הלו, רק זה מוכיח אטימות רק הבט על מה ששיפרה
עושה בחיים, מה היא יודעת, כמה שפות שמעיד על השכלה, מקוריות שמעיד על כישורים, ראתה עולם = אופקים רחבים, על הגבורה שגידלה למרות הכל את המשפחה, על אינטונציה של הדיבור, רמת הדיבור (שפה שחלק מהדיירים לא מבין כי היא לא ברמת שטיח), כמה לא מוכחת הדיעה שלך ואני לא משכילה אבל הבנים שלי כן, אני אדם פשוט אבל לא כל משפחתי, אני לא היחידה ממקום עבודתי ומהכיתה בה אני לומדת , שיפרה מוערכת בשל הידע הרחב והכישורים שלה (לא בדקתי איי,קיו אבל היא לא טפשה בכלל לפי איך שהיא מדברת ומה שהיא יודעת), שיפרה אישה חזקה ששרדה את מה שעברה משפחתה ועל זה הערכה שהיא לא סתם ילדה מפונקת שמה שמעניין אותה זה מה לבוש לבריכה ושואו בבית, שיפרה טיפלה כמו אמא באחיות שלה ובכל זאת מצליחה ללמוד כדי לרכוש מקצוע מכובד ולא לשבת בגילה באיזה בסטה לחכות מי יקנה קילו פירות (הכי קל), הרוע הוא שלכם שהתבטא בהשמצה של לפני כמה ימים לדוגמא על הספר שהמצליצה לצבר "כמעיין המתגבר" סליחה אבל אתם כ"כ אטומים, המליצו לי עליו בכיתה וקראתי אותו, לא לילדים ולא נאדה, כתוב רהוט, פילוסופי ועינייני,אנשים משיכמם ומעלה מכירים את הספר, ילדים לא מאוד חכמים יהיה קשה להם, רק להשמיץ אתם יודעים , לפחות תודו שזה כדי שלא תזכה, יותר לגיטימי.