יוני בא לישון בחדר של שיפרה ואז רנין רדפה אחריו שיבוא וישן איתה בחדר, אז הוא אמר לה שאמרו לו שיש לה בעיה אם גברים ישנו איתה ואז היא אמרה: כבר אין לי בעיה בוא איתי !!!!
קודם כל.. אינה קיבלה אצלי המון קרדיט.כבר התחילה לעבוד על צבר ועוד מעט שפרה תתפוצץ... בטח עינב מאושרת ... ואני אוהב שהיא מאוד חדה... מה שהיא חושבת היא אומרת... לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו חחח ולגבי יוסי... טוב שהוא התעורר ושר ומדבר.. אבל מישהו עוד שם לב או שפשוט אני לא שמתי לב.. היום לא ראיתי את יוסי אוכל כלום...! הוא אכל משהו היום? גם היום הוא בקושי דיבר ... היה במצב רוח לגמרי ברצפה...
ושיפרה דיברו על זה שאינה מנסה להתלבש על צבר במקלחת עד שיוני נכנס לשירותים והן הפסיקו לדבר. שפרה אמרה שהוא הבנאדם היחיד שהיא מרגישה קרובה ופתאום הוא מתרחק ממנה ועינב התחילה להגיד שגם לה זה קרה כשאשר הלך ואז היא הפסיקה כי יוני נכנס.
לפי דעתי עינב אמרה לה משהו על ההסתגרות עם צבר ושפרה אמרה שבגלל שהם בבית בלעכס אז כשיש אדם קרוב היא תרצה להיות איתו. אין מצב ששפרה באמת מקטרת לעינב על הריחוק מצבר. וצבר ממש לא נראה לי מתרשם מאינה, והאמת, בכל הרצינות? הבחורה סתומה בלחץ ומעצבנת ברמות.