שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

אכדית

New member
../images/Emo6.gif

משהו עם תמונה של שיפרה ותאייסיר והבטחות להמשך בפרק הבא

lordof the

New member
כל מי שמתלונן על הדיירים החדשים - תבינו:

גם אם היו מכניסים 4 עציצים (ע"ע - צברים) זה יהיה מעניין כי לא משנה מי מה מו, ישר יש את הקונפליקט של חדשים מול ותיקים, וזה בטוח ייצור בלגן. אז דיי לבכות, יאללה

shiri1707

New member
אבל

יכלו להביא אנשים מעניינים, גם ככה רוב היום כל כך משעמם לראות מה קורה בוילה.

יש בזה משהו ../images/Emo185.gif

יהיה מעניין לראות מי ייצור אינטרקציה עם מי, לאיזה חבורות הם יילכו. אני בכל זאת ביום רביעי אשב הרבה על ערוץ 20 לראות את ההסתגלות של החדשים בוילה.

santa barbara

New member
ממש אכזבה...

לא רק שהם בכלל לא מעניינים ואפילו מעצבנים. שמתם לב שהם ממש בטוחים בעצמם. גם בקטע שהראו לפני הכניסה שלהם להאולפן וגם עם הקהל. מאין הרגשה כאילו הם באו לחפש תהילה או משהו...לא יועדת.. הם כל כך שונים מדיירי הבית המקוריים...אוף!!!

YNET קלעו בול ../images/Emo185.gif

סחטיין עלייהם. כן, גם אני לא התלהבתי יתר על המידה. חגית תעוף למרות שאני מזדהה איתה (באר שבע
), הצבר וונאבי יכול לשרוד אבל לא הרבה, אינה יכולה לעשות צרות והבונה גוף יהיה מעניין. אין שום ספק שבובליל יקח גם אחרי 4 הדיירים החדשים.

switzland

New member
../images/Emo94.gifהביאו גורילה לקופים מאשקלון

צריך להביא יותר בננות לוילה !

Yaki J

New member
יו איזה מצחיק נקרענו מצחוק הבובלילים הם קופים

קבלי קישור לאיזה בכיינית אחת שהתלוננה על כינויים פוגעים בפורום. ובטח המנהלים שוב ימחקו לי את זה

santa barbara

New member
תאמין לי אני הראשונה להפסיק אבל...

נמאס לי לשמוע את כל ההודעות המגעילות על שפרה... די נמאס פשוט, בא לי להקיא מזה כבר. אז כן בא לי להחזיר כי זה מעצבן!!! אני עושה את זה רק בשביל שתרגישו מה זה!!!

Yaki J

New member
את חיה בסרט או בסדרה?

מתי תביני שלא כל מי שמתעב את היצורה שנקראת שפרע הוא מ"מחנה הבובלילים"? כל היום מתעסקים באינטלקט של התכותבים או בניסיון להעליב את הבובלילים. כאילו זה מזיז למישהו. שפרע מרכזת סביבה כל מיני אנשים שלא סובלים אותה בגלל התנהגות שלה. די לעשות ממנה איזה אלילה. במונחים שתביני: היא לא אידן ולא קלי ולא אוגסטה. יותר קרובה לאליינה (אולי, רק בלי התחכום). ואם תיפול עליה C תאמיני לי אף אחד לא יעצב.

למעלה