שימו לב שימו לב

SIGAL3333

New member
שימי תמונה וננסה לעזור לך..../images/Emo140.gif

ותודה... אתן ממש חמודות...

SIGAL3333

New member
צוף .. תודה על המסר...

אם תראי את בת דודה שלי היא קופי נינט טייב... אם היא תסכים שאני אשים תמונה שלה אני ישים פה....

SIGAL3333

New member
../images/Emo25.gifתודה..

אני לא יודעת אם זה בסדר כי כתוב רק 3 תמונות אבל מצאתי תמונה מלפני חודשיים שאיפרתי את בת דודה שלי לארוע .... וצירפתי אותה...

keren1111

New member
באמת יפה...

אני בדרך כלל לא מגיבה , אבל גם את וגם האיפור מהממים ... חבל על הזמן , איפור מאוד מיוחד.... עדין אבל יפה... אהבתי.

A N I 1 0

New member
וואוו איזה מדהים!!!!!!!!!

סיגל את מאפרת מהמם.למדת באיזשהו מקום איפור או זה סתם מידע אישי? ואגב איך אפרת את עצמך או את בת דודה שלך?

SIGAL3333

New member
תודה לככולן.... ../images/Emo9.gif

לא למדתי שבבי"ס לאיפור אני סתם אוהבת לאפר ולהתאפר.... איך איפרתי ? אוקיי - את עצמי אז ככה : עיניים- עיפרון עיניים שחור של גייד , מסקרה של לוריאל , איילינר של ג'יג'י , וצללית חומה של סופטאץ. פנים - אני לא אוהבת להשתמש במייק אפ על עצמי ... אז יש לי סומק - אבקה אינדיאית של ג'ייד , וקצת שימר של איל מקיאג' . שפתיים - קצת בליסטיקס ומבריק (גלוס שקוף ) וב דודה שלי - בעיניים - 2 גוונים של וורוד ואחד לבן פנינה, אייליינר דק דק, עיפרון שחור, קצת נצנצים בעיניים , מסקרה ומעגל ריסים בפנים - מייק אפ , קונסילר מתחת לעיניים , ו2 גווני סומק 1 של לוריאל ואחד אבקה אינדיאנית ג'ייד. בשפתיים- שפתון בגוון טבעי של לוריאל וגלוס מעל ... וזהו , נראה לי... ועוד פעם .. ממש תודה אתן ממש חמודות...

מורינה11

New member
אני חושבת שהכי מתאים לך.....

בתמונה מס' 3 את כ"כ יפה בלי איפור שזה לא יאמן איזה הבדל זה. יש לך פנים יפות ללא איפור בעיניים!!!! טבעי ונקי ועדין כ"כ

:)

אממ... לצערי הרב המצלמה הדיגטלית שלי ממש גרועה כשמצלמים איתה באור של חדר כי אני מגיעה רק בערב מהצבא. יש פה יפיפיות סוף הדרך בנותתתתתתתתת אני יכולה לפתוח סוכנות דוגמנות כאן. בהצלחה יפות!!! אז התמונה הראשונה
(ולצערי בנתיים יש לי רק 2 תמונות)

אחת אחרונה

את האמת סתם מצאתי ת'תמונה הזאת... זה תמונה מהצבא עם שתי חברות. ולא ממש התאפרתי אבל חפיף :) בשביל להשלים ל- 3.

למעלה