שימו לב שימו לב

»liat«

New member
תמונה שלי

קצת מפחידה לא נורא זה לא ממש איפור זה סתם פה ושם

lady mika

New member
פשוט מקסימה

האיפור הוא באמת די 'סתם' כפי שהיטבת לומר... אבל את כזו יפה שלא יכולתי שלא להגיב! בהצלחה בכל אופן

mishmish25

New member
../images/Emo18.gif נא להגיב רק לתמונות בשרשור

ולא מעבר לכך כי קשה לראות ככה מי מנצח... בבקשה מה שלא קשור לתחרות בשרשור אחר או מסרים תודה

judjudjud

New member
אוקיי, תורי :)

אני משתדלת להתאפר עדין, לפעמים אני נסחפת עם איפור העיניים :)

SIGAL3333

New member
טוב .. אז פה האיפור

הוא על אותו סגנון כמעט רק שהוא יותר מודגש ובולט ... יש פה: עיניים-עיפרון עיניים שחור , מסקרה שחורה של לוריאל , אייליינר , וצללית בג' + צללית חומה.. פנים - קונסילר של קליניק , מייק אפ של לנקום, וסומק חום מחו"ל שאני לא זוכרת את שם החברה.. שפתיים - תוחם בגוון השפתיים , וגלוס שקוף!! זהו....

Honey Bunny

New member
רק עיניים זה בסדר?

הצלחתי לשכנע את אחותי לתת לי לאפר אותה, אבל אין מצב שהיא מסכימה לשים את כל הפנים באינטרנט
הצילום לא הכי מוצלח- שמתי בצללית 2 צבעים מבריקים, כלפי פנים בז'-כתום, כלפי חוץ ורוד בהיר, ופס דק של אייליינר מעל הריסים

משהו לא ברור לגבי התחרות...

מי יכול להשתתף בתחרות? ומי השופטים? ומי אילו שמעבירים את דעתם על התמונות?

אני אנסה להסביר

מי יכול להשתתף ? כל מי שהוא לא מאפר מקצועי = חובבן :) מי השופטים ? בתחרות הזו? המאפרים המקצועיים שיש בפורום שלמדו ממש. מי אילו שמעבירים את דעתם??? ת'כלס רק ה"שופטים" צריכים להעביר ביקורות אבל כל הפורום מגיב :)

mishmish25

New member
אחלה הסבר...

מה קורה עם התחרות? כולם פרסמו? מחר ההודעה על הזוכה!!!!!!

אוי היום יום שלישי...

אבל תלוי אם זה עד שלישי שעבר או היום.... בכל זאת שלושה תמונות שלי שאיפרתי את עצמי בצורות שונות... התמונה הזו לא כוללת צלליות רק מייק אפ סומק תוחם מסקרה וצביעת גבות

והנה עוד תמונה...

פחות או יותר אותו סגנון מייקאפ סומק תוחם צביעת גבות מסקרה והפעם שמתי עיפרון לבן בתוך העין להגדלה....

ואחרונה חביבה

מצטעת היא לא ממצלמה איכותית.... מצלמת מחשב אבל האיפור שונה הוספתי נקודן חן מעל השפתיים מייק אפ צללית שחורה במראה מעושן ו"אודם" בהיר ונראה לי שאת הסומק שכחתי....

למעלה