דעתי בנדון
קודם כל הבהרה קטנה - לא אני התלוננתי על זה שתקפת את קמבילי באופן אישי - טענתי שאפשר לעשות את מה שאתה מכנה "לתקוף מתמודד באופן אישי". דבר שני - הטענה שמתמודד אינו יכול להגיב איננה רלוונטית משום שגם כשאתה כותב "שי מעל בתפקידו כמנהיג, וסיכן את הקבוצה" (הציטוט הוא מהזיכרון) , ובכך אתה גורם לצופה=משתתף בפורום=שופט במשחק לשנות את דעתו על שי - גם לזה הוא לא יכול להגיב. כמובו שדברים בנוגע לבעל של מיקי או הילדים של נעמה לא שייכים, ואין לי ויכוח אתך בנושא זה, אבל משפט כמו " חרא של בן אדם ! " לדעתי לא יפתיע אף מועמד ולא נראה לי שמשפט כזה שנכתב בפורום יש לו השפעה כלשהי על עתידו של מועמד. מה שישפיע בעיקר על שמו הטוב של המועמד הוא בעיקר איך הוא עבר בשידורים של ערוץ2, ערוץ 20 וראיונות בכל מיני תוכניות ועתונים. אם נקח לדוגמא את ערן ונעמה - עם הפורום או בלעדיו לדעתי הנזק דומה. כוחו של האינטרנט בהרס שמו הטוב של אדם מתבטא יותר בהפצת שמועות זדוניות, אני לא רואה איך דברים שנכתבו בפורום הזה, מהסוג "אני שונא את שי" יכולים לגרום לו נזק בעתיד יותר מאשר "שי מעל בתפקידו כמנהיג...". עוד סתם הערה קטנה - אני נגד העלבת מתמודדים בסגנון "שיפרה מכוערת" , אבל זה שונה בעיני מלכתוב "אני לא סובל את שיפרה היא מזוייפת". תשמע - קודם נתקלתי בפוסט על רנין שכתב אחד בשם "שאולי 5" - זה היה בתקופה לפני שנכנסתי לפורום, אני לא יודע אם נתקלת בו, אבל אחרי שקראתי מה כתוב שם, אני רוצה להגיד לך שמה שאנחנו מתעסקים עכשיו או ההתעסקות בקמבילי היא התעסקות בקטנות. אני לא יודע איך דבר כזה עבר בפורום עם תגובת נגד בודדה שטבעה בים של תגובות אוהדות. החלטתי לא להגיב שם מתוך 2 סיבות: א. זה יעלה את השירשור, ואני מעוניין שהוא ייקבר במקום בו הוא נמצא ב. זה בעל קונוטציה פוליטית ויפתח ויכוח שלא ייגמר, ולא ישנה את דעתו של אף אחד. אבל זה די מייאש..