אז ככה,
כמו שציינתי, אני מאד אוהבת בטטה ומשתמשת במתכונים מהרשת ושל חברות אבל יש לי מתכון פשוט פשוט של תוספת שתמיד תמיד תמיד גורף מחמאות: אני לוקחת בטטה שלמה, שוטפת טוב טוב וחוצה אותה לאורך (לא קולפת, הקליפה עושה לה רק טוב). בקערה אני שמה שמן זית (בערך 1/3 כוס ל 4-5 בטטות יפות) , מלח, פלפל, וגם אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות (אני ממש לא אוהבת את האבקות האלה, משאירה אותן רק בשביל המתכון הזה) - כף מכל אבקת מרק. את הכל אני מערבבת בקערה ואז טובלת מכל הצדדים כל חצי בטטה ומשכיבה הפוך על החלק הגדול (החתוך) בקערת פיירקס ומכניסה לתנור. את שארית הנוזל שנשאר אני שופכת מלמעלה, שמה בחום בינוני לבערך 25 דק'. המתיקות שיוצאת מהבטטה והשילוב עם התבלינים מוציא טעמים מדהימים! בתיאבון!