שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

עינת י

New member
אם את לא מוצאת רוע בהתנהגות שנהנית מסבלו של

האחר, כמו ששפרע הביע כאשר ראתה את יוסי סובל אז הבעיה היא בך בלבד. באמת חבל לי לדבר עם אנשים כמוך הם בעיני הכי גרועים

Fairywitch

New member
זכרון סלקטיבי מאוד- כששפרה שכבה מרותקת למיטה

בגלל כאבי גב וצוואר וקיבלה זריקות- יוסי ועינב ישבו וצחקו עליה (סבתא יכנה, מה זה הכאבי גב האלה, וכו'). אולי היא עברה פעם תאונה שגרמה לה בעיות בגב, למשל? מה יש לצחוק על זה? כמה רוע לב יכול להיות בבני אדם
אי אפשר להשוות זריקות בגב (ותאמיני לי שאני יודעת כי אמא שלי מקבלת כאלה) - ל"ייסורי גמילה" מסיגריות. גמילה כזו זה לא נעים, אני לא מכחישה, אבל אין מה להשוות. בנוסף- שפרה לא צחקה עליו ולא נעליים, היא רק אמרה שיותר טוב לכולם שהוא בלי סיגריות ויושב בשקט. וזה - נכון! הלוואי והיה כפתור "מיוט" שישתיק אותו, אבל אין. ואם היא צחקה ולא שמעתי- מה שייתכן בהחלט - לאור הצחוק שלו עליה בשעה קשה- יותר ממגיע לו.

עינת י

New member
הם לא נהנו מכאביה ולא החרימו אותה

בולשיט. אבל מה לא תמציאי? את במיוחד נמאסת עליי, גם שקרנית גם גזענית וגם מנהלת פורום בתפוז מעניין איך זה הולך ביחד.

קפרי

New member
לא כתבתי שהיא קדושה מעונה, הרבה פעמים גם

הערתי על דברים שעשתה אבל מה שעשיתם ממנה, מכשפה, טיפשה, ועוד שאפילו לא בא לכתוב בדיוק באותו עיוורון שכותבים על נערצים אחרים בחיוב, ויודעת מה? לא כל מילה מקובלת אבל מילא, מוכחת או נכונה, אבל כל הפורום קורה עליה תיגר, עשו לה סקילה וזהו. אגב לא אהבתי מה שכתבו לעיל על עינב למרות שהצד שלה לא כזה צדיק, לפעמים זה קונטרה.

קפרי

New member
הלו, רק זה מוכיח אטימות רק הבט על מה ששיפרה

עושה בחיים, מה היא יודעת, כמה שפות שמעיד על השכלה, מקוריות שמעיד על כישורים, ראתה עולם = אופקים רחבים, על הגבורה שגידלה למרות הכל את המשפחה, על אינטונציה של הדיבור, רמת הדיבור (שפה שחלק מהדיירים לא מבין כי היא לא ברמת שטיח), כמה לא מוכחת הדיעה שלך ואני לא משכילה אבל הבנים שלי כן, אני אדם פשוט אבל לא כל משפחתי, אני לא היחידה ממקום עבודתי ומהכיתה בה אני לומדת , שיפרה מוערכת בשל הידע הרחב והכישורים שלה (לא בדקתי איי,קיו אבל היא לא טפשה בכלל לפי איך שהיא מדברת ומה שהיא יודעת), שיפרה אישה חזקה ששרדה את מה שעברה משפחתה ועל זה הערכה שהיא לא סתם ילדה מפונקת שמה שמעניין אותה זה מה לבוש לבריכה ושואו בבית, שיפרה טיפלה כמו אמא באחיות שלה ובכל זאת מצליחה ללמוד כדי לרכוש מקצוע מכובד ולא לשבת בגילה באיזה בסטה לחכות מי יקנה קילו פירות (הכי קל), הרוע הוא שלכם שהתבטא בהשמצה של לפני כמה ימים לדוגמא על הספר שהמצליצה לצבר "כמעיין המתגבר" סליחה אבל אתם כ"כ אטומים, המליצו לי עליו בכיתה וקראתי אותו, לא לילדים ולא נאדה, כתוב רהוט, פילוסופי ועינייני,אנשים משיכמם ומעלה מכירים את הספר, ילדים לא מאוד חכמים יהיה קשה להם, רק להשמיץ אתם יודעים , לפחות תודו שזה כדי שלא תזכה, יותר לגיטימי.

juspan

New member
הרשי לי לפחפח

מה היא עושה בחיים, דיילת? הלוווו, כולה דיילת. אני לא הייתי מתקטננת על זה כי ברור שזה מקצוע זמני בשבילה, אני עושה את זה רק בגלל שאשכרה מבחינתך זה מקצוע יוקרתי באמת. איזה שפות היא יודעת באמת חוץ מאנגלית ועברית? (ספרדית? ממש על בוריה או כמו שעינב מדברת אנגלית?) בואי נתעכב על העברית, דבר שמחרפן אותי קלות. הדיקציה, הו הדיקציה, אז מעבר לעניין הסובייקטיבי שלי שדיקציה כה מוגזמת עם דגש בלתי נסבל על ה"א עושה לי אלרגיה תמיד, זה אגב קטע של נשים בעיקר, שימי לב איך היא עושה מה שמכונה "תיקון יתר", ומבטאת ההההמון פעמים את האות אל"ף כה"א
זה נורא. היא הודתה שהיא "לא טובה במספרים" (שם המספר) לי אישית זה נורא צורם, אתמול היא אמרה לצבר "שתינו", זו כבר עלגות של ממש מבחינתי, אבל ניחא כי הודתה.
השבוע שמעתי אותה אומרת כמה וכמה פעמים ללVוש (לליאון: ללVוש כפכפים, וגם אתמול בשיחה עם צבר בלילה אמרה את זה פעמיים). אני יודעת שאני נורא קטנונית עכשיו, זה פשוט מטריף אותי שאנשים מושפעים מיומרנות נבובה ועוד מעזים לרדת על מי שלא קונה את הפוזה היומרנית שלה ולהניח אוטומטית שמדובר בכסילים צרי אופקים, שלא כמוה... הבחורה לא באמת מבריקה, נכון, היא אולי משכילה קצת יותר מרובם שם (לאו דווקא פורמלית) ומתעניינת וקוראת (ועושה המון ניימדרופינג), ייתכן שמוכשרת ויצירתית, לא אתכחש ולא מזלזלת בזה. אבל מצד שני מבחינתי היא חסרת מודעות ברמות מביכות, היא פלספנית וחרטטנית, בהמון נושאים יש לה ידע מסוים ולא רציני של אחת שכאמור מתעניינת וקוראת וליקטה מידע מפה ומשם, כמו רובנו נגיד, רק שהיא כן מתיימרת לדעת ה-כל, ל%$ין את השכל על נושאים שאין לה באמת מושג בהם בלי לעפעף כמעט (פיזיקה למשל), להתעליין על ה"נחותים" ממנה (אתמול זרקה משהו על ז'אן ולז'אן, הסתכלה על חגית בצחקוק וזרקה משהו כמו "איזה כיף שיש מישהו בבית שיודע על מה אני מדברת"). ובקיצור, היא פשוט טיפוס מעצבן בעיניי, הצחוק הגס המעובה שלה בכל משפט, השירה המתקתקה, גם מה זה הקשקוש הזה שנהיה פתאום הכי נורמלי להתנהג כאילו שאתה באיזה מחזמר אינוספי, ומדי פעם לזרוק כמה שורות טקסט ולחזור בלחיצת כפתור לשירה? גם בחיים האמיתיים היא יושבת ככה בארוחה או בשיחה עם מישהו ומזמרת אותם למוות? מדמיינת את המלצרית מעופפת מגישה לנוסעים קולה תוך כדי שהיא שרה את ג'ון לנון א-לה מרלין מונרו. אני תוהה אם כל זה היה קורה לולא לוהק גם ליאון לעונה הזו, מה שבטוח שהם נתנו גושפנקא לשירה המעצבנת הזו בעונות הבאות, אם יהיו. (ואגב, אני מאוד מאוד אוהבת מוזיקה
).

cz123

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי,

המון חברים שאני מכירה אוהבים אותה, ואני אישית גם..

סביר שחלק מהצופים בעד שפרה..

אבל בינכם לבין עצמכם הייתי באמת מציעה לכם לחשוב מה יש בה שגורם לכם לאהוב אותה.. כי אם זה בגלל המראה אז נכון , היא יפה. אבל כשהיא עושה דברים מסויימים שעליהם נכתב כבר מליון פעם , אני מנסה לדמיין את עינב עושה אותם. למשל ללקק את הצלחת אחרי שטרפה את האוכל.. תנסו לראות דמות אחרת עושה את אותו דבר ותבדקו מה הייתם עכשו אומרים.. או יוסי- אם תדמיינו אותו מלקק צלחת מיד כל הפורום היה מזדעק וקורא לו ברברי.. זה למה אני נגד שפרה כי היופי שלה הוא מסכה ומתחתיה מסתתר כיעור ושנאה וזה מה שמטעה .. כי מה לעשות אנחנו בנויים על סטראוטיפים ודווקא היא עם המראה האשכנזי שלה זכתה בתחילה להכי הרבה אהדה.

קפרי

New member
היא לא מושלמת אבל גם מושמצת ללא הצדקה

ואם לא איכפת לך ראיתי במקרה את יוסי השבוע, ממש במקרה יורק לתוך כיור הכלים ולא נכתב שהוא ברברי כי אף אחד, אף אחד לא מושלם רק תלוי מה מראים בצילומים, תלוי מה בולט ולמי זה מתאים, לקחת בחשבון שאף אחד מאיתנו לא אקונומיקה מאה אחוז כמה שנשתדל, ולמה לעזאזאל, למה שוב רגשי הנחיתות האלה של מעריצי בובליל והאשקלונים, אני כבר מתחילה להרגיש לא נוח שנולדתי שם ושהמשפחה שלי עדיין גרה שם.

kamrashhalural

New member
אולי נעביר את אשקלון לרשות הפלסטינית

וכך נפתור את העיניין ! גם הבובלילים ודומיהם כבר לא יהיו חלק ממדינת ישראל, כי הם יותר מתאימים להלך הרוח בעזה וברפיח, וגם נפתור את בעיית הקאסמים על אשקלון.

אור שמח

New member
אין לי מושג מאיזו חשיכה הגעת

אבל התבטאויות כמו שלך אני מקווה שימחקו מפה ומהר. אחרי שקראת להם "שוורצע חייע" ו"מרכז הליכוד". עכשיו אתה קורא לסלק את "הבובלילים ודומיהם" ממדינת ישראל אל עזה ורפיח כי שם "הלך הרוחות" מתאים להם יותר. אתה גזען מהסוג הגרוע ביותר ואני מקווה שמנהלי הפורום פה יעיפו את ההודעות שלך.

kamrashhalural

New member
אולי לא הבנת ..

אבל עם אנשים כאלה צריך להתמודד בכלים שהם מבינים. הם אוהבים לצעוק ולהשמיץ ולקטר ולדרוך ולהיות גזעניים - צריך להחזיר להם באותה מטבע... אחרת נראה חלשים לידם ! במלחמה כמו במלחמה : מה שלא הולך בכח - הולך בעוד יותר כח , ומה שלא הולך בעוד יותר כח - הולך באלימות ! ואל תתייפיף ! האנשים האלה הם אמאמא של הגזענים - ועוד מהסוג הגרוע ביותר !

קפרי

New member
מה יהיה על המשפחה שלי? (..זו עיר מולדתי ורק

כאן ועכשיו התחלתי להרגיש כך. מילא הבעת דיעות אבל לקלל, לאיים? מה קרה? גם אני מביעה מה שאני חושבת אבל לא מאיימת ולא מקללת.

קפרי

New member
הם לא מבינים שהחשוב הוא איכות ולא כמות

המיליון הוא אינדיקציה למי שיש הרבה מעריצים שמוכנים להוציא אלפי שקלים או מעריצים לא בהכרח איכותיים, מה שחשוב הוא מה ששיפרה עושה בחיים ומי רוצה אותה (צבר = איכות) , מה ששי עושה = ניהול עסק ויוצא עם חתיכה, מה שערן עושה = עובד בחברת הייטק נהדרת (מכירה) וזה שווה היום, ועוד ועוד, ואנשים כאלה עם מגרעות אנושיות (למשל שההפקה מראה שהיא אוכלת הרבה כפי שעשתה עם עינב בהתחלה) או מראה קטעים עסיסיים אחרים לספק "עניין" אבל בתכל'ס הם השנואים הם הכי מצליחים ומכובדים בחיים.

למעלה