ערד על המפה
ב במבה סבמבה New member 27/10/08 #125 אני כבר לא ממש מחבב את המתמודדים החדשים. בובלילים לנצח, מי איתי ?
I ingel New member 27/10/08 #241 גם אותי המתמודדים לא מרשימים נשאר נאמן לבובלילים. איזה מבט של טמבל יש לשרירן איזה פרצוף רע יש לזקנה הוסיפו עוד קקטוס אלק יפה וההיא חמודה-נראה אותה כמה פעמים בבגד ים ונעיף אותה בובלילים לנצחחחחחחחח!
גם אותי המתמודדים לא מרשימים נשאר נאמן לבובלילים. איזה מבט של טמבל יש לשרירן איזה פרצוף רע יש לזקנה הוסיפו עוד קקטוס אלק יפה וההיא חמודה-נראה אותה כמה פעמים בבגד ים ונעיף אותה בובלילים לנצחחחחחחחח!
B BeN ShaDe New member 27/10/08 #148 חגית - בדיוק מה שיוסי היה צריך! ../images/Emo45.gif עוד בנאדם מבוגר ויוסי סופסוף יוכל לדבר עם בנאדם שהוא בן יותר מ-28 ושניהם יוכלו לשבת כל היום ולרכל כמו זקנות. נראה שחגית היא מיקי לוין 2 ותעשה הרבה רעש בבית. ו... אפשר לשנות את הצבעתי לדיירת הכי סקסית? סתם.
חגית - בדיוק מה שיוסי היה צריך! ../images/Emo45.gif עוד בנאדם מבוגר ויוסי סופסוף יוכל לדבר עם בנאדם שהוא בן יותר מ-28 ושניהם יוכלו לשבת כל היום ולרכל כמו זקנות. נראה שחגית היא מיקי לוין 2 ותעשה הרבה רעש בבית. ו... אפשר לשנות את הצבעתי לדיירת הכי סקסית? סתם.
פ פרנציפ בלי כינוי New member 27/10/08 #425 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בטוחה שאתה רוצה לשנות....
S santa barbara New member 27/10/08 #157 אמא בא לי לבכות... איזה דיירים מגעילים... פתאום אני אוהבת את עינב חחחחחחח...