שאלות והגיגים

Saladin

New member
לא הייתי מגדיר את זה כטכניקה.

טכניקה זה שיטה לעשות משהו, לא שיטה לא לעשות משהו. אף אחד לא באמת מחושב בוילה, צבר סתם נפוח. הוא אחד הראשונים שאני רוצה שיעופו.

Jo_

New member
תגידו, הם השתמשו היום בחלק משעות השינה?

מישהו מעודכן ויודע? תודה, ג'ואי

הם קיבלו משימות..

ובכל משימה הם יכלו לקבל מספר אחר של דקות\שעות במידה והצליחו בה. במשימה אחת זכו ב20 דקות שניה ב47 דקות. שלישית ב30 דקות. והיו כמה משימות שהם נכשלו ולא קיבלו עוד זמן.

Antonio Montana

New member
למה רנין נוגעת לעצמה באף כל הזמן?

לבדוק אם הפירס עדיין שם?
רציני. זה מטריד. וגם פעירת העיניים הארעית.

lightflake

New member
למה? הוא מצליח לעבוד עליך עם האגרסיביות שלו?

היום הגועל שלו התגלה בצורה הכי ברורה כבר שכחתם שהוא כל הזמן עשה ברית עם צבר וערן ותכננו להעיף את הבנות החזקות... אז מי הוא שהוא ככה יתלכלך על נעמה ויפגע בה בצורה כזאת מול כולם?

cat h

New member
מי שרוצה לצחוק שיקרא בעיתון רייטינג

של השבוע. כותב שם דרור נובלמן על האח הגדול. קורע מצחוק. הנה קטע קצר: "ומה נאמר על הסגה של רנין, הערבייה מחמולת אוקספורד? עוזבת, נשארת, הולכת, באה, זה הרי פרדוקס, מישהו מכיר ערבי שממש הלך לאנשהו? הם פה. הם לא זזים. על מה כל הקונפליקט במזרח התיכון? ערבי אמיתי לא ייצא מהבית של "האח הגדול" גם אחרי שהתוכנית תיגמר"

שניני24

New member
ג'ני "המשתתפת הכי משעממת בתולדות האח הגדול"

כזאת פרווה לא מתבלטת לא מעניינת ולא חשובה איך היא חושבת לשרוד אני מקווה שהיא תעוף וכמה שיותר מהר . לא זקוקים לה בדירה .

קמבילי

New member
מעניין יהיה לראות אם הניתוח שלך על שי יתממש

זה יתכן, אבל לפי דעתי לא יקרה, כי שי לגמרי בטוח במעמדו בבית האח הגדול ובציבור, בדיוק כמו שהיה ערן. הוא לא מעלה בדעתו אפשרות שיועמד להדחה או שהציבור ידיח אותו. לגבי נעמה - אני לא יכולה לומר שהתחלתי לאהוב אותה, בחיי שאני מנסה, הרי השקעתי בה כסף, אבל בכל פעם שהיא פותחת את הפה היא מכשילה את מאמצי. האישה פשוט לא יודעת לתקשר, לא מבחינת טון הדיבור, לא מבחינת נושאי הדיבור. הדבר היחיד שעליה לעשות כדי לזכות בקצת אהדה מבני הבית הוא לשתוק כמה שיותר, ולא לדבר בכלל על אנשים אחרים, על קליקות, ועל עצמה. רנין - נראה לי שאת צודקת, במיוחד שמיקי הנחשית אמרה לרנין שצבר חם עליה (מה שהיה שקר, כמובן) יש מצב שרנין תעוף הפעם. מה שעוזר לה זה היותה ערביה, כי אנשים רואים בה מיעוט מקופח שיש לעזור לו. ג'ני - לא מביאה כלום למסך. מה שאת קוראת "שיחות נפש" עם רנין אלה בעצם שיחות על מה אכלתי, מה אמא שלי מבשלת, מה סבתא שלי מבשלת, מה החבר שלי אוכל, כמה ישנתי, איך אני אוהבת לישון וכולי, דברים גשמיים שסובבים סביב עצמה. הבחורה נחמדה ופקחית - ומשעממת כמו קיר גבס. מזמן לא ראיתי אדם כל כך משעמם.

LANIT1

New member
נעמה לא נראית אחת שכייף לה שם,במיוחד בזמן

האחרון לא? הפנים שלה השתנו... לא יודעת... נראית מתגעגעת ושקשה לה עם הנתק המשפחתי בלי הקשר לכל השיחות והרכילויות והמפגשים. מה לדעתכם איך נעמה? זמנה מוקצב לדעתי לא רחוק היום שיעיפו אתה ...... ולדעתי יש שמצטערים שלא עשו זאת אתמול בהדחה. ערן לא היה מושא ערצתי.. אבל נעמה היתה לדעתי צריכה ללכת היתה עם רגל אחת בחוץ. לאהוב אותה מעט קשה ... אולי גם זה יבוא.. שיפרה הפתיעה אותי מתחילה להעריך אותה, די בסדר... נחייה ונראה... חוו דעתכם. LANIT

oritr69

New member
לאשר כנראה יש חוזה עם ההפקה עד אחרי יום כיפור

ואז הוא הולך ויבוא המחליף שלו כנראה גם רנין??בגלל זה לא איכפת לו בכלל מכלום והוא מחוץ למישחק גם הוא כל הזמן מדבר על הטכנאים וכל מה שמיסביב בלי חשבון

למעלה