שאלות והגיגים

droriko

New member
הבעיה שלכם

שאתם מחפשים מוסר בתוכנית הזו הרי כל הפואנטה של התוכנית זה 16 אנשים שנלחמים על המיליון וכל אחד מנסה לשמור על התחת שלו עד הגמר, וזה מה ששי וצבר עושים. זה שהם עושים את זה בצורה יותר דינאמית ובולטת מרוב הדיירים בוילה לא הופך אותם לרעים יותר.

Saladin

New member
אה דרוריקו...

אני בעד שי למקרה שלא שמת לב או שיש לך בעיות זיכרון.

droriko

New member
אני לא מדבר עליך(ואתה יכול לקרוא לי יניב)

אני מדבר בכלליות על כל הדיון המיותר הזה(שהתחיל הרבה לפני השירשור הזה) של "מי יותר חרא שי או נעמה? שי או צבר? שי או קרן?" לדעתי האישית, זה דיון שאין לו בכלל לגיטימיות ולא צריך להיכנס אליו מלכתחילה כי הוא לא רלבנטי למשחק הזה

Saladin

New member
זה היה ברור שאתה

יניב
ואני לא מסכים שהדיון לא רלוונטי, למרות שאני בעד שי. מה לא רלוונטי בו?

droriko

New member
כל מה שאני אומר זה

שזה הכי לגיטימי בעולם ששי לדוגמא יאמץ לו חיילים משלו(כמו ערן או או רנין) רק בשביל המשחק, כשבשלב מסויים שהם יהוו איום עלוי הוא יפעל להדיח אותם. זה לא נובע מתוך רוע כמו שמציגים את זה כאן בפורום, אלא מתוך רצון לנצח בבמשחק . . וגם נעמה שמנסה לעשות את אותו הדבר(אם כי בצורה כושלת) היא לא אישה רעה בגלל זה (למרות שאני שונא אותה בגלל אלף ואחת סיבות אחרות). כנ"ל לגבי צבר, כנ"ל לגבי ערן, גנ"ל לגבי קרן. הם בסך הכל משחקים את המשחק שלשמו הגיעו לוילה וחושבים עליו לפני החברים,לפני המסיבות בבריכה,לפני האלכוהול,לפני השטויות . ואלה שנראים פחות מעורבים במשחק (ליאון,איתי,ונסה ועוד כמה) זה פשוט כי לחלקם אין את הכישורים המתאימים כדי לשחק אותו(בעקיר ליאון) והחלק השני פשוט מחכה לרגע הנכון כדי לפרוץ אליו (איתי הולך לצאת לדעתי הממזר הגדול של התוכנית).

טלטל99

New member
לצערי לא מסכימה, מספיק להסתכל עליה ולראות את

הרוע. היא בחורה רעה. מרוכזת בעצמה. לא יודעת לקחת אחריות. בישלת דייסה עכשיו היא מחפשת מי יאכל אותה. היית ביצ' אז תעמדי בתוצאות. אל תברחי פתאום. פתאום היא מסכנה. ממש רחמים.

Saladin

New member
אני מכור לתכנית ברמות שמתחילות להיות קשות.

האמת שאני יותר מכור לפורום הזה מאשר לתכנית. מה עושים? יש לי מבחן ובמקום ללמוד אני מתעסק באח הגדול משתים עשרה בצהריים. גם התחלתי להכין לעצמי טוסטים בבוקר בגללם.

ק קט קטי

New member
למה הבנים לבושים אותו דבר היום ?

אולי ענו על זה ולא שמתי לב הבנים לבושים בגופיה לבנה ובאותו מכנס.

כמה שאלות על היומיים האחרונים?

ראיתי שהיתה אתמול משימה של לאון ורנין,לא הבנתי בדיוק. מה היתה המשימה? למה תקוע להם שעון באמצע הסלון,לא בדיוק שעון.. יותר סטופר כזה... מה מראים בטלויזיה עכשיו? ולמה בכלל? הבנתי שזה יום ללא שינה... מה הם צריכים להיות ערים 24 שעות?

ady18

Well-known member
תשובות

ראיתי שהיתה אתמול משימה של לאון ורנין,לא הבנתי בדיוק. מה היתה המשימה? לעצור את השעונים למה תקוע להם שעון באמצע הסלון,לא בדיוק שעון.. יותר סטופר כזה... מה מראים בטלויזיה עכשיו? ולמה בכלל?פסטיבל מספרי סיפורים משימה כזאת שתוסיף להם שעה של שינה אם ינצחו הבנתי שזה יום ללא שינה... מה הם צריכים להיות ערים 24 שעות? יש להם 48 שעות שמותר לישון רק 4 שעות אבל הם יכולים להגדיל באמצעות משימות שנותנים להם...

Saladin

New member
צ'מעו, אני מסיר את הכובע בפני איתי.

הוא כל הזמן דואג שונסה לא תהיה יותר מדי זמן בלעדיו. לא כמו צבר האהבל שלא משקיע בשפרה ומשאיר אותה להתנחם בליטופיו של ליאון. נראה לי שבסוף התכנית או עוד במהלכה איתי וונסה יהיו זוג.

Rיקושט

New member
זה מראה כמה אתה מבין בבנות

איתי הוא מסוג הגברים שידאגו ויפנקו ויעשו הכל תוך כדי חיזור, יש כאלו שינצלו אותו ויגיבו לחיזורים שלו אבל לעולם לא יתחברו איתו סופית, אולי נשיקה על הלחי. לעומת זאת צבר... משאיר את שפרה על אש קטנה וגם את ונסה, כל אחת מקבלת מנות קטנות של סברס (צבר?) וזה משאיר תמיד את השליטה אצל צבר, כמה שהוא ידחה אותן יותר ככה הן ירצו אותו יותר... זה כמובן עובד לו מעולה בגלל שהוא גם נראה טוב, זה פרט חשוב בכל העניין. איתי הוא "הידיד" הקלאסי.

Saladin

New member
ואללה, החכמת אותי.

אתה מבין בבנות יותר ממני. מעצבנים אותי אנשים שמכלילים הכללות כדי להראות כמה שהם חכמים, ויוצאים בסוף טיפשים. בינתיים מה שצבר מראה הוא שהוא אטום ובלתי נסבל. "אני רוצה לשמוע מה יש לרנין ולעינב להגיד" הוא אומר בקול הלא-סמכותי שלו. האמת, אני לא אתפלא לגמרי אם צבר יעוף השבוע ובכלל לא תהיה אפשרות לבדוק אם צבר או איתי מצליחים יותר.

Rיקושט

New member
צבר, לא מנסה ליישם את הטכניקה הזאת

הוא פשוט "ככה". מבחינה אסטרטגית הוא לא רוצה להתחבר לאף אחת והתופעת לוואי של זה היא עניין האש הקטנה שונסה ושפרה מתבשלות עליה. איתי לעומת זאת, כן היה קופץ על כל אחת שתרשה לו. כל העניין לא קשור למשחק, אני פשוט לוקח את מה שהם מפגינים שם לעולם האמיתי... ככה זה עובד שם (בדר"כ). יכול מאוד להיות שצבר בחוץ הוא גם מסוג הפליזר\קורבן (סטייל איתי) אבל קשה לי להאמין.

Rיקושט

New member
גם יבשוש מתעורר לחיים

כאשר בחורות יפות בביקיני ממש עוגבות עליו. זו אסטרטגיה נטו, השאלה היא עד מתי הוא יחזיק. אפשר לראות שמאז שערן הלך הוא התעורר לחיים אבל הוא גם מתחיל לעשות טעויות... נראה לי שהוא לא תכנן להתעורר כל כך מוקדם, זה עוד כנראה מה שיכשיל אותו.

הטכניקה של צבר

עליה הוא החליט מראש [ ואותה פלט כשוונסה ניסתה לטפס עליו] זה שהוא לא רוצה בת זוג בוילה כדי לא למשוך אליו אש. והראיה כשערן התחיל להתקרב לקרן יתר על המידה - הוא ישר הועף לגריל. הכל מחושב אצל צבר.

למעלה