עינב תתפוצץ - 3 פרידמנים הרביעי לא ברור לי מה הוא. יש מצב שהוא גורילה מעורב
א אכדית New member 27/10/08 #193 עינב תתפוצץ - 3 פרידמנים ../images/Emo6.gif הרביעי לא ברור לי מה הוא. יש מצב שהוא גורילה מעורב
א אכדית New member 27/10/08 #199 לפחות ליאון ועינב נבחרו לוילה ולא ש"צ. חצי נחמה. חבל שזה לא יוסי ועינב ואז היה נעשה צדק עם הערכה המעפנה.
לפחות ליאון ועינב נבחרו לוילה ולא ש"צ. חצי נחמה. חבל שזה לא יוסי ועינב ואז היה נעשה צדק עם הערכה המעפנה.
ל ל י ד ו ר י New member 27/10/08 #223 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
Y Yaki J New member 27/10/08 #197 יווווווווווווו עוד אחד עם ליספ, נמאס כבר לא מספיק שיש לנו את איתי שחצי מהפעמים אי אפשר לדעת מה הוא אומר, אז גם השחר הזה יש לו ליספ? אין עוד אנשים במדינה שיכולים לדבר כמו שצריך?
יווווווווווווו עוד אחד עם ליספ, נמאס כבר לא מספיק שיש לנו את איתי שחצי מהפעמים אי אפשר לדעת מה הוא אומר, אז גם השחר הזה יש לו ליספ? אין עוד אנשים במדינה שיכולים לדבר כמו שצריך?
D droriko New member 27/10/08 #201 יום שלישי מעיפים את הפלניה מבאר שבע! לא יודע בכלל מי אלה שלושת האחרים( אבל האמא הפולניה כ-ל כ-ך מ-י-ו-ת-ר-ת
יום שלישי מעיפים את הפלניה מבאר שבע! לא יודע בכלל מי אלה שלושת האחרים( אבל האמא הפולניה כ-ל כ-ך מ-י-ו-ת-ר-ת
O ordiki New member 27/10/08 #207 הותיקים בסכנה רק כשכל החדשים יעופו, ראיתם את התגובה של ליאון ועינב אין סיכוי שהם יקבלו אותם.
ר רומנטיקן מדופלם New member 27/10/08 #237 הם עוד לא נכנסו לבית,איך כבר הדחה יום שלישי הם יכנסו ויכירו את כל הדיירים הותיקים
B BeN ShaDe New member 27/10/08 #206 עינב ולאון בהלם! ../images/Emo6.gif הם אומרים לאסי וארז שיגידו להם שהם לא באמת דיירים חדשים. בכל מקרה , זאתי מבאר שבע עפה כבר בשלישי לדעתי.
עינב ולאון בהלם! ../images/Emo6.gif הם אומרים לאסי וארז שיגידו להם שהם לא באמת דיירים חדשים. בכל מקרה , זאתי מבאר שבע עפה כבר בשלישי לדעתי.
R rosedal New member 27/10/08 #209 עינב ולאוווווו בשוק!!!! חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
B blondi rebelde New member 27/10/08 #212 האם עינב תעבור מחזני לשרירני? אסי עזר פשוט מלך!! יודע לעקוץ איפה שצריך חחח איזה סתומים לאון ועינב כל שניה "אמא אמא מזה, אמא יש ברווז אמא" כאילו תרגיעו אפשר לחשוב יחטפו אתכם
האם עינב תעבור מחזני לשרירני? אסי עזר פשוט מלך!! יודע לעקוץ איפה שצריך חחח איזה סתומים לאון ועינב כל שניה "אמא אמא מזה, אמא יש ברווז אמא" כאילו תרגיעו אפשר לחשוב יחטפו אתכם
S santa barbara New member 27/10/08 #213 יואו איזה מסכנים עינב וליאון... וואי אני לא מתה על עינב אבל היא נראתה ממש מסכנה עכשיו. הם ממש בשוק... אוף זה לא כיף דיירים חדשים. ואת האינה הזאת אני כבר שונאת. בהתחלה חשבתי שהיא סבבה, תהיה במחנה ש"צ (פרידמנית חחח כדברי הבובלינים) אבל אם היא תתקרב לצבר חבל לה על הזמן...
יואו איזה מסכנים עינב וליאון... וואי אני לא מתה על עינב אבל היא נראתה ממש מסכנה עכשיו. הם ממש בשוק... אוף זה לא כיף דיירים חדשים. ואת האינה הזאת אני כבר שונאת. בהתחלה חשבתי שהיא סבבה, תהיה במחנה ש"צ (פרידמנית חחח כדברי הבובלינים) אבל אם היא תתקרב לצבר חבל לה על הזמן...
B blur2 New member 27/10/08 #236 אי אפשר להאשים אותם... 50+ יום העבירו בווילה אכלו אחד את השני ופתאום מביאים אנשים חדשים..