דומה קצת לארנולד שוורצנייגר
M MineraL New member 27/10/08 #132 חגית לעדדדדד../images/Emo47.gif המיקי (ביצ'ית) הבאה! לא להדיח אותה!!!
Y Yaki J New member 27/10/08 #140 אולי מבחינת החשיבות עצמית, מבחינת הלוק אין מה להשוות. יחסית לצבר הוא מכוער (יש לו שיניים בולטות ועיניים קטנות). כמובן שבלי להכיר אותו אני בטוח שהוא יותר טוב מקקטוס ושפרע.
אולי מבחינת החשיבות עצמית, מבחינת הלוק אין מה להשוות. יחסית לצבר הוא מכוער (יש לו שיניים בולטות ועיניים קטנות). כמובן שבלי להכיר אותו אני בטוח שהוא יותר טוב מקקטוס ושפרע.
M MissPop New member 27/10/08 #334 היה מת להיות צבר 2 ../images/Emo3.gif צבר יפה גם בפנים וגם חתיך בגוף... לו יש אולי גוף אבל בפנים הוא לא יפה וגם הוא שחצן, "מה את לא יודעת שקוראים לי יוני? כולם בחוץ ידעו" יאללה.
היה מת להיות צבר 2 ../images/Emo3.gif צבר יפה גם בפנים וגם חתיך בגוף... לו יש אולי גוף אבל בפנים הוא לא יפה וגם הוא שחצן, "מה את לא יודעת שקוראים לי יוני? כולם בחוץ ידעו" יאללה.
G gralanit New member 27/10/08 #122 נו נו איזה רשעים אתם תעדכנו גם את מי שלא רואה בלייב. מי זאת חגית? מה היא?
ע עינת י New member 27/10/08 #126 נראת בת 50 בערך שיער מתולתל שחור שמנמונת (שלא תגמור להם את האוכל) משקפיים פולנייה בקיצור כמו שיפרה בעוד 10 שנים
נראת בת 50 בערך שיער מתולתל שחור שמנמונת (שלא תגמור להם את האוכל) משקפיים פולנייה בקיצור כמו שיפרה בעוד 10 שנים
R rosedal New member 27/10/08 #139 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי! כמו שפרה חחחח
N natalinissim New member 27/10/08 #377 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A A Different Corner New member 27/10/08 #123 Womanizer ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif! איך השיר התאים למה שיוני אמר !