שימו לב שימו לב

תמונה שניה שלי

פה אני גם מאופרת ע"י עצמי ליציאה וסליחה שזה קפץ פעמים ההודעה הקודמת, עדשות ירוקות...ועישון עם בורדו עמוק ושחור שולט כמובן :)

תמונה שלישית ואחרונה שלי

פה אני מצולמת לא מזמן בחיפה, צללית חומה ועישון עם העיפרון השחור עצמו ללא צללית שחורה, לקראת בית קפה עם חברה :) התמונה פורסמה פה לא מזמן... תהנו

I Was Hoping

New member
נצל"ש - מיקי

זאת הילה מההנהלה של הפורום השכן :) אני ואתי מנסות ליזום משהו, ואני לא מצליחה לשלוח לך מסר, מערכת מעצבנת!!! תנסי לתפוס אותי, בבקשה :) סליחה על ההידחפות לשירשור צוף, אני אשמח אם אחת מהמנהלות תמחק את ההודעה הלא קשורה הזאת.

תגובות לצוף

בתמונה הראשונה שלך אהבתי את העיניים אבל הפנים היו ממש ממש זוהרות, זה יפה אבל עד גבול הטעם הטוב שלדעתי עברת בתמונה הזאת, מה גם יתכן שלא פידרת מספיק, ובגלל זה זה נראה כך אבל העיניים מהממות!! את התמונה השניה והשלישית אהבתי.. :)

faceman

New member
לצוף המלאכית

אי אפשר לתת ביקורת לתמונות שלך מכיוון שהן עברו עיבוד אז אי אפשר להעריך את עבודת האיפור האמיתית. נדמה לי שגם ביקשו בפרוש לא לשים עבודות כאלה. בכל אופן תשימי את התמונות המקוריות כי נראה לי שלא היה צורך לרטש אותן בכלל ואז נוכל לומר מה דעתנו.

faceman

New member
צוף

אם אף תמונה לא עברה עיבוד אפילו קל, אז אני לוקח את דבריי בחזרה.

mishmish25

New member
אוקי דעתי היא

את בהחלט יודעת להתאפר אבל את צריכה קצת להכנס יותר עם הצללית הכהה לתוך קו הקפל ואת הקו שמתחת לריסים להמשיך טיפה דק יותר לקראת הסוף שיראה מטושטש... בעיקרון אהבתי מאוד.. אהההה ולמה לא שמת עוד צללית במרכז העין?! שובבה שכמותך...

SIGAL3333

New member
אוקיי .. אז הסגנון שלי הוא מאוד

פשוט ועדין.... אני מאוד אוהבת את המראה הטבעי ..... יותר נכון צבעים טבעיים וזה מה שרואים בצילומים.. מקווה שהאיכות מספיק טובה...

אמלהההההה כנסי מהררררר

אוקי זהו זה כבר מפחיד...ראיתי הרבה כפילים אבל את?! מזה!?!!??!?! אמלהההההההההההההה!!! בתמונה ה2 את פשוט קופי נינט טייב!!!!!!! אני ממש הייתי מאמינה שזאת היא אם לא היית אותמרת שזאת את!! די איזה פחדדדד חחחחחחח ולנינט יש פנים מדהימות לדעתי אז בכלל זכית!!

SIGAL3333

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק....

חשבתי כבר מה קרה.... כן אומרים לי את זה הרבה פעמים... יש לי בת דודה בגילי שעוד יותר דומה לה , ועוד לפני שנינט התפרסמה היו כל הזמן אומרים לה את זה .... מי יודע אולי נגלה שיש לנו קרבה משפחתית...
( שנינו תוניסאיות ...) סתם צחקתי... תודה בכל אופן...

=)חחחחחחח סורי...

לא התכוונתי להבהיל...חחחחח (מקווה שלא פזלת
באותו רגע)חחח...
אגב יש מצב אתם עוזרים לי להתאים לעצמי גוונים של איפור אם אני שמה תמונה?! כי אין לי מושג בדברים האלההה בגרוש וזה מזה יעזור לי!!

girl111

New member
../images/Emo45.gif נכון. ממש יפה ../images/Emo13.gif

חבל שאני לא יודעת להתאפר, הייתי שמה גם תמונה. אבל אני אפילו לא יודעת איזה צבעים מתאימים לי

למעלה