שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

Yaki J

New member
אני דווקא ראיתי שיוני אמר על שפרע

את זה. שחר אמר לו "בטלויזה הן נראות יותר רזות.. שפרע הזאת" ויוני ענה לאו "נראית וואחד בטטה".

קופנגן

New member
יוסי שר!!! יוסי שר!!!

רק בשביל זה היה שוווה כל הדיירים החדשים אחחח, כמה התגעגעתי , יוסי

redflower1

New member
תייסיר צריך לדאוג

יוני בא לישון בחדר של שיפרה ואז רנין רדפה אחריו שיבוא וישן איתה בחדר, אז הוא אמר לה שאמרו לו שיש לה בעיה אם גברים ישנו איתה ואז היא אמרה: כבר אין לי בעיה בוא איתי !!!!

shy6

New member
יוני עשה שיעורי בית

הביא את הדיסקים של אסף אבידן ולאונרד כהן, מוזיקאים ששיפרה כל היום שרה שירים שלהם וכבר אמרה כמה פעמים שהיא מאוד אוהבת אותם.

עינת י

New member
ממש לא

הוא אמר לה שהוא הביא שיר אחד של לאונרד כהן ואז שפרה התחילה להשתפך עליו עד שהוא כבר הרגיש שהוא מקיא ממנה והפנה לה את הגב.

matankzr

New member
אינה נראית מבטיחה. ומשהו בקשר ליוסי.

קודם כל.. אינה קיבלה אצלי המון קרדיט.כבר התחילה לעבוד על צבר ועוד מעט שפרה תתפוצץ... בטח עינב מאושרת ... ואני אוהב שהיא מאוד חדה... מה שהיא חושבת היא אומרת... לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו חחח ולגבי יוסי... טוב שהוא התעורר ושר ומדבר.. אבל מישהו עוד שם לב או שפשוט אני לא שמתי לב.. היום לא ראיתי את יוסי אוכל כלום...! הוא אכל משהו היום? גם היום הוא בקושי דיבר ... היה במצב רוח לגמרי ברצפה...

מייליי

New member
אמרתי לך כבר ספיר

עדיף שאינה תישאר כדי ששיפרה קצת תילחץ ותיכנס למתחים זה יוצר עניין

SharonPL

New member
מפתיע אבל דווקא עינב ../images/Emo26.gif

ושיפרה דיברו על זה שאינה מנסה להתלבש על צבר במקלחת עד שיוני נכנס לשירותים והן הפסיקו לדבר. שפרה אמרה שהוא הבנאדם היחיד שהיא מרגישה קרובה ופתאום הוא מתרחק ממנה ועינב התחילה להגיד שגם לה זה קרה כשאשר הלך ואז היא הפסיקה כי יוני נכנס.

אור2221

New member
את בטוחה שזה מה שקרה?

לפי דעתי עינב אמרה לה משהו על ההסתגרות עם צבר ושפרה אמרה שבגלל שהם בבית בלעכס אז כשיש אדם קרוב היא תרצה להיות איתו. אין מצב ששפרה באמת מקטרת לעינב על הריחוק מצבר. וצבר ממש לא נראה לי מתרשם מאינה, והאמת, בכל הרצינות? הבחורה סתומה בלחץ ומעצבנת ברמות.

SharonPL

New member
יכול להיות שאת צודקת , זאת היתה שיחה ממש קצרה

היה קשה להבין למה הן התכוונו בגלל שהפריעו להן באמצע. ואני מסכימה איתך לגמרי בקשר לאינה
היא בלתי נסבלת

פספסת משהו חשוב שהיא אמרה...

היא שוחחה עם צבר, וברקע עינב אמרה שקראה איזה אלף ספרים, והיא סיננה לעבר צבר בשקט על עינב "וואלה, את יודעת לקרא בכלל ? "

למעלה