שימו לב שימו לב

חחחחח................

את קורעת אותי בכל הודעה!!!! אני פשוט לא מפסיקה לצחוק!!! תודה כל היום לא צחקתי

keren1111

New member
אם לא היית אומרת שזה עדשות לא ..

הייתי מנחשת ... יפיפיה .. באמת...

lady mika

New member
האיפור חביב, את מקסימה

האיפור די סתמי למען האמת... אולי זה פשוט כי היופי שלך פשוט קורן מעבר לאיפור... את באמת צריכה לשקול דוגמנות לדעתי... בכל אופן בהצלחה

mishmish25

New member
לא סתם בחרת לך כזה כינוי ../images/Emo12.gif

מהפנטת בהחלט... איפור מהמם ומחמיא לך מאוד... כל הכבוד רק מה חסר עוד טיפה מייקאפ להבקרה של הפנים והסתרה של עיגולדים מתחת לעיניים. חוץ מזה פצצה

SIGAL3333

New member
עם עיניים פתוחות ....

מישמיש .. סולחת לי ששמתי יותר מ 3????

חח... מצחיקולה :)

את האמת הכינוי זה בגלל הבושם האהוב עליי את האמת גם אני שמתי לב לזה הבעייה כשהסתכלתי במראה זה לא הבריק ככה וכשהצטלמתי זה כן. חשבתי שזה בגלל האור או הפלאש. אבל לפעם הבאה אני אדע לשים יותר מייקאפ תודהההה

וואי! יצאת מדהים@!

אהבתי לגמרי את האיפור.. בצד הפנימי של העיין שמת צללית צהובה כזאת?..ממש יפה

אני אסביר...

בצד הפנימי של העין שמתי צללית אבקה של ברברה וולף שאת האמת אני בכלל לא מתה עליה אבל זאתי צללית מדהימה שלה. היא ת'כלס לבנה אבל באור היא נהיית אולטרה זהב שזה טיפה נוטה להיות צהבהב בגלל האור (את אותה צלילת יש גם ל - make up for ever. בחלק החיצוני של העין שמתי צללית חומה של ג'ייד וצללית בסיס שמתי בצבע עור/קרם של בועז שטיין מסקרה של mac ועיפרון שחור לעיניים של mac

הייתי שמחה

אבל נמחק לי... אני יודעת שזה מתחיל ב- 1 אם תהיי בחנות תשימי אותה עלייך ותראי שמלבן היא הופכת לזהב פתאום את פשוט תדעי זאת היא. מקסימום אם את לא מוצאת אני אקנה לך ואשלח לך.

אני חושבת שהיא עולה 30 - 40 שקל

לגבי ההיפואלרגני... אין לי מושג כי גם זה נמחק יחד עם המספר
אני מאמיהנ שכן. ודרך אגב הקופסא של הצללית היא יותר גדולה מקופסא רגילה (כמו האבקות של ג'ייד אבל יותר גדול)

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהלפ אנשיםםם../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אוקי אנשושים אני ממש לא מבינה כלום בהתאמת צבעים של איפור לצבע האור...וכל זה...והבנתי שיש כאן מאפרים מקצויעעם...וגם אם אין אז אני יודעת שיש כאן מספיק מוכשרים=)) יש מצב שאני שמה תמונה של הפנים ואתם עוזרים לי!? פליזזזזזזזז

למעלה