ד דמעה האחת והיחידה New member 29/9/08 #87 בעעעע למה גני למה מפגרים.....למה לא הבובלים הקופים האלה בעבעעעעעעעעע
ש שתיקה אחרונה New member 29/9/08 #143 ../images/Emo60.gifהבובלילים עושים את התוכנית!! בלעדיהם היה משעמם... וג'ני, עם כמה שהיא חמודה והכל..פשוט לא התבלטה כמו האחרים..שיעממה!
../images/Emo60.gifהבובלילים עושים את התוכנית!! בלעדיהם היה משעמם... וג'ני, עם כמה שהיא חמודה והכל..פשוט לא התבלטה כמו האחרים..שיעממה!
ש שתיקה אחרונה New member 29/9/08 #214 ../images/Emo60.gifכן אה?? אז מי עושה את התוכנית? רנין?קרן? נו באמתת...
נ נועה21 New member 29/9/08 #119 אלוהים יודע... דווקא חשבתי שיהיה סמלי לפני יום כיפור להעיף את הבהמה הזו
ק קמבילי New member 29/9/08 #95 הדרמה קווין לא יכולה לכבוש את צערה יה וולי יה וולי איזה מסכנה, כבר רבע שעה היא בוכה. איכס. אני כל כך מבועסת מזה ששי לא עף ואני תקועה עם רנין, שאני פורשת זמנית מצפייה בתוכנית. אחזור להדחה הבאה.
הדרמה קווין לא יכולה לכבוש את צערה יה וולי יה וולי איזה מסכנה, כבר רבע שעה היא בוכה. איכס. אני כל כך מבועסת מזה ששי לא עף ואני תקועה עם רנין, שאני פורשת זמנית מצפייה בתוכנית. אחזור להדחה הבאה.
S ShukyD New member 29/9/08 #111 הרגה אותי עם הסצינות שלה מי ישמע כאילו היא מתה בוכה בוכה בוכה שתקרע קריעה ונגמר הסיפור בואי נגזים כולה חברה טובה שלך הולכת
הרגה אותי עם הסצינות שלה מי ישמע כאילו היא מתה בוכה בוכה בוכה שתקרע קריעה ונגמר הסיפור בואי נגזים כולה חברה טובה שלך הולכת