שירשור חדשים|-הכירות

קודם כל מזל טוב!

הכרתי אתכם עוד כשהייתם קומונה, ולא יצא לי לרשום כלום, אז קרן- ברכות לך (= ומתוך חובתי
שם: קשת גיל: 18 שיר אהוב: (כי הכרחת אותי לבחור) thank you for your venom איך הכרתי את MCR: דרך חברה שלי, שני. אז היי לכולם! ושיהיה בהצלחה ((=

אהההההההההההההההההההההההההההההההה

סוף סוף!!!! שמי אסיה בת 15 (עוד מעט 16)

DisturbedDoll

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:אלינה
גיל:14 וחצי. שיר אהוב של MCR: Ghost of you+helena איך הכרתם אותם:ראיתי קליפ שלהם מלפני איזה שנה

את יודעת...

אני חשה חיבה אליך... סתם היה לי חשק להפיץ
יש לך טעם קצת מזכיר קצת את שלי

crazy cottage

New member
א אנ אני ני ני סמל מיני../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

שם: קרן/קוטג' גיל: 15 שיר אהוב: Helena & To the end & you know what they do to guys like us in prison איך הכרתם אותם: דרך ילדה מהשכבה ^^

Green for a Day

New member
שלום ../images/Emo3.gif

אהה אני חדשה
(לא הייתי בקומונה..) והאמת שאני מכירה רק 3 שירים שלהם
אבל כשיהיה לי כסף אני אקנה את הדיסק וממה שאני מכירה אני ממש אוהבת אותם..
.. אז רציתי לשאול אם כדאי לי בינתיים להוריד את השירים שלהם
? טוב בכל מקרה אני אענה: שם: מאי גיל: 14 שיר אהוב של MCR: I'm not ok (כמו שאמרתי אני לא מכירה הרבה..) איך הכרתם אותם: MTV

inbal145

New member
העע סוף סוף.../images/Emo99.gif

שם: ענבל. גיל: 15 ויותר משמונה חודשים.
שיר אהוב של MCR: המ... I Never Told You What I Do For A Living, The Ghost Of You. איך הכרתם אותם: חברה טובה הכירה לי.
מזלטוב על פתיחת הפורום. ^^

ווהוווו

שם:בן גיל: עוד חודש ו-13 ימים בן 16.. שיר אהוב של MCR: the ghost of you איך הכרתם אותם: בטעות הורדתי שיר להם..

STA1

New member
אניי

שם:רז גיל:13 וחצי שיר אהוב של Helena :MCR איך הכרתם אותם:ראיתי אותם בTRL ובהתחלה לא הבנתי מה הלהקה המוזרה הזאת..אבל אחרי שראיתי אותם כמה פעמים בתוכנית..התאהבתי..חח..אממ..לא סתם..השיר היה קצבי ומאוד נחמד..והקליפ היה מעולה!!וככה אני והלהקה התחלנו את מערכת יחסיינו..

D4Ever

New member
חדשה ועונה

שם:דניאל גיל:16 וחצי שיר אהוב של MCR:הלנה וTo the end איך הכרתם אותם:מהקליפ של Im not ok

mor p2

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

שם:מור גיל:14 שיר אהוב של MCR:the_ghost_of_you..שיר שולט! איך הכרתם אותם:דרך חברה שלי ...שהיא כבר בפורום,יעל ..ומאז התאהבתי במיוחד בג"רארד ..חח

Noa Tsror

New member
שלוםם ../images/Emo13.gif

שם: נועה
שיר אהוב של MCR: איימ נוט אוקיי.....
איך הכרתם אותם: מממ דרך כל מיני חברים ולהקות אחרות.. נו תמיודעים...

למעלה