הוא לא ערבי. אלא אם כן יש ערבי שקוראים לו טל.
ק קפרי New member 29/9/08 #80 העיפו את הבחורה הכי יפה בווילה, אם היא פסיבית ובצדק, לפחות יש לה יופי ולא עשתה שטויות או דיברה באופן עילג כמו שיכורה מסכנה....
העיפו את הבחורה הכי יפה בווילה, אם היא פסיבית ובצדק, לפחות יש לה יופי ולא עשתה שטויות או דיברה באופן עילג כמו שיכורה מסכנה....
ק קפרי New member 29/9/08 #125 צודק והיא גם הבינה שהייתה פסיבית, אבל היא לא טיפשה ולא ברברית ועם יופי נכנסים דרך הדלת (זה הרושם הראשוני לא?) אבל לא בטוח נשארים.
צודק והיא גם הבינה שהייתה פסיבית, אבל היא לא טיפשה ולא ברברית ועם יופי נכנסים דרך הדלת (זה הרושם הראשוני לא?) אבל לא בטוח נשארים.
א אורן עפרה New member 29/9/08 #128 מה שמראה לנו שגם מגזרים שלמים לא משפיעים קחו את המגזר הרוסי-לא שמר עליה ז"א שיש מצב גדול שרנין אולי לא תגיע אפילו לגמר...
מה שמראה לנו שגם מגזרים שלמים לא משפיעים קחו את המגזר הרוסי-לא שמר עליה ז"א שיש מצב גדול שרנין אולי לא תגיע אפילו לגמר...
ק קפרי New member 29/9/08 #257 כמה רוסים כבר רואים את התוכנית? וכמה משפחה כבר יש לה? הם לא כמוני למשל, שרק המשפחה שלי יכולה לכסות קומונה שלמה של אס אם אסים. לא לשכוח שרוב המצביעים הם ילדים ...
כמה רוסים כבר רואים את התוכנית? וכמה משפחה כבר יש לה? הם לא כמוני למשל, שרק המשפחה שלי יכולה לכסות קומונה שלמה של אס אם אסים. לא לשכוח שרוב המצביעים הם ילדים ...
I insane sanity New member 29/9/08 #405 משום מה בכוכב נולד זה דווקא עבד.. כנראה לתוכנית הזו אין עוד מודעות גבוהה.. בשביל הצבעת מגזרים.
A ady18 Well-known member 29/9/08 #83 איזה בזיון שי הנחש היה צריך ללכת עכשיו הנחש גם מחבק את רנין לא להאמין ג'ני הייתה הילדה הטובה של האח ככה להפריד בין חברות זה לא פאר אין מילים
איזה בזיון שי הנחש היה צריך ללכת עכשיו הנחש גם מחבק את רנין לא להאמין ג'ני הייתה הילדה הטובה של האח ככה להפריד בין חברות זה לא פאר אין מילים
A ady18 Well-known member 29/9/08 #86 דעתי על התוכנית הראו שוב את הנחש המלוכך שגרם לעזיבה הלא צפםויה של נעמה ובית הכנסת לאשר כול הכבוד עכל ההפתעה ויוסי סתם עם השטוית שלו... וההדחה אחת הגרועות שהיו לא להאמין אני בשוק
דעתי על התוכנית הראו שוב את הנחש המלוכך שגרם לעזיבה הלא צפםויה של נעמה ובית הכנסת לאשר כול הכבוד עכל ההפתעה ויוסי סתם עם השטוית שלו... וההדחה אחת הגרועות שהיו לא להאמין אני בשוק
א אמא אוהבת 2 New member 29/9/08 #102 היי עדי , מה שלומך? לא הבנתי למה אמרת שיוסי עם השטויות שלו? מה עשה . שנה טובה ומתוקה לך.
A ady18 Well-known member 29/9/08 #122 אממ הוא אבא והוא מדבר המון שטיות ומוציא את עצמו קצת דבילי וזה קצת לא לענין...
א אמא אוהבת 2 New member 29/9/08 #131 אני חושבת דוקא ההיפך, אני ובני הבית שלי מאוד אוהבים אותו, הוא מצחיק ומשעשע.
Y yshy New member 29/9/08 #130 צריך להתעדכן לפעמים נראה לך שבגלל המקרה עם שי היא עזבה? הצחקת אותי. זה היחס כמעט של כולם שהצטבר עם הזמן. ומה דעתך על קרן שהכניסה לה סכין בגב?
צריך להתעדכן לפעמים נראה לך שבגלל המקרה עם שי היא עזבה? הצחקת אותי. זה היחס כמעט של כולם שהצטבר עם הזמן. ומה דעתך על קרן שהכניסה לה סכין בגב?