו את רגועה ? תראי, סף הכניסה לפורום הוא 18. את בידיוק בסף. מה שמעניין אותך זה המגמה מבית הספר, מה המורה עשתה, כיזה קטעים היו בכיתה ועוד. אני לא שולל את זה, אבל שאני קורא שאלות שכאילו, אני לא ממש צריך את הכרטיס על מנת לדעת בת כמה את - וזו הייתה כוונתי. ואת גם שבוע סינגלית. נו טוף. את חייבת להבין, אולי הפורום משתנה לו, אולי בגלל זה אני פחות ופחות כאן, אבל באמת קשה לי למוצא משהו כאן שיש לו משהו משותף איתך, ואני מכיר חלק מאנשי הפורום, אבל.... אני בתור בחור חביב מוכן לשנות את הגישה ולספר לך מה אמרה תרצה המורה לסמדר. אבל בסוד. אישון. סוד כמוס לפרה ולסוס.

Woman In White

New member
זאת

הבעיה שבגיל 39 אתה כבר לא "בחור חביב".. ואם נוכחתי מפריעה לך פה אתה פשוט יכול להתעלם ממנה.. או שפשוט קשה לך להתמודד עם זה שאני בת 18 ואתה 39..

אישון36

New member
קשה להתמודד ?

באיזה מובן ? שאני לא מתעניין במגמות, ציוני בגרות, והעתיד הצבאי ? אז עצם ההתעלמות שלי מציוני הבגרות האם הוא הוא הסימן לקושי ? ואני בחור חביב שלא לומר ילד. ברור שלא במושגים שלך, אבל בשלי. ואני לא אומר שאין יתרון לנעורים, אבל כל אחת מהשנים שעברתי זכיתי בה בכבוד רב, עשיתי, זזתי, וחיי הם עשירים - למען האמת הרבה יותר מאשר לפני 21 שנים. והרושם שלי הוא שגם לפני 21 שנים חיי היו עשירים בהרבה משלך כיום. מה הוא עולמך ? את זה כבר ראינו לפי השאלות. אני אולי דיסלקט, אבל....שאני נתקל בחוסר, ריקנות לשיטחיות - אני מזהה. אז בואי נסכם את זה כך, אולי, אולי, עוד 50 שנים תגיעי למצב שתוכלי לומר: אישון בהרבה פחות זמן עשה הרבה יותר. להתעלם ממך ? למה ? אולי לאמץ אותך, את יודעת לחנוך את האילו שמתקשים, שלא מבינים, שלא מפותחים. אישון. בהצלחה.

Woman In White

New member
אז...

חשבתי להגיב לך או לא.. והבנתי שאתה, זקן ממורמר "ואולי קצת דיסלקט" (ציטוט שלך), לא שווה תגובה ואל תחמיא לעצמך אם אתה חושב שבעוד חמישים שנה אני אזכר בך.. בהצלחה. Woman In White

אישון36

New member
אחד אפס

תגובה יפה. סופסןפ מישהי שיודעת להגיב בקיצור יחסי, ניסיתי להבין מה הגירפה חושבת וגיליתי שאני צריך את סוף השבוע, אז אחד אפס. נשמח לראות אותך בפורום, אני חושב שאחת התגובות החמודות יותר. למרות שלצערי יש לי התחושה שאם לא תבדקי בעצמך את נושא הרלוונטיות אז מדובר בשיא של 68 השנים הבאות. בכל מקרה השאלון שלך מעיד על..... מקימום על גיל 18. אישון. לא בן 18.

היי, היי, אני מבקש...

בבית-אבות?! אם כי במקרה שלי זה באמת טיפה בעייתי: יש את האסכולה שגורסת שאני נשארתי היכן שהוא בגיל המנטלי של 3 (והם נדיבים, לדבריהם) ויש את האסכולה שטוענת שאני מפגין את כל השמחת-חיים של חאטייר זקן בן 90, רק פחות 60 שנה (הם לא הכי חזקים בחשבון החבר'ה האלו) של ניסיון חיים שיאפשר לי להיות כזה באמת. הממוצע בין שני המחנות האלו שם אותי לעומת זאת בדיוק במשבר-אמצע החיים, ואכן, מי שמכיר יודע להעיד שיש דברים בגו. לפחות מבחינה פיזית אני לא מרגיש יום אחד יותר זקן מבן... 75! (בחודש וחצי האחרונים מסיבות שחלקן סובייקטיביות וחלקן אוביקטיביות לחלוטין אני קצת "חפפתי" בסגנון החיים המוקפד שלי, זה שפעם המלצתי גם לך עליו. תוצאה? ניסיתי לחזור לפני כמה ימים כאילו כלום לא קרה, כאילו חודש וחצי זה שום זמן "לזרוק", ישר לאיפה שעזבתי... כמעט הזמינו בשבילי מד"א. אבל... בקטנה). :) :) :)

Star_Dust

New member
וואו, נשמע מפחיד

תמיד טענתי שספורט זה בעצם מסוכן לבריאות
דרך אגב, מכל השירשור ההוא לקחנו בסוף את ההמלצות לרולרבליידס וריקודי סלסה. התמדנו שבוע בערך

purplegiraff

New member
אני בשוקקקקקקקקקקק

למ"ם? רולרבליידס? ספינינג? סלסה? ועוד מסניףףףףףףףףףףףףףף???? לא פלא שאתה דומה למושיק עפייה.....

רק...

הרבה יותר יפה, מוכשר, חכם, שרירי, שרמנטי, שנון, רהוט ואינטיליגנטי (לא שזו בעיה גדולה, אמרנו מושיק עפייה, לא?!). ואיכשהו, למרות כל מה שכתבתי, גם יותר צנוע.

purplegiraff

New member
ולמה שהיא לא תחזיר מכה מתחת לחגורה??

ולמה אני מגינה עליה??? אולי אני פשוט בעד זה שאנשים בני 18 יחשפו פה לעולם הרע והאכזר....

למעלה