היי תמרולה ../images/Emo140.gif
תודה תודה תודה על כל המחמאות, למרות שאני לא בטוחה שהן מגיעות לי.... ראשית, הניתוח הציל את חיי. המנתח אמר לי למחרת שכשהוא פתח את הראש וראה את גודלו של הגידול, הוא היה בטוח שהוא לא יצליח להוציא אותי בחיים. אז מה זה שמיעה לעומת החיים, שקיבלתי בדרך נס בחזרה? כך אני מסתכלת על זה... וזה לא שבחרתי במודע להסתכל על הצד הטוב, על חצי הכוס המלאה, אבל אני ממליצה לכולם לאמץ את הגישה הזו, ואני כן מכריחה את עצמי, בסיטואציות שונות בחיים, להסתכל על חצי הכוס המלאה. זה משפר בבת אחת את ראיית העולם. בסך הכל - קיבלתי את החיים שלי ויכלתי לאבד אותם בשנייה, אז אני לא ממוכנה להעביר אותם בדכאון ובעצב. החיים הם שלי והם קצרים ומי יודע מתי ואיך הם יסתיימו ואני לא יכולה להרשות לעצמי לחיות חיים אחרים, פסימיים ודכאוניים. כמו כן, אני מאמינה מאד מאד בקשר בין גוף לנפש... נפש בריאה בגוף בריא וכל זה. כך שאני משתדלת לא להכנס לדכאונות, פחדים ועצבות, כי מעבר לכל - אני באמת מאמינה שזה ישפיע לרעה על מצבי הבריאותי. עוד דבר - אנשים! אני מאמינה גדולה בבני אדם ובטוב שלהם.. כבר 6 שנים שאני תלויה, במידה זו או אחרת, בטוב ליבם של אנשים, ואלו לעולם לא מאכזבים אותי (טוב, נו, כמעט לעולם) וזה מאד עוזר, הידיעה שאני לא לבד, שאני כן יכולה לאפשר לעצמי ליפול, כי יש מי שיתפסו אותי. מקווה שזה ענה קצת.. למרות שאני מרגישה שהסתבכתי