שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

shy6

New member
כל כך מאוכזב מהמתמודדים החדשים

הסירטון תדמית אמור להיות החלק המעניין והיותר קיצוני ומוגזם שלהם. כמו שעשו עם ערן ובתכלס שהוא נכנס לוילה הוא התנהג כמו שפן. אז אם הסרטון תדמית של המתמודדים החדשים כל כך משעמם ואנמי....(תשלימו לבד)

droriko

New member
הם לא מנהיגים כמו שי זה נכון?

ואת זה הבנתי לא מהסירטון תדמית(שזה בעצם להקריא טקסט שהבמאי מבקש ממך להקריא) אלא דווקא מהדקות הראשונות שלהם בבית . מנהיג זה בן אדם שרואים עליו שהוא מנהיג מהשניה הראשונה שהוא פותח את הפה ואצלם לא קלטתי את זה. אבל אולי נוכל לגלות עליהם דברים חדשים שלא ידענו עלינם לפני , הם בהחלט יכולים להפתיע.

morPUMA

New member
מה אתם חושבים על הדיירים החדשים? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה זה הדבר הזה???? סליחה, אבל הפעם אני חושבת שההפקה פישלה, ופישלה בגדול! לפחות היו מכניסים אנשים מסקרנים, לקחו כוסית וחתיך, מבוגרת ושרירן? השרירן עוד איך שהו נראה לי בחור נחמד כזה, לא עושה בלאגן. אבל השאר... עדיף שלא אתחיל. איכס אני נגעלת מהתוכנית הזאת אין לי חשק להמשיך לראות מה הכנסתם עכשיו 4 דיירים? בשביל מה? להוסיף אקשן? אקשן לא חסר... העיקר לעשות עוד כסף יאק!

ליאורי13

New member
איכסעעע אני מעדיפה את כל הותיקים

מה זה? מה הביאו? חגית הזאת נראית מה זה דוחה אמא'לה בעעע גם לא לא בא לראות

N o a m V

New member
תכלס התרגלנו לוותיקים

וקשה קצת לקבל אנשים חדשים ולהכיר את האופי שלהם עכשיו.

BrokenWings16

New member
אכזבה

מי אלו ההזוים האלו לא אהבתי!! במיוחד חגית. מרושם ראשוני לא אהבתי בכלל

יוני נראה יצור מהחלל החיצון

והמבוגרת הזאת ממש לא באה לי טוב בעין. ואם היא תנסה רק להתעסק עם בובלילון חבל לה על הזמן ממני... {יו! נדבקתי מוואנסה...}

יא ווארדי, הם לא באים לי בטוב.

אף אחד מהם. נו טוב, אולי יש משהו מסויים ביוני, רק שקשה לי להבחין בזה כרגע. הבנות, שתיהן, נראות מעצבנות בעליל. אינה נראת לי חסרת אופי ומשעממת, והזקנה נראת... אוי, אלוהים. הבאדי בילדר חושב את עצמו ברמות קשות, וזה עושה לי רע. כן, זאת ההתרשמות הראשונית שלי שמבוססת על ה5 דק שראיתי. וזה הרבה. לא אהבתי.

morPUMA

New member
אני רק מקוה שבסוף יוסי באמת ינצח!

אם מישהו אחר יזכה בסוף, אני מתאבדת

למעלה