יוני נראה מאותגר שיכלית נראה לי
M My Little Fairy New member 27/10/08 #418 גם לי לא ../images/Emo5.gif יש לה פרצוף שעושה בחילה. ויוני נראה ריק. ראש חלול. הבחורה ההיא מ-ה-מ-מ-ת!!! יש לה יופי תמים ונקי של פעם. בלי הפן והתסרוקת המעוצבת. טבעית וחיננית. כמו שאני אוהבת
גם לי לא ../images/Emo5.gif יש לה פרצוף שעושה בחילה. ויוני נראה ריק. ראש חלול. הבחורה ההיא מ-ה-מ-מ-ת!!! יש לה יופי תמים ונקי של פעם. בלי הפן והתסרוקת המעוצבת. טבעית וחיננית. כמו שאני אוהבת
ח חכם חנוכה6 New member 27/10/08 #163 תגידו זה רק אני או ששפרע באמת מעצבנת? יאוווווווווווו אני פשוט לא סובל אותה ולא את הדיבור המתנשא שלה.............................
תגידו זה רק אני או ששפרע באמת מעצבנת? יאוווווווווווו אני פשוט לא סובל אותה ולא את הדיבור המתנשא שלה.............................
J Jo_ New member 27/10/08 #417 אני חותמת לכם מעכשיו אינה תתגלה בקרוב מאוד כסוליה של נעל. קלטתי עליה שהיא טפשה ברמות.
ה הריאליסטי New member 27/10/08 #168 "נראית יותר טוב מהבנות שנמצאות שם כרגע?" מה היא מחליפה את ערן כאילו?
א אור2221 New member 27/10/08 #208 צבר יקלוט את הקטע בתוך רגע בדיוק גם שפרה, החדשה יכולה לנסות להתלבש עליו - לא יצליח לה.
א אמירה כבהא1 New member 27/10/08 #291 הנה באה הרוסיה שחושבת את עצמה הנה הגיעה עוד אחת שחושבת את עצמה פחחחחחח למה מי היא חושבת את עצמה
B BeN ShaDe New member 27/10/08 #175 אפילו אם היו נכנסים 100... שוב , זה פשוט עוד אנשים שיוסי יעיף עד המיליון.
ל ל י ד ו ר י New member 27/10/08 #176 ../images/Emo8.gifתסלחו לי אבל אינגה חושבת את עצמה../images/Emo6.gif